Seiko Prospex Alpinist Mechanical GMT SPB379J1

Kysy tarjousta
1 300,00 €
Toimitusaika 1-2 arkipäivää
Varastossa (Määrä: 2)
SKU
59320

Seiko Prospex Alpinist SPB379

Seiko on yleisesti tunnettu monipuolisesta ja laadukkaasta sukelluskello valikoimastaan, ja heidän ensiluokkainen Alpinist-sarja on vuosien saatossa kerännyt oman, erityisen yhteisönsä. Alpinist-malliston alkuperä juontaa juurensa 1950-lukuun, jolloin Seiko lanseerasi kellomallin, joka oli suunnattu erityisesti japanilaisille vuorikiipeilijöille, joita kutsuttiin nimellä Yama-Otoko. Nämä ensimmäiset Alpinist-kellot olivat Seikon ensimmäinen askel kohti urheilukellomarkkinoita, ja ne oli suunniteltu kestämään vuoriston äärimmäiset ja vaativat olosuhteet.

Uuden sukupolven Seiko Prospex Alpinist Mechanical GMT SPB379 on täysin omassa luokassaan ja se edustaa ensimmäistä kertaa mekaanista GMT-toimintoa Alpinist-sarjassa. Esteettisesti kello erottuu edukseen, säilyttäen silti yhteyden perinteeseen. Sen design on selkeä mutta hienostunut, ja se yhdistelee modernin teknologian ja retrohenkisen tyylikkyyden taidokkaasti. Kellossa on 6R54 kaliiperi ja se on varustettu automaattisella, mahdollisuus käsivetoiseen viritykseen. Sen tarkkuus on +25 - -15 sekuntia päivässä ja käyntivara on noin 72 tuntia (3 päivää). Koneistossa on yhteensä 24 kiveä ja siinä on lisäksi 24 tunnin osoitin sekä sekuntiosoitin pysäytystoiminnolla.

Tämä uusi malli on suunniteltu tyylikkäästi ja se palvelee erinomaisesti nykypäivän seikkailijaa tai maailmanmatkaajaa, joka arvostaa aikaa kestävää suunnittelua ja teknistä luotettavuutta. Rungon materiaali on pinnoitettua ruostumatonta terästä. Rungon paksuus on 13,6 mm, halkaisija 39,5 mm ja lugista lugiin mitattuna 46,4 mm. Kellotaulun lasi on kaareva safiirikristalli, jossa on heijastuksen estävä pinnoite sisäpinnalla.

Seiko SPB379-malli nousee esille mustan elegantin kellotaulunsa ansiosta, joka luo syvyyttä ja monimuotoisuutta koko ulkoasuun. LumiBrite-viimeistely viisareissa ja indekseissä varmistaa, että kello on helppo lukea myös pimeissä olosuhteissa. Rannekemateriaali on aitoa nahkaa ja lug-leveys on 20 mm. Kello on vesitiivis aina 200 metriin saakka (20 atm), ja lisämaininnan saakoon kellon ruuvattava kruunu sekä läpinäkyvä ja ruuvattava takakansi.

Seiko Prospex Alpinist GMT SPB379 on enemmän kuin vain ajan mittari; se on kumppani, joka on valmis kohtaamaan kanssasi niin kaupungin sykkeen kuin vuoriston raikkaan ilman. Se on suunniteltu niille, jotka ymmärtävät, että todellinen seikkailu voi alkaa missä ja milloin tahansa, ja että aika ei ole pelkästään minuutteja ja tunteja, vaan myös kokemuksia ja muistoja, jotka tekevät elämästä rikkaamman.

Seiko Prospex Alpinist Mechanical GMT SPB379J1 toimitetaan valmistajan alkuperäisessä kellorasiassa, ja sille myönnetään Seikon virallinen kahden vuoden takuu.

Lisätietoja
SKU 59320
Brändi Seiko
Rungon leveys 39.5 mm
Kategoria Miesten kellot
Koneisto Automaatti
Lasi Safiirilasi
Luminointi Kyllä
Materiaali Ruostumaton teräs
Moduuli 6R54
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen leveys 20mm
Rannekkeen väri Musta
Rungon paksuus 14
Rannekkeen pituus 150 - 210 mm
Rungon väri Hopea/harmaa
Taulun väri Musta
Vesitiiviys 200m / 20atm
Takuu 2 vuotta
mpn SPB379J1

2024 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.