Suunto 7 Stone Gray Titanium

 • Spotify & offline-musiikki
 • Unen ja aktiivisuuden seuranta
 • Wear OS by Google™

479,00 € 285,00 € Säästät: 194,00 €
Toimitusaika 1-2 arkipäivää
Varastossa (Määrä: 4)
SKU
44378

Tämä malli eroaa rannekkeen ja kehän osalta muista Suunto 7 -malleista. Suunto 7 Stone Gray Titaniumissa on uusi pehmeä mikrokuituranneke, joka ei hiosta. Mikrokuidusta valmistettu ranneke on helppo puhdistaa ja sen kosteudenpoisto on erinomaista. Lisäksi Stone Gray -mallin kellon bezel on valmistettu titaanista eli se on erittäin kestävä, tyylikäs ja kevyt.

Suunto 7 Stone Gray Titanium -kellossa yhdistyvät käytännöllisen GPS-uheilukellon ja innovatiivisen älykellon parhaat ominaisuudet. Tämän kellon myötä Suunto esittelee ensimmäistä kertaa suositun Wear OS by Google -käyttöjärjestelmän kelloissaan. Suunto 7 Stone Gray Titanium -mallissa on tyylikäs kivenharmaa polyamidirunko ja ruostumattomasta teräksestä valmistettu kehä. Enää sinun ei tarvitse valita urheilukellon ja älykellon välillä. Suunto 7 Stone Gray Titanium tarjoaa sinulle molemmat! Kellossa yhdistyvät Suunto-kelloista tutut laadukkaat urheiluominaisuudet, ilmaiset värilliset offline-kartat ja Wear OS by Googlen tarjoamat älyominaisuudet sekä tarkka sisäänrakennettu optinen rannesykemittari. Huomaathan, että Suunto 7 Stone Gray Titanium ei ole yhteensopiva sykevöiden ja Suunto POD -laitteiden kanssa. Suunto 7 toimii hyvin sekä Android- että iOS-laitteiden kanssa.

Uusia ominaisuuksia: unenseuranta ja paljon muuta

Suunto 7 -sykemittarit saivat 30. maaliskuuta ja 19. huhtikuuta 2021 alkaen kaksi eri päivitystä, joiden ansiosta Suunto 7 Stone Gray Titanium -sykekello on entistäkin parempi. Uusina ominaisuuksina kellot saavat seuraavat päivitykset (julkaistaan vaiheittain):

 • komootin laajat aluepaketit tarjoavat vaiheittaisia navigointiohjeita ja offline-toimintoja valitsemillasi alueilla. Suunnittele reittisi ennakkoon komootin tietokone- tai mobiilisovelluksella ja synkronoi se kelloosi. Nyt saat kelloosi varoituksen, kun esimerkiksi risteys lähestyy. Monipäiväisillä vaellus- ja pyöräretkillä suunnistaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa
 • Tallenna kelloosi tärkeitä ja mielenkiintoisia matkakohteita ja navigoi näihin paikkoihin kellosi avulla
 • Unenseuranta: Kun pidät Suunto 7 -kelloa ranteessasi läpi yön, saat tärkeää tietoa siitä, kauanko nukut ja miten virkistävää unesi oli. Voit asettaa niin nukkumistavoitteen kuin nukkumaanmenomuistutuksen. Unenseurannan avulla opit ylläpitämään terveellistä nukkumisaikataulua ja palautumaan parhaiten
 • Kehon voimavarat: Suunto 7 näyttää sinulle joka aamu, mitkä ovat yön aikana saavuttamasi voimavarat ja kehon kokonaisvoimavarat. Laite mittaa aktiivisuuttasi, stressiäsi ja palautumistasi, jolloin sinun on helppo seurata, miten uni ja harjoittelu vaikuttavat omaan kehoosi
 • Päivittäinen syke: seuraa päivittäistä sykettä uudelta näytöltä. Voit nopeasti tarkistaa tämän hetkisen sykkeesi tai katsella päivän käyrää, josta näet sykkeen muutokset, kun olet aktiivinen ja kun lepäät
 • Uusi Outdoor-kellotaulu

Tärkeimmät ominaisuudet:

 • Valmiiksi määritellyt asetukset yli 70 urheilulajille
 • Ilmaiset värilliset offline-kartat. Suosituimmat reitit lämpökartalla.
 • Laadukas optinen rannesykemittari
 • Unenseuranta
 • Vesitiivis 50m asti ja kestää uintia
 • Google Fit
 • Google Assistant (ei vielä suomeksi)
 • Google Pay (ei vielä suomessa)
 • Google Play -kaupan laaja sovellusvalikoima

Kattavat ominaisuudet urheiluun

Suunto 7 Stone Gray Titanium -sykemittarilla saat treeniesi tueksi monipuoliset urheilutoiminnot, jotka ovat ulottuvillasi vain muutamalla napin painalluksella. Kellosta löytyy yli 70 valmiiksi määriteltyä lajiprofiilia, joista voit valita suosikkisi. Suunto 7 Stone Gray Titanium -kellon sisäänrakennetulla GPS:llä saat helposti tarkistettua nopeutesi, sijaintisi sekä kulkemasi matkan pituuden. GPS:n lisäksi laitteesta löytyy myös Glonass-, Galileo- ja QZSS-tuki. Kellon optisen rannesykemittarin avulla voit seurata sykettäsi reaaliajassa sekä tarkkailla sykealueitasi. Suunto 7 Stone Gray Titanium on yhteensopiva suositun Suunto App -sovelluksen kanssa, joka tekee kellosi ja älypuhelimesi yhteispelistä mutkatonta. Kokeile myös muita koukuttavia urheilupalveluita, kuten Strava-, Endomondo- sekä TrainingPeaks-sovelluksia. Kellon keräämän treenidatan avulla pystyt treenaamaan aiempaa fiksummin, ja tiedät olevasi matkalla kohti seuraavaa tavoitettasi.

Näytön herättämiseen treenin aikana löytyy nyt kolme eri asetusta: 1) näytön herättäminen rannetta kääntämällä (matala akun kulutus), 2) jatkuvasti päällä oleva näyttö (korkea akun kulutus) tai 3) näytön herättäminen koskettamalla (matala akun kulutus). Kello säätää näytön kirkkauden automaattisesti treeniympäristösi suhteen sopivaksi. Harjoituksen aikana voit selata neljää eri tietonäyttöä. Näiltä löydät harjoitustiedot, kierrokset, kartat ja grafiikan (esim. korkeus, syke ja tahti). Mikäli kuuntelet treenin aikana musiikkia puhelimeltasi, voit navigoida soittolistoilla suoraan kellosi näytöllä. Harjoituksen päätteeksi kello laatii kattavan yhteenvedon suorituksestasi, joka tallentuu myös kellon logiin. Tarkastelemalla viikko- ja kuukausitason yhteenvetoja, saat konkreettisen käsityksen omasta kehittymisestäsi. Mikäli haluat päästä käsiksi vieläkin yksityiskohtaisempaan dataan, voit synkronoida kellosi Suunto App -sovelluksen kanssa. Suosittelemme myös perehtymään Strava-, Endomondo- ja TrainingPeaks-sovelluksiin, joiden avulla saat helposti tuotua treeneihisi uudenlaista päämäärätietoisuutta. Sovellusten avulla voit halutessasi jakaa tuloksesi muiden treenaajien kanssa.

Monipuoliset karttaominaisuudet

Suunto 7 Stone Gray Titanium -sykekello tarjoaa monipuoliset karttaominaisuudet. Ota uudet treenimaastot haltuun, ja kokeile kellon laadukkaita offline-karttoja. Löydät kartat helposti yhdellä näytön pyyhkäisyllä myös treenisi aikana. Yksityiskohtaisilta värikartoilta näet maaston, reitit ja korkeuskäyrät. Tutustu myös kellon tarjoamiin lämpökarttoihin, joilta löydät 15 suosikkilajin suosituimmat reitit. Vältä ruuhkaisimmat lenkkipolut tai treenaa siellä missä muutkin. Paikalliset offline-kartat latautuvat automaattisesti, kun kellosi on yhteydessä Wifiin. Voit myös manuaalisesti valita ja ladata tarvitsemasi kartat. Näet kartalla sijaintisi, kulkusuuntasi, kuljetun reitin sekä harjoituksesi alku- ja loppupisteen. Offline-karttojen avulla löydät aina perille, nettiyhteydestä huolimatta!

Tukea aktiivisuuden seurantaan

Suunto 7 Stone Gray Titanium -kellon avulla päivittäistä aktiivisuutta on helppo seurata. Aktiivisuuden seuranta pohjautuu Google FIT -applikaatioon, joka laskee päivän askeleet, kalorinkulutuksen ja kuljetun matkan. Kello myös tallentaa sykkeesi päivän ajalta sekä määrittää leposykkeesi. Kokeile Suunto 7 Stone Gray Titanium -kellon tarjoamaa ohjattua hengitysharjoitusta, jonka avulla on helppo ottaa pieni mutta tehokas tauko ja hengähtää. Laite seuraa neljää erilaista aktiivisuustavoitetta: Heart Points, Move Minutes, viikon juoksukerrat sekä päivittäiset askeleet. Heart Points- ja Move minutes -pisteet ovat Google Fit -sovelluksen tapa tulkita aktiivisuuttasi. Ansaitset Move minutes -pisteitä kaikesta aktiivisesta suorittamisesta esimerkiksi, kun valitset portaat hissin sijaan. Heart points -pisteitä ansaitset voimakkaammasta harjoittelusta. Saat yhden Heart Points -pisteen jokaista minuuttia kohden jolloin treenisi vastaa kohtalaisen voimakasta harjoittelua. Voimakkaammasta harjoittelusta, kuten juoksemisesta, ansaitset kaksi pistettä per minuutti. Julkaisuhetkellä Suunto 7 Stone Gray Titanium ei tue unen seurantaa.

Treenaatko mieluiten musiikkia kuunnellen? Yhdistä kello puhelimeesi, ja voit navigoida soittolistoillasi suoraan kellosi näytöllä. Enää ei tarvitse yrittää kaivaa puhelinta esille kesken lenkin, jos soittolista ei miellytä.

Älyominaisuudet tekevät päivästäsi helpomman

Urheiluominaisuuksien lisäksi Suunto 7 Stone Gray Titanium tarjoaa sinulle kattavat älyominaisuudet. Wear OS by Google -käyttöjärjestelmän ansiosta Suunto 7 on yksi tämän päivän älykkäimmistä urheilukelloista. Suunto 7 Stone Gray Titanium -kellosi näyttää saapuvat puhelut sekä viestit. Voit vastata puheluihin kellolla, mutta puhuminen tulee kuitenkin suorittaa puhelimen välityksellä. Helppokäyttöisen Google Pay -maksusovelluksen avulla voit tästä lähtien maksaa ostoksesi turvallisesti kellolla. Tutustu Google Play -sovelluskaupan laajaan valikoimaan, ja lataa kellolle suosikkisovelluksesi. Google Play tarjoaa jopa 5000 eri sovellusta 2000 eri kehittäjältä. Tässä muutama esimerkki:

 • Kartta-, reitti- ja navigointisovellukset (Google maps, View ranger,...)
 • Urheilusovellukset ( Strava, Nike, Endomondo,...)
 • Google Pay -maksusovellus
 • Viestisovellukset (Gmail, Messenger,...)
 • Uutis-, sää- ja pelisovellukset

Tutustu myös Google Play -sovelluskaupan kellotauluvalikoimaan. Vaihtamalla kellosi digitaalisen kellotaulun tyyliä, voit tehdä siitä juuri sinun näköisen. Myös rannekkeen vaihtaminen käy halutessasi helposti.

Kestävyyttä ja laatua

Suunto 7 Stone Gray Titanium on suunniteltu ja testattu Suomessa. Kello vastaa Suunnon korkeita laatustandardeja ja kestää iskut, veden sekä lian. Suunto 7 Stone Gray Titanium pärjää haastavissakin olosuhteissa. Voit huoletta käyttää kelloa sateessa, lumessa ja mudassa. Laadukkaan kosketusnäytön lisäksi kellossa on fyysiset painikkeet, joiden ansiosta Suunto 7 -kelloa on helppo käyttää myös vaikka hanskat kädessä. Kirkasta värinäyttöä suojaa kestävä naarmuuntumaton Gorilla-lasi. Suunto 7 Stone Gray Titanium -kellon akku kestää jopa 48 tuntia älykello-tilassa, ja jopa 12 tuntia GPS-tilassa. Nämä arvot ovat suuntaa antavia ja vaihtelevat kellon käytön ja päällä olevien sovellusten mukaan. Kellon latausaika 0-100% kestää ainoastaan noin 100 minuuttia. Käyttöikää lisää kellon päivitettävä ohjelmisto, jolla saat käyttöösi uudet ominaisuudet ja toimintojen parannukset.

Tekniset tiedot:

 • Leveys 50 mm ja paksuus 15,5 mm. Rannekkeen leveys kiinnityskohdasta 24 mm.
 • Paino: 70 grammaa
 • Rungon materiaali: vahvistettu polyamidi
 • Kehän materiaali: titaani
 • Rannekkeen materiaali: mikrokuitu
 • Vesitiivis 50 m asti
 • 1,39 tuuman AMOLED värikosketusnäyttö, 454 x 454 pixeliä, kirkkaus jopa 1000 nitsiä
 • Corning Gorilla 3 lasi
 • Qualcomm Snapdragon Wear 3100, Quad-core CPU
 • 1GB RAM- ja 8GB Flash-muistia (n. 4,5GB tilaa sovelluksille, musiikille ja kartoille)
 • Sensorit: kiihtyvyysanturi, Gyroskooppi, magnetometri, barometri, optinen rannesykemittari, valaistustunnistin, yhdistetty nopeus- ja korkeussensori. Kellosi tunnistaa onko se ranteessa vai ei.
 • WiFi, Bluetooth 5.0, NFC, USB
 • Paikannus: GPS, GLONASS, QZSS, BEIDOU / GALILEO
 • 450mAh lithium-polymeeri akku

Uusia ominaisuuksia ja parannuksia:

Suunto 7 -laitteet saivat uuden järjestelmäpäivityksen PXDB.200528.004, joka julkaistaan vaiheittain 30. kesäkuuta 2020 alkaen.

Uudet ominaisuudet, parannukset ja korjaukset

 • Uusi Suunto Tänään -kuvake, jonka avulla näet helposti askel-, kalori- ja palautumisaikatietosi
 • Seuraa harjoittelutietojasi ja luo mukautettuja urheilutiloja Suunto-sovelluksella. Omat urheilutilasi näkyvät kellon urheilutilaluettelon alussa
 • MyRadar -sääsovellus
 • Jatkuva virtaa säästävä urheilunäyttö - näyttö on aina hereillä treenin aikana käyttäen minimaalisesti virtaa
 • Virtaa säästävä GPS-tila (GPS:n tarkkuutta säätämällä)
 • Vaihda lenkkisi maisemaa - ota haltuun suositut aloituspisteet ja reitit Suunto-sovelluksesta
 • Reittinavigointi ja omien reittien luonti Suunto-sovelluksessa
 • Parannettu matkan ja sijainnin tarkkuus
 • Aktiivisuuden ja harjoittelutietojen laajempi sijoittaminen Google Fit -palveluun
 • Monipuolisemmat käyttäjän opastusilmoitukset
 • Vikojen korjauksia, parannetut käännösversiot ja optimoitu suorityskyky
Lisätietoja
SKU 44378
Brändi Suunto
Rungon leveys 50 mm
Lasi Gorilla Glass
Ranneke Kangas / Nylon
Rungon väri Hopea/harmaa
Rannekkeen leveys 24mm
Rannekkeen pituus 130 - 220 mm
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Taulun väri LCD
Vesitiiviys 50m / 5atm
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Materiaali Muovi, Titaani
Takuu 2 vuotta
mpn SS050567000
payments-logo
2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.