Suunto 7

17 tuotetta

Tiera
Varastossa
9,90 €

Suunto 7 -älykello

Urheiluintohimon ja kiireisen arjen tasapainottaminen voi olla melkoinen haaste. Tarvitset urheilukellon, joka on valmiina silloin kuin sinäkin ja älykellon, joka pysyy perässä myös kiireisessä arjessasi. Suunto 7 tarjoaa sinulle molemmat! Tämä kello on suunniteltu auttamaan sinua saamaan kaiken irti joskus hyvinkin rajallisesta ajasta. Suunto 7 on Suunnon ensimmäinen kello, jossa yhdistyvät brändin monipuolinen kokemus urheiluteknologiasta, kätevät ilmaiset offline kartat ja innovatiiviset Wear OS by Google -älyominaisuudet. Suunto 7 on yhteensopiva sekä iOS että Android puhelimien kanssa.

suunto 7

Suunto 7 pähkinänkuoressa

Monipuolisemmat urheilukokemukset
Seuraa kehittymistäsi A-luokan täsmällisyydellä. Tue treenejäsi Suunto 7 monipuolisilla ominaisuuksilla kuten 70+ urheiluprofiilia, GPS ja rannesykemittaus helposti yhdellä painikkeella.

Jaa tuloksesi siellä missä niillä on merkitystä
Yhdistä kellosi suosituimpiin urheilusovelluksiin kuten Strava, Endomondo ja TrainingPeaks. Voit myös jakaa tuloksesi suoraan Suunto-aplikaatiossa.

Laajenna reviirejäsi uusilla offline-kartoilla
Löydä omat polkusi Suunnon ilmaisilla offline-kartoilla tai tutustu muiden käyttäjien lempireitteihin.

Älykkäät Wear OS by Google toiminnot
Pysy kartalla palavereista ja to-do -listoistasi, näe soitot ja viestit kellon näytöllä tai maksa vaikka laskut. Tämä kaikki hoituu tästä lähtien kellollasi.

Musiikki joka saa liikkeelle
Kuuntele musiikkia, joka vie sinua eteenpäin. Yhdistä kuulokkeet puhelimeesi ja navigoi soittolistoillasi suoraan kellon näytöltä.

Tee kellosta omasi
Muokkaa digitaalista kellotaulua ja vaihda ranneketta käden käänteessä. Lataamalla suosikki applikaatiosi Google Play -kaupasta, saat räätälöityä kellosta sinulle täydellisen.

Suunto 7 esittelyvideo

Suunto 7 Track

Seuraa saavutuksiasi täsmällisesti

Suunto 7 -kellossa jokainen urheilutoiminto on vain yhden painalluksen päässä. Laadukkaat urheiluominaisuudet kuten 70+ urheiluprofiilia, GPS ja sisäänrakennettu rannesykemittari löytyvät helposti, ja auttavat sinua seuraamaan kehittymistäsi uudenlaisella tarkkuudella. Tulosten jakaminen yhteisöllesi käy helposti suoraan Suunto-aplikaatiossa. Voit myös yhdistää kellon suosituimpiin urheilusovelluksiin, kuten Strava, Endomondo ja TrainingPeaks. Kattava treenidata auttaa sinua liikkumaan fiksummin, työntäen sinua kohti tavoitteitasi. Voit myös yhdistää kuulokkeet puhelimeesi ja navigoida lempisoittolistoillasi suoraan kellon näytöllä.

Suunto 7 inspire

Inspiroidu tutustumaan uuteen

Tutustu ympäröivään maailmaan Suunnon uusilla ilmaisilla yksityiskohtaisilla offline-kartoilla, joilla näkyvät maastot, polut ja ääriviivat. Kartat löytyvät treenin aikana helposti yhdellä pyyhkäisyllä, jolloin oikealla polulla pysyminen sujuu sulavasti. Sisäänrakennetut lämpökartat näyttävät sinulle 15 suosikkilajin, kuten uinnin, juoksun ja pyöräilyn, suosituimmat reitit. Näin pystyt treenaamaan siellä missä muutkin, tai pysymään kaukana ruuhkaisimmilta lenkkipoluilta. Paikalliset offline- ja lämpökartat latautuvat automaattisesti kellon ollessa yhdistettynä Wifiin ja laturiin. Voit myös manuaalisesti valita ja ladata tarvitsemasi kartat. Offline-kartoilla löydät aina perille, jopa silloin kun olet kaukana nettiyhteyksistä tai kun haluat jättää puhelimesi kotiin.

Suunto 7 easier

Tee arjestasi helpompaa

Suunto 7 antaa käyttöösi luotettavan nimen tarjoamat huippulaadukkaat älykellotoiminnot. Wear OS by Google tekee tästä kellosta yhden tämän hetken älykkäimmistä urheilukelloista. Anna lempisovelluksiesi pitää sinut ajan tasalla, ota vastaan muistutuksia tulevista palavereistasi ja pysy kärryillä to-do -listojen suhteen. Suunto 7 antaa sinulle ilmoituksen tulevista puheluista ja tekstiviesteistäsi, jotka löydät helposti kellosi näytöltä. Seuraa aktiivisuuttasi Google Fit -sovelluksella ja anna Google Assistan -sovelluksen auttaa sinua arjen kiireissä. Lisää sovelluksia löydät Google Play -kaupan laajasta valikoimasta.

Google Pay ja Google Assistant -sovelluksien toimivuus riippuu sijainnistasi. Google Pay ei toimi Suomessa vielä älykellolla, mutta Assistant toimii englannin kielellä.

Suunto 7 Adventure

Valmiina jokaiseen seikkailuun

Suunto 7 on suunniteltu ja testattu Suomessa ja vastaa sitä A-luokan laatua, josta Suunto tunnetaan. Tämä kello kestää tärähdyksiä, vettä ja likaa toimien niin sateessa, mudassa kuin lumessakin. Kellon fyysiset painikkeet tekevät kellon käytöstä helppoa myös kylmemmissä olosuhteissa. Suunto 7 erittäin kirkas ja terävä kosketusnäyttö on suojattu naarmuuntumattomalla Gorilla-lasilla. Tästä kellosta löytyy pitkäkestoinen akku, joka kestää älykellon käyttämisen aina aamusta iltaan. Kellon akku kestää älykellotilassa jopa 48 tuntia ja jopa 12 tuntia GPS-tilassa.

Suunto 7 paras

Kello, joka paranee päivä päivältä

Suunto 7 on aina ajan tasalla ja päivittää ohjelmiston automaattisesti, kun kello on yhteydessä Wifiin. Saat kellosta vielä enemmän irti lataamalla suosikkisovelluksesi helposti Google Play -kaupasta. Räätälöi kellosta itsesi näköinen muokkaamalla kellotaulua tai vaihtamalla vaikka ranneketta.

Suunto 7 benefits

Etuja Suunnon yhteistyökumppaneilta

Suunto 7 -kellon ostajana saat nyt käyttöösi Suunto Value Pack -etupaketin! Ota haltuun kattava kokoelma Suunnon kumppaneiden tarjoamia laadukkaita etuja ja kannustimia, joiden yhteisarvo on jopa yli 300€. Vie treenikokemuksesi uudelle tasolleja ja kokeile kannustavia premium-palveluita, hyödynnä ilmaiset harjoittelusuunnitelmat sekä tutustu edullisiin alennuksiin. Mukana on tunnettuja kansainvälisiä treenipalveluiden tuottajia, kuten mm. Strava, TrainingPeaks ja Endomondo. Nyt pääset helposti tutustumaan Suunnon luottamien kumppaneiden tarjoamiin sovelluksiin, ja pystyt kokeilemaan mikä niistä toisi juuri sinulle mahdollisimman paljon tukea treeneihin. Suunto kehittää jatkuvasti Value Pack -etupakettinsa sisältöä, jotta se pysyisi ajankohtaisena ja inspiroisi sinua tarttumaan uusiin haasteisiin. Täältä voit tutustua tarkemmin etupaketin tällä hetkellä tarjoamiin kumppanietuihin.