Seiko Prospex Alpinist Mechanical GMT SPB409J1 Limited Edition 110th Seiko Wristwatchmaking Anniversary

Kysy tarjousta
1 600,00 €
Toimitusaika 1-2 arkipäivää
Varastossa (Määrä: 3)
SKU
59326

Kintaro Hattorin vuonna 1881 perustama Seiko sai alkunsa tinkimättömästä pyrkimyksestä laatuun ja tarkkuuteen, kun hän avasi ensimmäisen kellomyymälänsä ja -korjaamonsa Ginzan ytimessä, Tokiossa. Tämä pioneerihenki konkretisoitui vuonna 1913, kun yritys lanseerasi Japanin ensimmäisen rannekellon, taidokkaasti suunnitellun Laurelin.

Seikon 110-vuotisjuhlat näille perinteille jatkuvat nykypäivään erityisjulkaisuilla neljästä eri kokoelmastaan: Presage, Prospex, Astron ja 5 Sports. Jokainen juhlakello on modernin kellotaidon mestariteos, joka ammentaa inspiraationsa alkuperäisestä Laurelista.

Seiko Alpinist SPB409 ei ole vain uusi lisäys vaikuttavaan Prospex-kellomallistoon; se on myös mestarillinen kunnianosoitus alkuperäiselle Laurelin rannekellolle, joka on säilyttänyt ikonisen asemansa yli vuosisadan ajan. Tämä ainutlaatuinen kello on kuin aikamatka Seikon rikkaaseen historiaan, mutta se on myös kunnianhimoinen näkemys modernista kellonvalmistuksesta.

Ytimessään Seiko Prospex Alpinist Mechanical GMT SPB409J1 Limited Edition 110th hyödyntää Seikon uusinta GMT-toimintoa, joka jonka tarjoaa erittäin luotettavana ja kestävänä tunnettu 6R-perheen automaattikoneisto. Tämä tarkoittaa, että käyttäjät voivat luottaa kellon täsmällisyyteen ja kestävyyteen niin arjessa kuin seikkailuissakin. Yksi merkittävä etu kyseisessä koneistossa on sen käyntivara, joka on 72 tuntia. Tämä antaa käyttäjälle kolme täyttä päivää käyntivaraa tilanteessa jossa kello ei pääse ranteessa latautumaan.

Ulkoasunsa puolesta kello lainaa vahvasti vuoden 1913 klassisen Laurelin estetiikasta. Kellotaulun vaalea tausta luo täydellisen kontrastin sinisten osoittimien kanssa, tuoden esiin kellon yksityiskohdat ja parantaen samalla luettavuutta. Huomion arvoinen design-elementti on kompassi renkaaseen sijoitettu tyylikäs punainen yksityiskohta, joka yhdistää kellon entistä tiiviimmin sen alkuperäiseen inspiraatioon, Laureliin.

Rajoitettu erä: Vain 3 000 kappaletta saatavilla

Kellot tässä kokoelmassa tulevat ylimääräisen rannekkeen kanssa, joka on valmistettu Leather Working Group-sertifioiduista nahasta.

Kello tulevat saataville lokakuusta 2023 alkaen.

Lisätietoja
SKU 59326
Brändi Seiko
Rungon leveys 39.5 mm
Kategoria Miesten kellot
Koneisto Automaatti
Lasi Safiirilasi
Luminointi Kyllä
Materiaali Ruostumaton teräs
Moduuli 6R54
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 20mm
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Rungon paksuus 14
Rannekkeen pituus 155 - 215 mm
Rungon väri Hopea/harmaa
Taulun väri Hopea
Vesitiiviys 200m / 20atm
Takuu 2 vuotta
mpn SPB409J1

2024 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.