HONOR Band 6

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Kokeile poistaa osa alla olevista hakuehdoista:

HONOR Band 6 aktiivisuusranneke — helppokäyttöinen, erinomainen akku & suuri AMOLED-näyttö

HONOR Band 6 aktiivisuusranneke on yksinkertainen älyranneke, joka on varustettu suurella AMOLED-kosketusnäytöllä. Kellon monipuoliset toiminnot ohjaavat sinua kohti aktiivisempaa arkea ja parempaa kokonaisvaltaista hyvinvointia. Mittaa sykettä, kohota kuntoa kellon harjoitustilojen avulla tai seuraa erilaisia hyvinvoinnin mittareita kuten veren happitasoa ja unen laatua.

Aktiivisuusrannekkeesta ei ole iloa, jos akku on jatkuvasti tyhjä. HONOR Band 6 -rannekkeessa on pitkäkestoinen akku, joka kestää jopa 2 viikkoa. Voit siis ottaa kaiken irti aktiivisuusrannekkeen toiminnoista. Kellon suuri kosketusnäyttö tekee puolestaan vaikutuksen koollaan. Näyttö on huomattavasti suurempi kuin aiemmissa HONOR Band aktiivisuusrannekkeista tai vastaavan kokoisissa muiden valmistajien malleissa. Iso näyttö vie rannekkeen käyttökokemuksen täysin uudelle tasolle eikä sinun tarvitsee tihrustaa turhauttavan pientä tekstiä.

Aktiivisuusranneke on saatavilla kolmessa tyylikkäässä värissä, joiden joukosta valita oma suosikki. HONOR Band 6 -ranneke toimitetaan sen alkuperäisessä pakkauksessa nopealla muutaman arkipäivän ilmaisella toimituksella.Tutustu HONOR Band 6 valikoimaan, tilaa omasi ja löydä aktiivisempi elämäntapa!

Etsitkö älykelloa laajemmilla toiminnoilla? Muista tutustua myös HONOR MagicWatch2 älykello -valikoimaan.

Edullinen aktiivisuusranneke, joka tarjoaa hyvät perustoiminnot

Edullinen hinta tekee HONOR Band 6 aktiivisuusrannekkeesta erinomaisen vaihtoehdon myös henkilölle, jolla ei ole aiempaa kokemusta aktiivisuuden seurannasta. Laatuunsa nähden halpa aktiivisuusranneke tarjoaa kattavat perustoiminnot ja istuu mukavasti ranteella. Laadukas muotoilu ja 50m vesitiiveys tekevät kellosta käytännöllisen.

HONOR Band 6 sisältää useamman harjoitustilan, joiden joukosta valita suosikkitreenit. Sisäänrakennettujen harjoitustilojen ansiosta voit helposti mm. seurata kävelyä, juoksua tai vaikka uintia. Esiladattujen urheilutilojen lisäksi sinulla on myös käytössäsi automaattinen harjoitusten tunnistus. Aktiivisuusranneke tunnistaa millä tavalla liikut esim. soudun, juoksun ja kävelyn aikana.

Seuraa veren happipitoisuutta ja unen laatua

Tiesitkö, että alhainen veren happipitoisuus saattaa aiheuttaa monenlaisia ongelmia terveyden kannalta? Kun veressä ei ole riittävästi happea saatat tuntea itsesi väsyneeksi ja voimattomaksi sekä kokea vaikeuksia muistin suhteen. Pitkään jatkuneena veren matala happipitoisuus saattaa myös johtaa vakavampiin fyysisempiin oireisiin ja aiheuttaa vahinkoa aivoille ja sydämelle. Veren happipitoisuutta on helppo seurata HONOR Band 6 kellolla.

Liikunnan lisäksi myös lepo on tärkeä osa hyvinvointiasi. Voit seurata unta yksinkertaisen TruSleep -toiminnon avulla ja oppia lisää leposi todellisesta laadusta. Unenseuranta voi mm. auttaa sinua tunnistamaan omat haasteesi yöunien suhteen. HONOR Band 6 aktiivisuusranneke kertoo sinulle kevyen unen suhteen syvään uneen ja antaa ehdotuksia joilla voit parantaa nukkumistottumuksiasi. Arjessa jaksaa paremmin kun yöunet tarjoavat keholle ja mielelle tarpeeksi aikaa palautua.


HONOR Band 6 — kysymykset & vastaukset

Onko HONOR Band 6 -kellossa GPS?

HONOR Band 6 -kellossa ei ole sisäänrakennettua GPS-paikannusta. Saat kuitenkin GPS-toiminnot käyttöösi yhdistämällä kellon yhteensopivaan älypuhelimeen Bluetoothin välityksellä. Näin kellosi voi seurata puhelimen keräämää GPS-dataa ja antaa sinulle esim. entistä tarkempaa tietoja juoksusi matkasta ja vauhdista.

Onko HONOR Band 6 vesitiivis?

HONOR Band 6 on vesitiivis 50 metriin asti (5 ATM) ja kestää uimista. Kellon urheilutilojen joukosta löydät myös uimisen (sisäaltaassa). Voit siis käyttää aktiivisuusranneketta uintiharjoituksen seuraamiseen.

Tukeeko HONOR Band 6 iOS -käyttöjärjestelmää?

HONOR Band 6 tukee iOS käyttöjärjestelmää. Voit liittää kellon iPhone-puhelimeen jos puhelimellasi on iOS 9.0 tai uudempi versio. Huomaathan, että musiikin ohjaus ja kustomoitavat kellotaulut eivät ole ole saatavilla iOS-käyttäjille. Nämä toiminnot vaativat, että sinulla on puhelimellasi Android 5.0 tai uudempi versio.