Suunto 7 näytönsuojalasi

d:Suunto 7 näytönsuojalasi on kovuudeltaan 9H eli sitä on erittäin vaikea saada naarmuuntumaan. Lasi on todella hyvä suoja Suunto 7 laitteeseen. Lasi on lähes heijastamaton, todella kirkas ja siinä on optimaalinen läpinäkyvyys. Lasin paksuus on vain 0,2mm. Paketissa mukana lasi sekä märkä- ja kuiva liina näytön puhdistusta varten. Lasi liimataan näytön päälle poistamalla liiman puolelta suojakalvo ja asettamalla lasi alkuperäisen lasin päälle. Sopii seuraaviin Suunnon malleihin: Suunto 7 -mallisto. Huom: Näytönsuojalasi on tarkoituksella hieman pienempi kuin laitteen näyttö, näytön muodon ja lasin asennettavuuden vuoksi.  Lue ohjeet suojalasin asentamiseen täältä.

Sku: 38330

9,90 €
Suunto 7 näytönsuojalasi 4 5

Suunto 7 näytönsuojalasi

Suunto 7 näytönsuojalasi

Tuotekoodi: 38330

Suunto 7 näytönsuojalasi 4 5

Varastossa (Määrä: 5)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

9,90 €
Ilmainen Kaiverrus

Valitettavasti kaivertaminen ei ole mahdollista tähän tuotteeseen.

Tuotekuvaus

Suunto 7 näytönsuojalasi on kovuudeltaan 9H eli sitä on erittäin vaikea saada naarmuuntumaan. Lasi on todella hyvä suoja Suunto 7 laitteeseen. Lasi on lähes heijastamaton, todella kirkas ja siinä on optimaalinen läpinäkyvyys. Lasin paksuus on vain 0,2mm. Paketissa mukana lasi sekä märkä- ja kuiva liina näytön puhdistusta varten. Lasi liimataan näytön päälle poistamalla liiman puolelta suojakalvo ja asettamalla lasi alkuperäisen lasin päälle. Sopii seuraaviin Suunnon malleihin: Suunto 7 -mallisto.

Huom: Näytönsuojalasi on tarkoituksella hieman pienempi kuin laitteen näyttö, näytön muodon ja lasin asennettavuuden vuoksi. 

Lue ohjeet suojalasin asentamiseen täältä.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 38330

Pieni hetki