Kihlasormukset timantilla

Tuotteet 1-90 / 606

Loading...

Tuotteet 1-90 / 606

Löydä upea kihlasormus timantilla

Perinteisesti kihlasormus on ollut muotoilultaan pelkistetty ja kivetön sormus, mutta viime vuosina tähän ajatukseen on alkanut tulla muutosta. Timantti kihlasormukset ovat nousseet suosioon selkeänä uutena trendinä myös täällä Suomessa. Jo yksi timantti tuo muuten pelkistettyyn sormukseen lumoavasti lisää säihkettä. Valitse kihlasormus timantilla oman makusi mukaan yhdellä tai useammalla kivellä. Valikoimastamme löydät monipuolisesti erilaisia timantti kihlasormuksia. Myös siro rivitimanttisormus voi olla kaunis vaihtoehto kihlasormukseksi. Yksi tärkeä asia kannattaa muistaa, kun valitset kihlasormuksen timantilla! Etenkin jos kihlasormuksen timantti on kooltaan suuri, on tärkeä ottaa huomioon vihkisormuksen istuvuus. Helpoin tapa tarkistaa mikäli sormukset istuvat kauniisti rinnakkain käy kokeilemalla.

Timantti kihlasormukset ovat suosituin valinta maailmalla

Oletko koskaan huomannut miten elokuvien kosintakohtauksissa rasiasta paljastuu useimmiten upeilla timanteilla koristeltu kihlasormus? Esimerkiksi Amerikassa kihlasormus timantilla on aina ollut se klassisin vaihtoehto. Useimmiten nimenomaan yhdellä suurella briljanttihiotulla timantilla koristeltuna. Nykyään myös Suomessa päädytään usein timantilla koristeltuun kihlasormukseen, pelkistetyn kivettömän sormuksen sijaan.

Mutta oletko koskaan miettinyt miksi juuri timanttisormus on vaihtoehtona niin klassinen? Timanttisormuksen tarinan juuria ei aivan tarkalleen tunneta, mutta moni uskoo, että perinne sai alkunsa vuonna 1477 kun Itävallan arkkiherttua Maximilian teetti timantilla koristellun kihlasormuksen vaimolleen. Maximilianin kosittua Marya timantti kihlasormus -trendi alkoi nopeasti levitä Euroopassa.


2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.