Suunto 7 Black älykello

479,00 € 349,00 € Säästät: 130,00 €
Toimitusaika 1-2 arkipäivää
Varastossa (Määrä: 5+)
SKU
38325

Suunto 7 All Black esittelee ensimmäistä kertaa Wear OS by Google -käyttöjärjestelmän Suunnon kelloissa. Suunto 7 All Black yhditsää loistavasti GPS-uheilukellon ja älykellon parhaat ominaisuuudet samassa paketissa. Suunto 7 All Black -mallissa on musta polyamidi runko, ruostumattomasta teräksestä valmistettu musta kellotaulun kehä ja musta silikoniranneke. Nykyään valinta urheilukellon ja älykellon välillä on ollut vaikeaa mutta Suunto 7 All Black tuo ratkaisun tähän sillä se tarjoaa molempien maailmojen parhaat puolet. Kello yhdistää Suunnon kelloista tutut monipuoliset urheiluominaisuudet, ilmaiset värilliset kartat sekä Wear OS by Googlen tarjomat käytännölliset älykello ominaisuudet. Suunto 7 toimii Android ja iOS (Apple) käyttöjärjestelmiä käyttävien puhelimien kanssa. Suunto-laitteet eivät ole yhteensopivia Huawei-älypuhelinten kanssa. Puhelin, sekä laite saattavat toimia yhdessä, mutta voivat vaatia säännöllistä Bluetooth-vianetsintää. Huomioithan että kellossa on sykemittaus ranteesta mutta Suunto 7 All Black -älykelloon ei voi yhdistää sykevyötä eikä Suunto Podeja!


Tärkeimmät ominaisuudet:

 • Yli 70 valmiiksi määritettyä lajia
 • Ilmaiset värilliset offline-kartat ja suosituimmat reitit lämpökartoilla
 • Sykemittaus ranteesta
 • Vesitiiveys 50m
 • Kelloon pystyy tallentamaan tuhansia musiikkikappaleita ja kuunnella musiikkia offline-tilassa ilman puhelinta Play Music-sovelluksella
 • Google Fit
 • Google Assistant (ei tue vielä Suomen kieltä)
 • Google Pay (ei toimi vielä suomessa)
 • Google Play

Kattavat ominaisuudet urheiluun

Suunto 7 All Black sykemittari tuo monipuoliset lajivalinnat ja ominaisuudet urheilusuoritusten seurantaan ja tueksi. Kaikki urheiluominaisuudet ovat laitteessa vain yhden napinpainalluksen päässä. Suunto 7 All Black älykellossa on yli 70 valmiiksi määritettyä lajiprofiilia, joista varmasti löydät omasi. Kellossa on sisäänrakennettu GPS, jonka avulla saat määritetty nopeutesi, kulkemasi matkan sekä sijainnin. Lisäksi laitteessa on Glonass, Galileo sekä QZSS tuki. Kellossa on optinen rannesykemittaussensori, joka mittaa sykkeen ranteestasi. Suunto 7 All Black on yhteensopiva Suunnon oma Suunto App sovelluksen kanssa sekä suurien urheilusovellusten koten Stravan, Endomondon sekä TrainingPeaksin kanssa. Näissä palveluissa voit tarkistella ja analysoida harjoituksiasi sekä jakaa tuloksiasi. Laitteen antama palaute ja näkemykset valmentavat sinua treenaamaan älykkäämmin ja puskevat sinua kohti tavoitteitasi.

Ennen harjoitusta voi suunnitella reitin Suunto Appissä ennalta, valita harjoitustasi tukevan lajiprofiilin sekä tarkistaa säätiedot (säätiedot ulkopuolisen ladattavan sääappin kautta). Harjoituksen aikana voit valita 3 eri moodia näytön herättämiseksi: 1) näytön herättäminen rannetta kääntämällä (vähäinen akun kulutus), 2) näyttö päällä kokoajan (korkea akun kulutus), 3) näytön herättäminen koskettamalla (matala energian kulutus). Kellon näyttä säätää näytön kirkkautta harjoituksen aikana vallitsevan valaistuksen mukaan. Harjoituksen aikana voit selata neljää eri tietonäyttöä: harjoitustiedot, kierrokset, grafiikka (esim. korkeus, syke, tahti grafiikka) sekä kartta. Kuunteletko mielelläsi musiikkia treenin aikana? Yhdistä kello puhelimeesi ja voit navigoida soittolistoilla suoraan kellosi näytöltä. Sykettäsi voit seurata reaaliajassa sekä tarkkailla sykealueita. Harjoituksen jälkeen saat yhteenvedon harjoituksesta ja se tallentuu myös kellon logiin. Suunto 7 All Blackstä voit lisäksi tarkastella viikoittaista sekä kuukausitason yhteenvetoa harjoituksistasi. Tarkempaa tarkastelua varten tulee kello synkronoida Suunto Appin tai yhteensopivan kolmannen osapuolen sovelluksen kanssa (Strava, Endomondo, TrainingPeaks). Suunto Appissä voit lisäksi jakaa harjoituksesi muiden kanssa.

Monipuoliset kartta ominaisuudet

Suunto 7 All Black tarjoaa monipuoliset kartta ominaisuudet. Voit tutkia ympäröivää maailmaa ilmaisten offline-karttojen avulla. Kartoista näetä maaston yksityiskohdat, korkeuskäyrät sekä reitit. Karttaa on helppo käyttää sillä voit panoroida, liikuttaa sekä zoomata karttaa. Karttaan on helppo siirtyä harjoituksen aikana sillä ne ovat aina yhden näytönpyyhkäisyn päässä. Suunto 7 All Blacken sisäänrakennetut lämpökartat viidelletoista eri aktiviteetille näyttävät suosituimmat reitit, joita muut ovat käyttäneet. Paikalliset offline kartat on helppo ladata Wifin kautta. Voit myös manuaalisesti ladata haluamasi alueen kartan. Offline-kartat takaavat sen että löydät aina parhaat harjoitusreitit vaikka puhelinta tai verkkoa ei olisi lähettyvillä. Suunto 7 All Black sykemittari näyttää kartalla sijaintisi sekä kulkusuunnan. Näet myös harjoituksesi alku ja loppupisteen sekä kuljetun reitin.

Aktiivisuuden seurantaa ja musiikkia

Päivittäistä aktiivisuutta on helppo seurata Suunto 7 All Blackn avulla. Aktiivisuuden seuranta pohjautuu Suunto 7:ssa Google FIT applikaatioon. Kello laskee päivittäiset askeleet, kalorin kulutuksen sekä kuljetun matkan. Kello myös tallentaa sykkeesi päivän ajalta sekä määrittää leposykkeesi. Kellossa on myös ohjattu hengitysharjoitus jonka avulla on helppo rentoutua. Laite seuraa neljää erilaista aktiivisuustavoitetta: Heart points, Move minutes, juoksukerrat/viiikko sekä päivittäistä askelmäärää. Google Fit on suunniteltu Heart Poitsien ja Move minutesien ympärille. Ansaitset Move minuteja kaikesta aktiivisesta suorittamisesta, esimerkiksi jos valitset portaat hissin sijaan. Heart pointseja ansaitset yhden pisteen minuutissa kohtalaisen voimakkaasta harjoittelusta. Voimakkaasta harjoittelusta esimerkiksi juoksemisesta ansaitset kaksi pistettä minuutissa. Julkaisu hetkella Suunto 7 All Black ei tue unenseurantaa mutta tämä saattaa olla tulossa tulevaisuudessa.

Yhdistä kello puhelimeesi ja voit navigoida soittolistoillasi suoraan kellon näytöllä. Enää ei tarvitse yrittää taiteilla puhelimen kanssa kesken lenkin, jos soittolista ei toimi. Vaihda musiikki suoraan kellosi näytöllä.

Älykello ominaisuudet tekevät päivästäsi helpomman

Suunto 7 All Black tarjoaa sinulle urheilukellon ominaisuuksien lisäksi kattavat älykello ominaisuudet. Käyttöjärjestelmänä Suunto 7:ssa on Wear OS by Google, joka tekee tästä tämän päivän alykkäimmän urheilukellon. Voit ladata Google Playsta haluami applikaatiot kelloosi. Saatavilla on jopa 5000 eri sovellusta 2000 eri kehittäjältä. Suunto 7 All Black näyttää saapuvat puhelut sekä viestit. Puheluihin voi vastata kellosta mutta puhuminen tulee suorittaa puhelimen välityksellä. Google Pay ei toimi vielä Suomessa. Google Play:stä voit ladata sovelluksia tarpeesi mukaan. Tässä joitan esimerkkejä:

 • Kartta, reitti ja navigointi applikaatioita (Google maps, View ranger,...)
 • Urheilu applikaatioita ( Strava, Nike, Endomondo,...)
 • Maksuapplikaatio Google Pay (ei toimi vielä Suomessa)
 • Viestintä applikaatioita (Gmail, Messanger,...)
 • Useita uutis, sää, peli, selain applikaatioita
 • Useita kellotauluja
 • ja paljon muuta...

Kestävyyttä ja laatua

Suunto 7 All Black on suunniteltu ja testattu Suomessa Suunnon korkeiden laatustandardien mukaisesti. Tämä iskun, veden ja liankestävä kello toimii niin sateessa, mudassa kuin lumessakin. Kellossa on kosketusnäytön lisäksi fyysiset painimet, jotta kelloa voi käyttää myös hanskat kädessä. Kellon kirkasta korkeanresoluution värinäyttöa suojaa kestävä Gorilla-lasi. Suunto 7:n akku kestää jopa 48 tuntia älykello käytössä ja jopa 12 tuntia GPS päällä. Akunkeston arvot ovat suuntaa antavia ja vaihtelevat käytön sekä päällä olevien applikaatioiden mukaan. Kellon latausaika 0-100% on noin 100 minuuttia. Käyttöikää lisää päivitettävä ohjelmisto, joka takaa myös sen että käytössäsi ovat viimeisimmät ominaisuudet. Kellon ulkonäköä on helppoa muuttaa sillä kelloon on esiladattu useita erilaisia kellotauluja ja lisää on ladattavissa Google Playstä. Lisäksi Suunnon vaihdettavat rannekeet tuovat uutta ilmettä kelloosi, kun kaipaat muutosta.

Tekniset tiedot:

 • leveys 50mm ja paksus 15,5mm. Rannekkeen leveys kiinnityskohdasta 24mm.
 • paino 70 grammaa
 • rungon materiaali vahvistettu polyamidi ja kehän materiaali ruostumaton teräs
 • rannekkeen materiaali silikoni
 • vesitiiveys 50m
 • 1,39 tuuman AMOLED värikosketusnäyttö, 454 x 454 pixeliä, kirkkaus jopa 1000 nitsiä
 • Corning Gorilla 3 lasi
 • Qualcomm Snapdragon Wear 3100, Quad-core CPU
 • 1GB RAM ja 8GB Flash muistia (tästä noin 4,5GB vapaata tilaa appeille, musiikille ja kartoille)
 • Sensorit: kiihtyvyysmittari, Gyroskooppi, magnetometri, barometri, optinen rannesykemittaus sensori, valaistus sensori, yhdistetty nopeus ja korkeus sensori, sensori, joka tunnistaa sen että kello ei ole ranteessa
 • yhditettävyys: WiFi, Bluetooth 5.0, NFC, USB
 • paikannus: GPS + GLONASS+BEIDOU+QZSS
 • 450mAh lithium-polymeeri akku

Suunto Value Pack -etupaketti

Suunto 7 All Black -kellon ostajana saat nyt käyttöösi Suunto Value Pack -etupaketin! Ota haltuun kattava kokoelma Suunnon kumppaneiden tarjoamia laadukkaita etuja ja kannustimia, joiden yhteisarvo on jopa yli 300€. Vie treenikokemuksesi uudelle tasolle kokeilemalla laadukkaita premium-palveluita, hyödynnä ilmaiset harjoittelusuunnitelmat ja tutustu edullisiin alennuksiin. Mukana on etuja kansainvälisiltä treenipalveluiden tuottajilta, kuten mm. Strava, TrainingPeaks ja Endomondo. Nyt pääset helposti tutustumaan Suunnon luottamien kumppaneiden tarjoamiin sovelluksiin, ja pystyt kokeilemaan mikä niistä toisi juuri sinulle mahdollisimman paljon tukea treeneihin. Suunto kehittää jatkuvasti Value Pack -etupakettinsa sisältöä, jotta se pysyisi ajankohtaisena ja inspiroisi sinua tarttumaan uusiin haasteisiin.

Uusia ominaisuuksia ja parannuksia

Suunto 7 -laitteet saivat uuden järjestelmäpäivityksen PXDB.200528.004, joka julkaistaan vaiheittain 30. kesäkuuta 2020 alkaen.

Uudet ominaisuudet, parannukset ja korjaukset

 • Uusi Suunto Tänään -kuvake, jonka avulla näet helposti askel-, kalori- ja palautumisaikatietosi
 • Seuraa harjoittelutietojasi ja luo mukautettuja urheilutiloja Suunto-sovelluksella. Omat urheilutilasi näkyvät kellon urheilutilaluettelon alussa
 • MyRadar -sääsovellus
 • Jatkuva virtaa säästävä urheilunäyttö - näyttö on aina hereillä treenin aikana käyttäen minimaalisesti virtaa
 • Virtaa säästävä GPS-tila (GPS:n tarkkuutta säätämällä)
 • Vaihda lenkkisi maisemaa - ota haltuun suositut aloituspisteet ja reitit Suunto-sovelluksesta
 • Reittinavigointi ja omien rettien luonti Suunto-sovelluksessa
 • Parannettu matkan ja sijainnin tarkkuus
 • Aktiivisuuden ja harjoittelutietojen laajempi sijoittaminen Google Fit -palveluun
 • Monipuolisemmat käyttäjän opastusilmoitukset
 • Vikojen korjauksia, parannetut käännösversiot ja optimoitu suorityskyky
Lisätietoja
SKU 38325
Brändi Suunto
Ominaisuudet Rannesykemittaus, GPS (sisäänrakennettu), Barometri, Askelmittari, Kalorikulutus, Kosketusnäyttö, Spotify-tuki
Ominaisuudet Ajanotto / Kronografi, Digitaalinäyttö, GPS-aika, Herätys, Multifunction, Päivyri, Perpetual
Lasi Gorilla Glass
Muoto Pyöreä
Ranneke Kumi / Silikoni
Rungon väri Musta
Rungon leveys 50
Rannekkeen leveys 24mm
Rannekkeen väri Musta
Taulun väri LCD
Vesitiiveys 50m / 5atm
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Materiaali Muovi
Takuu 2 vuotta
mpn SS050378000
payments-logo
2020 All rights reserved.