SEIKO Prospex Kellot

Tuotteet 1-90 / 121

Loading...

Tuotteet 1-90 / 121

Sivu

Sporttiset Seiko Prospex -kellot. Kellot on suunniteltu todelliseen ammattilaistason käyttöön. Niissä yhdistyy korkea rakentamisen laatu ja ammattimaiset tekniset ominaisuudet. Valikoimista löytyy kelloja niin maalle, merelle kuin ilmaankin. Jokainen näistä on suunniteltu täyttämään oman erikoisalan vaatimukset. Vaikka tuotteet eivät ole halvimmasta päästä, niin niiden laatuun on panostettu sitäkin enemmän. Monet sekoittavat Prospex-malliston Seikon tavalliseen mekaaniseen mallistoon vaikka ne ovat enemmän samankaltaisia laadukkaiden huippukellojen kanssa. Tyyliltään sporttiset kellot soveltuvat käytettäväksi niin arjen asusteissa kuin rankemmissa seikkailuissakin. Varsinkin jos urheilu tai kuntoilu on osa aktiivista elämääsi, sinun on helppo tykästyä Seiko Prospex -rannekelloihin. Saat luotettavan ja vesitiiviin kumppanin huippumateriaaleilla.

Seiko Prospex Diver -sukeltajankellot

Seiko haluaa ilmentää Prospex-kelloissa tinkimätöntä kestävyyttä, luotettavuutta ja suorituskykyä, joka hakee vertaistaan. Yritys onkin ehtinyt valmistaa laadukkaita sukelluskelloja jo yli 50 vuotta ja tänä aikana he ovat halunneet ratkoa suurimpia haasteita urheilukellojen parissa. Seiko onkin ylittäny odotukset ja tänä päivänä Seiko Prospex -rannekellomallisto tuo yhteen kaiken tämän asiantuntemuksen. Seiko on ollut varsinkin sukelluskellojen pioneeri ja luonut alalle paljon innovaatioita. Niitä olivat mm. ensimmäinen kevyttä titanium-runkoa käyttävä Prospex-sukelluskello. Ensimmäinen kvartsi-koneistollinen sukelluskello sekä uudenlainen analogisen/digitaalinen hybridi-kello. Lisäksi yksi tärkeimpiä tekijöitä oli Seikon itse valmistamat koneistot, joita pidetään alan parhaimpina.

Monipuolinen valikoima vaihtoehtoja

Verkkokauppamme laajasta Seiko Prospex -kello valikoimastamme löydät monipuolisesti erilaisia vaihtoehtoja. Näitä tyylikkäitä sporttisia kelloja on saatavana kinetic-,solar- tai automaattikoneistolla. Prospex-kellojen valikoimasta löytyy monipuolisesti erilaisia materiaaleja, värejä ja rannekkeita. Seiko Prospex -rannekelloista löytyy kaikki mitä ammattilainen kaipaa. Tyylikäs sporttinen rannekello ei jää huomaamatta ja täydentää aktiivisen elämäntavan asusteita. Jokainen yksityiskohta on suunniteltu kestämään rankkaakin ammattimaista käyttöä ja niistä kumpuaa huippulaatu. Tutustu valikoimaamme ja tilaa nopealla ja ilmaisella 1-2 arkipäivän nopealla toimituksella.

payments-logo
2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.