Seiko Astron SAST009 GPS Solar

d:Seiko Astron SAST009 GPS Solar rannekello on valmistettu huippulaadukkaista materiaaleista ja se ottaa ajan GPS sateliiteista. Kello pysyy siis aina oikeassa ajassa, kunhan GPS singaali on vain saatavilla. Seiko SAST009 Astron rannekello synkronoituu yli neljän GPS sateliitin kanssa päivittäin ja pitää huolen siitä, että tiedät aina täsmällisen kellonajan. Kun siirryt aikavyöhykkeeltä toiselle, voit yhdellä napinpainalluksella päivittää aikavyöhykkeen oikeaksi, ja näin kello on taas oikeassa ajassa. Kello synkronoi ajan kuudessa sekunnissa ja aikavyöhykkeen synkronoimisessa menee maksimissaan 2 minuuttia. Lisäksi Seiko Astron kellot ottavat käyntivirtansa auringon valosta, joten pattereita ei tarvitse vaihtaa. Kello toimiii hyvin Suomen pimeissä olosuhteissa, koska Litium-ioni -akun täysi varaus kestää valottomassa tilassa noin 6 kuukautta, ja virransäästötilassa jopa 2 vuotta. Virransäästötilassa kello ei automaattisesti ota vastaan GPS-signaalia. Seiko Astron SAST009 mallin runko on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä. Ranneke on valmistettu silikonista ja kellolasi heijastamattomasta safiirilasista, sekä sen reunakehä on valmistettu keramiikasta. Kellon rannekkeessa on tuplapainimilla varustettu lukitus ja kello on 100m/10atm vesitiiivis. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa postikuluitta! Katso myös tyylikäs Seiko Astron SAST003

Sku: 7575

;
1 700,00 €
    • Seiko Astron SAST009 GPS Solar on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Seiko Astron SAST009 GPS Solar

Seiko Astron SAST009 GPS Solar

Tuotekoodi: 7575

Seiko Astron SAST009 GPS Solar 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

1 700,00 €

Tuotekuvaus

Seiko Astron SAST009 GPS Solar rannekello on valmistettu huippulaadukkaista materiaaleista ja se ottaa ajan GPS sateliiteista. Kello pysyy siis aina oikeassa ajassa, kunhan GPS singaali on vain saatavilla. Seiko SAST009 Astron rannekello synkronoituu yli neljän GPS sateliitin kanssa päivittäin ja pitää huolen siitä, että tiedät aina täsmällisen kellonajan. Kun siirryt aikavyöhykkeeltä toiselle, voit yhdellä napinpainalluksella päivittää aikavyöhykkeen oikeaksi, ja näin kello on taas oikeassa ajassa. Kello synkronoi ajan kuudessa sekunnissa ja aikavyöhykkeen synkronoimisessa menee maksimissaan 2 minuuttia. Lisäksi Seiko Astron kellot ottavat käyntivirtansa auringon valosta, joten pattereita ei tarvitse vaihtaa. Kello toimiii hyvin Suomen pimeissä olosuhteissa, koska Litium-ioni -akun täysi varaus kestää valottomassa tilassa noin 6 kuukautta, ja virransäästötilassa jopa 2 vuotta. Virransäästötilassa kello ei automaattisesti ota vastaan GPS-signaalia.

Seiko Astron SAST009 mallin runko on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä. Ranneke on valmistettu silikonista ja kellolasi heijastamattomasta safiirilasista, sekä sen reunakehä on valmistettu keramiikasta. Kellon rannekkeessa on tuplapainimilla varustettu lukitus ja kello on 100m/10atm vesitiiivis. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa postikuluitta!

Katso myös tyylikäs Seiko Astron SAST003

Tekniset tiedot

Tuotenumero 7575
Brändi Seiko
Koneisto Eco-Drive / Solar
Lasi Safiirilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Kumi / Silikoni
Rannekkeen väri Musta
Taulun väri Musta
Vesitiiveys 100m / 10atm
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Ominaisuudet Päivyri
Rungon väri Hopea/harmaa
Väri Hopea, Musta, Sininen
Takuu 2 vuotta
mpn SAST009

Pieni hetki