Olivia Burton-kellot

1 tuote

Loading...
 1. Olivia Burton Celestial Navy Sunray OB16GD88
  -50%
  Olivia Burton Olivia Burton Celestial Navy Sunray OB16GD88
  Varastossa
  149,00 €
  74,00 €

1 tuote

Olivia Burton on kahden Lontoolaisen fashionistan perustama kellobrändi. Jemma ja Lesa ovat parhaat ystävät ja he tapasivat Lontoon muotikoulussa. Kaverukset loivat menestykseskästä uraa muodin parissa mutta heillä oli vaikeuksia löytää kelloja, joita he olisivat halunneet käyttää. Tästä inspiroituneena he irtisanoutuivat töistään ja alkoivat suunnitella omaa kellobrändiään. Näin sai alkunsa Olivia Burton-kello brändi, jonka ensimmäinen mallisto julkaistiin syyskuussa 2012. Loppu onkin historiaa ja menestys on ollut huikeaa.

Olivia Burton-brändi sai nimensä Lean isotädin mukaan, jonka hengellisyys ja energia toimivat suurena inspiraationa tytöille. Olivia Burton kelloissa toistuvina aiheina toimivat kukat, eläimet sekä muut luonnonläheiset aiheet. Kellot ovat hyvin naisellisia ja värikkäitä. Olivia Burton pyrkii olemaan hyvin ympäristötietoinen brändi. Olivia Burton-kelloissa käytetään laadukkaita materiaaleja ja heidän vahva asiakaslähtöinen tapansa takaa, että kellot kestävät aikaa. Olivia Burton kellot yhdistävät muodin, vintagen ja luonnon ja täten luovat kelloja, joita et muualta löydy.

Valikoimastamme löydät kaikki Suomen valikoimaan kuuluvat Olivia Burton-kellot. Kelloihin saat meiltä veloituksetta kaiverruksen. Tuotteet toimitetaan suoraan omasta varastostamme huippunopealla toimituksella.


2024 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.