Suunto 7 Sandstone Rosegold

Spotify & offline-musiikki
Unen ja aktiivisuuden seuranta
Wear OS by Google™


379,00 € 328,90 € Säästät: 50,10 €
Toimitusaika 1-2 arkipäivää
Varastossa (Määrä: 5+)
SKU
38328

Suunto 7 Sandstone Rosegold | monipuolinen GPS urheilukello ja älykello yhdessä paketissa

Suunto 7 Sandstone Rosegold on uuden ajan älykäs urheilukello. Urheiluintohimon yhteensovittaminen kiireisen arjen kanssa voi tuntua hankalalta - tarvitset urheilukellon joka on aina toimintavalmiina ja älykellon, joka pysyy perässä arjen tahdissa. Suunto 7 Sandstone Rosegold antaa sinulle molemmat. Tämän kellon avulla saat ajastasi mahdollisimman paljon irti. Kello on Suunnon ensimmäinen kello, jossa yhdistyvät brändin arvostettu kokemus urheiluteknologiasta, laadukkaat offline-kartat ja Googlen Wear Os by Google -älyominaisuudet. Kello on muotoiltu korkealaatuisista materiaaleista kuten ruostumattomasta teräksestä, vahvistetusta polyamidistä ja silikonista. Suunto 7 Sandstone Rosegold on yhteensopiva iOS ja Android-laitteiden kanssa.. Kelloon pystyy myös tallentamaan tuhansia musiikkikappaleita ja kuunnella musiikkia offline-tilassa ilman puhelinta Play Music-sovelluksella.


Uusia ominaisuuksia: unenseuranta ja paljon muuta

Suunto 7 -sykemittarit saivat 30. maaliskuuta ja 19. huhtikuuta 2021 alkaen kaksi eri päivitystä, joiden ansiosta Suunto 7 Sandstone Rosegold -sykekello on entistäkin parempi. Uusina ominaisuuksina kellot saavat seuraavat päivitykset (julkaistaan vaiheittain):

 • komootin laajat aluepaketit tarjoavat vaiheittaisia navigointiohjeita ja offline-toimintoja valitsemillasi alueilla. Suunnittele reittisi ennakkoon komootin tietokone- tai mobiilisovelluksella ja synkronoi se kelloosi. Nyt saat kelloosi varoituksen, kun esimerkiksi risteys lähestyy. Monipäiväisillä vaellus- ja pyöräretkillä suunnistaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa
 • Tallenna kelloosi tärkeitä ja mielenkiintoisia matkakohteita ja navigoi näihin paikkoihin kellosi avulla
 • Unenseuranta: Kun pidät Suunto 7 -kelloa ranteessasi läpi yön, saat tärkeää tietoa siitä, kauanko nukut ja miten virkistävää unesi oli. Voit asettaa niin nukkumistavoitteen kuin nukkumaanmenomuistutuksen. Unenseurannan avulla opit ylläpitämään terveellistä nukkumisaikataulua ja palautumaan parhaiten
 • Kehon voimavarat: Suunto 7 näyttää sinulle joka aamu, mitkä ovat yön aikana saavuttamasi voimavarat ja kehon kokonaisvoimavarat. Laite mittaa aktiivisuuttasi, stressiäsi ja palautumistasi, jolloin sinun on helppo seurata, miten uni ja harjoittelu vaikuttavat omaan kehoosi
 • Päivittäinen syke: seuraa päivittäistä sykettä uudelta näytöltä. Voit nopeasti tarkistaa tämän hetkisen sykkeesi tai katsella päivän käyrää, josta näet sykkeen muutokset, kun olet aktiivinen ja kun lepäät
 • Uusi Outdoor-kellotaulu

Seuraa kehittymistäsi uudenlaisella tarkkuudella

Suunto 7 Sandstone Rosegold tarjoaa laajan valikoiman urheilutoimintoja, jotka löytyvät helposti yhdellä napin painalluksella. Yli 70 urheiluprofiilia, tarkka GPS ja integroitu rannesykemittaus ovat vain muutama esimerkki siitä, mitä tällä kellolla on tarjota. Löydä uudenlaista motivaatiota ja jaa tuloksesi siellä, missä niillä on merkitystä. Voit yhdistää kellosi suosittuun Suunto App -sovellukseen tai kokeilla koukuttavia urheilupalveluita, kuten Strava, Endomondo ja TrainingPeaks. Kellon keräämän treenidatan avulla pystyt treenaamaan fiksummin ja tiedät olevasi matkalla kohti tavoitteitasi. Kaipaatko musiikkia treeniin? Yhdistä kuulokkeet puhelimeesi ja voit navigoida soittolistoillasi suoraan kellotaululta.

Inspiroidu seikkailemaan

Uusien reittien löytäminen käy nyt helpommin kuin koskaan. Suunto 7 Sandstone Rosegold on varustettu yksityiskohtaisilla offline-kartoilla, joiden avulla pystyt navigoimaan uusille lenkkipoluille. Nämä ilmaiset offline-kartat löytyvät helposti yhdellä pyyhkäisyllä treenin aikana. Tutustu myös kellon lämpökarttoihin, joilta näet alueesi suosituimmat reitit. Nyt voit treenata siellä missä muutkin, tai välttää ruuhkaisimmat juoksureitit. Lämpökartat on saatavilla 15 suosikkilajille mm. juoksu, uinti ja pyöräily. Paikalliset kartat ja lämpökartat latautuvat kellollesi automaattisesti, kun sinulla on wifi-yhteys ja kellosi on yhdistettynä laturiin. Voit myös manuaalisesti valita ja ladata ne kartat, jotka tarvitset. Offline-kartoilla varmistat, että löydät aina perille. Oli nettiyhteys kuinka huono tai puhelin unohtunut kotiin.

älykellolla helpompi arki

Suunto 7 Sandstone Rosegold tukee sinua myös treeniesi ulkopuolella. Tällä kellolla pysyt kartalla tulevista palavereista, voit tarkistaa to-do -listasi ja saat ilmoitukset tulevista puheluista ja viesteistä suoraan toimistouskottavan asusteesi näytölle. Suunto 7 Sandstone Rosegold käy myös maksuvälineenä, turvallisen ja helppokäyttöisen Google Pay -sovelluksen avulla (Google Pay ei toimi vielä Suomessa). Seuraa aktiivisuuttasi Google Fit -sovelluksella ja anna Google Assistant -sovelluksen auttaa sinua arjessasi. Vieläkö puuttuu jotain? Google Play -sovelluskaupasta löydät sadoittain sovelluksia, joilla voit muokata kellosi tarjoamia toimintoja mieltymystesi mukaan.

Huomaathan, että Google Pay ei toimi vielä Suomessa ja Google Assistant -toimii tällä hetkellä vain Englanniksi.

Kello joka on valmiina jokaiseen valitsemaasi seikkailuun

Kaunis Suunto 7 Sandstone Rosegold -kello on suunniteltu ja testattu Suomessa. Tämä kello edustaa sitä korkeaa laatua, josta Suunto tunnetaan. Tärähdykset, vesi ja lika eivät haittaa. Tämä kello pärjää haastavissakin olosuhteissa kuten sateessa, mudassa ja lumessa. Kellon fyysiset painikkeet tekevät sen käytöstä helppoa myös pakkassäällä. Kirkas ja värikäs kosketusnäyttö on puolestaan suojattu laadukkaalla naarmuuntumattomalla Gorilla-lasilla. Akunkestostakaan ei tarvitse olla huolissaan. Suunto 7 Sandstone Rosegold akku kestää aamusta iltaan, jopa 48h älykellotilassa ja 12h GPS-tilassa.

Kello joka paranee päivä päivältä

Voit helposti tehdä Suunto 7 Sandstone Rosegold -kellosta juuri sinun näköisesi. Tutustu laajaan vaihtorannekevalikoimaan ja vaihda ranneketta helposti vaikka päivittäin mielesi mukaan. Muokkaa kellon digitaalista kellotaulua, ja lataa lempisovelluksesi Google Play -sovelluskaupan monipuolisesta katalogista. Kello päivittyy automaattisesti ollessaan wifi-yhteydessä. Tutustu myös Suunnon yhteistyökumppaneiden kanssa toteutettuun Suunto Value Pack -arvopakettiin, josta löydät yli 300€ arvosta erilaisia toimintoja ja sovelluksia. Nyt saat kellosta vieläkin enemmän irti! Kuvaa 3D-video seikkailustasi, analysoi aktiivisuuttasi ja löydä parhaat treenivinkit.

Suunto 7 Sandstone Rosegold -kello toimitetaan alkuperäisessä pakkauksessa, joka sisältää Suunto 7 -kellon, USB-piuhan ja pikaoppaan.

Uusia ominaisuuksia ja parannuksia

Suunto 7 -laitteet saivat uuden järjestelmäpäivityksen PXDB.200528.004, joka julkaistaan vaiheittain 30. kesäkuuta 2020 alkaen.

Uudet ominaisuudet, parannukset ja korjaukset

 • Uusi Suunto Tänään -kuvake, jonka avulla näet helposti askel-, kalori- ja palautumisaikatietosi
 • Seuraa harjoittelutietojasi ja luo mukautettuja urheilutiloja Suunto-sovelluksella. Omat urheilutilasi näkyvät kellon urheilutilaluettelon alussa
 • MyRadar -sääsovellus
 • Jatkuva virtaa säästävä urheilunäyttö - näyttö on aina hereillä treenin aikana käyttäen minimaalisesti virtaa
 • Virtaa säästävä GPS-tila (GPS:n tarkkuutta säätämällä)
 • Vaihda lenkkisi maisemaa - ota haltuun suositut aloituspisteet ja reitit Suunto-sovelluksesta
 • Reittinavigointi ja omien rettien luonti Suunto-sovelluksessa
 • Parannettu matkan ja sijainnin tarkkuus
 • Aktiivisuuden ja harjoittelutietojen laajempi sijoittaminen Google Fit -palveluun
 • Monipuolisemmat käyttäjän opastusilmoitukset
 • Vikojen korjauksia, parannetut käännösversiot ja optimoitu suorityskyky
Lisätietoja
SKU 38328
Brändi Suunto
Rungon leveys 50 mm
Lasi Gorilla Glass
Ranneke Kumi / Silikoni
Rungon väri Hopea/harmaa
Rannekkeen leveys 24mm
Rannekkeen pituus 130 - 220 mm
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Taulun väri LCD
Vesitiiviys 50m / 5atm
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Muovi
Takuu 2 vuotta
mpn SS050381000
payments-logo
2021 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.