Sirot kihlasormukset

Tuotteet 1-90 / 139

Loading...

Tuotteet 1-90 / 139

Sivu

Haaveena siro kihlasormus?

Tuntuvatko yltäkyltäinen prameus ja suuret korukivet ajatuksena vieraalta? Siro kihlasormus on kaunis vaihtoehto, joka lumoaa elegantilla olemuksellaan. Ohut runko antaa kihlasormukselle kepeän ja minimalistisen tyylin, johon moni ihastuu. Sirous antaa korulle myös astetta modernimman ilmeen luoden muuten pelkistettyyn koruun trendikkään yksityiskohdan.

Tälle sivulle olemme keränneet kaikki valikoimamme sirot kihlasormukset. Löydät valikoimastamme koristeellisia siroja kihlasormuksia timanteilla, mutta olemme valinneet mukaan myös monta minimalistin silmää miellyttävää kivetöntä mallia. Kihlasormuksemme edustavat laatua johon voit luottaa. Valtaosa valikoimamme koruista on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Mikäli haet kotimaista siroa kihlasormusta uskomme, että tulet ihastumaan brändeihin kuten Festive, Kohinoor ja Lumoava.

Siro kihlasormus näyttää kauniilta ja istuu mukavasti sormeen

Siro kihlasormus ihastuttaa muotoilullaan, mutta tyyli ei ole ainoa syy miksi sinun kannattaa harkita ohuen kihlasormuksen hankkimista. Ohuella rungolla varustettu kihlasormus istuu sormeen miltein huomaamattomasti, eikä haittaa sormen liikkuvuutta. Sirolla rungolla varustettu kihlasormus on myös helpompi kerrostaa vihkisormuksen kanssa!

payments-logo
2021 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.