Seiko Prospex Sumo Black Series Night Vision Limited Edition SPB433J1

Kysy tarjousta
1 450,00 €
Toimitetaan helmikuussa
Ennakkomyynnissä
SKU
61118

Seiko Prospex Sumo Black Series Night Vision Limited Edition SPB433J1 on korkealaatuinen ja pitkällä käyntivaralla varustettu sukeltajankello, joka on vedenkestävä 200 metriin asti ja on luotettavasti mukanasi vedenalaisissa tutkimusmatkoissasi. Kellossa on titaanipinnoitettu ruostumattomasta teräksestä valmistettu 13 mm paksu runko ja heijastamaton safiirilasi. Kellotaulussa on päivyri klo 3 kohdassa. Musta ranneke on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja sen leveys kiinnityskohdasta on 20 mm. Sen osoittimet ja indeksit on valmistettu Seikon Lumibrite Green Prosta, joka auttaa kellotaulun lukemisessa pimeissä olosuhteissa. Lumibrite Pron voimakkuus on myös kirkkaampi ja pidempi kuin normaalin Lumibriten. Keraaminen kehys antaa tälle täysmustalle kellolle ylellisen vaikutelman. 24-kivisessä 6R35 kalibeerin automaattikoneistossa on suuri 70 tunnin käyntivara ja kellon virittäminen onnistuu myös käsin.

Prospex on yhdistelmä sanoista ""Professional"" ja ""Specifications"". Seiko Prospex -kellot on suunniteltu käytännöllisiksi, luotettaviksi ja kestäviksi, jotka täyttävät äärimmäisissä ympäristöissä vaadittavat korkeat vaatimukset urheilun ystäville ja seikkailun haluisille.

Seiko Prospex Sumo Black Series Night Vision Limited Edition SPB433J1 kellon vesitiiviysluokka on 200m / 20atm eli se on erikoisvesitiivis (soveltuu laitesukellukseen). Kaikille Seiko-kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Lisätietoja
SKU 61118
Brändi Seiko
Rungon leveys 45 mm
Kategoria Miesten kellot
Koneisto Automaatti
Lasi Safiirilasi
Luminointi Kyllä
Materiaali Ruostumaton teräs
Moduuli 6R35
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 20mm
Rannekkeen väri Musta
Rungon paksuus 13
Rannekkeen pituus 150 - 210 mm
Rungon väri Musta
Taulun väri Musta
Vesitiiviys 200m / 20atm
Takuu 2 vuotta
mpn SPB433J1

2024 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.