Zirkoniumsormukset

19 tuotetta

Kohinoor
Tilaustuote
375,00 €
281,00 €
Kohinoor
Tilaustuote
391,00 €
293,00 €
Kohinoor
Tilaustuote
375,00 €
281,00 €
Kohinoor
Tilaustuote
356,00 €
267,00 €
Kohinoor
Tilaustuote
356,00 €
267,00 €
Kohinoor
Tilaustuote
380,00 €
285,00 €

Zirkoniumsormukset: Kestävä ja tyylikäs valinta

Zirkoniumsormukset tarjoavat ainutlaatuisen yhdistelmän kestävyyttä ja tyylikkyyttä. Tämä nykyaikainen materiaali on saanut suosiota niin teollisuudessa kuin korualallakin sen poikkeuksellisten ominaisuuksien ansiosta. Zirkonium on kevyt, mutta samalla erittäin kestävä materiaali, tehden siitä erinomaisen valinnan arjen haasteisiin. Allergiaystävällisyys tekee zirkoniumsormuksista sopivan vaihtoehdon myös herkemmälle iholle. Lisäksi zirkoniumsormusten kovuus on verrattavissa kupariin, tarjoten loistavaa vastustuskykyä naarmuja ja kulumista vastaan.

Moderni ja monipuolinen

Musta zirkoniumsormus on modernin korumuodin edelläkävijä. Sen ainutlaatuinen, syvän musta väri tarjoaa tyylikkään ja vähäeleisen vaihtoehdon niille, jotka etsivät jotain perinteisestä poikkeavaa. Mustat zirkoniumsormukset ovat saatavilla sekä kiiltävä- että mattapintaisina, tarjoten monipuolisuutta eri tyyleihin. Ne sopivat täydellisesti niin arki- kuin juhlakäyttöönkin. Osaan malleista on upotettu kirkkaita tai värikkäitä kiviä. Tutustu esimerkiksiBosien näyttävään uutuusmalliin.

Zirkonium kihlasormuksena

Zirkoniumsormus on ihanteellinen valinta kihlasormukseksi. Sen keveys ja kestävyys tekevät siitä mukavan käyttää päivittäin, ja sen kova materiaali suojaa sormusta kolhuilta. Tämä tekee zirkoniumsormuksesta erinomaisen valinnan erityisesti niille, jotka tekevät fyysisesti vaativaa työtä. Zirkoniumsormukset erottuvat edukseen myös niiden maskuliinisen mustan ulkonäön ansiosta. Lisäksi zirkoniumsormuksiin on mahdollista kaivertaa henkilökohtaisia viestejä, mikä lisää niiden symbolista arvoa ja tekee niistä vieläkin ainutlaatuisemman valinnan.