Suunto 7 White Burgundy GPS urheilukello

479,00 € 349,00 € Säästät: 130,00 €
Toimitusaika 1-2 arkipäivää
Varastossa (Määrä: 5+)
SKU
38329

Suunto 7 White Burgundy | Uuden sukupolven älykäs GPS urheilukello

Suunto 7 White Burgundy on uuden sukupolven älytoiminnoilla varustettu urheilukello. Hektisen arjen yhteensovittaminen urheiluharrastuksen kanssa voi tuntua haasteelta. Tarvitset käyttöösi pettämättömän urheilukellon, joka on aina toimintavalmiina ja älykellon joka ei jää jälkeen arkesi tahdissa. Suunto 7 White Burgundy:lla saat molemmat. Uusi Suunto 7 -kello auttaa sinua saamaan ajastasi mahdollisimman paljon irti. Tämä on ensimmäinen Suunto-kello, jossa yhdistyvät yrityksen pitkäaikainen ja korkealaatuinen kokemus urheiluteknologiasta, offline-kartat ja suositut Wear Os by Google -älytoiminnot. Suunto 7 White Burgundy on muotoiltu käyttäen tasokkaita materiaaleja, jotka takaavat mukavan käyttökokemuksen. Kello on muotoiltu ruostumattomasta teräksestä, vahvistetusta polyamidistä ja kestävästä silikonista. Suunto 7 White Burgundy toimii sekä iOS että Android-laitteiden kanssa. Kelloon pystyy myös tallentamaan tuhansia musiikkikappaleita ja kuunnella musiikkia offline-tilassa ilman puhelinta Play Music-sovelluksella. Suunto-laitteet eivät ole yhteensopivia Huawei-älypuhelinten kanssa. Puhelin, sekä laite saattavat toimia yhdessä, mutta voivat vaatia säännöllistä Bluetooth-vianetsintää.


Näe kehittymisesi konkreettisemmin

Suunto 7 White Burgundy antaa käyttöösi innovatiivisen pakkauksen urheilutoimintoja, joilla kehittymisesi seuraamisesta tulee konkreettisempaa. Löydät tarvitsemasi toiminnot helposti yhdellä napin painalluksella. Yli 70 urheiluprofiilia, laadukas GPS ja sisäänrakennettu tarkka rannesykemittaus ovat vain muutama esimerkki kellon tarjoamista toiminnoista. Jaa tuloksesi ja löydä uuden tason motivaatiota. Suunto 7 Burgundy White -kellon voi helposti yhdistää brändin omaan Suunto App -sovellukseen. Kokeile myös koukuttavia maailmalla rakastettuja urheilupalveluita, kuten Strava, Endomondo ja TrainingPeaks. Kellolla pääset käsiksi yksityiskohtaiseen treenidataan, joka auttaa sinua treenaamaan fiksummin. Tästä lähtien tiedät aina kuinka lähellä seuraava tavoitteesi on. Pidätkö musiikin kuuntelusta treenin aikana? Sinun tarvitsee vain kytkeä kuulokkeesi puhelimeen. Voit navigoida lempisoittolistoillasi suoraan kellosi näytöltä, mikä on paljon helpompaa, kuin puhelimen kaivaminen taskusta kesken juoksusuorituksen.

Aikaa uusille seikkailuille

Uudelle polulle löytäminen käy nyt nopeammin ja vaivattomammin kuin koskaan aiemmin. Suunto 7 White Burgundy antaa käyttöösi yksityiskohtaiset offline-kartat, joilla navigoit käden käänteessä uusille lenkkipoluille. Nämä ilmaiset offline-kartat saat pyyhkäistyä helposti esille kesken treenisuorituksen. Kellolta löytyy myös kokoelma lämpökarttoja, joilta näet alueesi suosituimmat reitit 15 suosikkilajin osalta. Pyöräile siellä missä muutkin, tai pysy kaukana ruuhkaisilta lenkkipoluilta. Kellosi lataa paikalliset kartat ja lämpökartat automaattisesti aina kun sinulla on wifi-yhteys ja kellosi on kiinni laturissa. Sinulla on myös aina mahdollisuus valita ja ladata kartat manuaalisesti mielesi mukaan. Offline-kartoilla ovat kätevä lisä, jotka varmistavat että löydät aina perille vaikka nettiyhteys pätkisi ja puhelin olisi unohtunut keittiön pöydälle.

Helpota arkea kellon uusilla älyominaisuuksilla

Suunto 7 White Burgundy auttaa sinua mielellään myös treenien ulkopuolella. Tämä kello pitää sinut kärryillä tulevista tapaamisista, pitää to-do -listat ulottuvillasi ja ilmoittaa sinulle tulevista puheluista ja viesteistä, jotka näet suoraan kellosi näytöltä. Suunto 7 White Burgundy toimii myös kätevästi maksuvälineenä. Google Pay on turvallinen ja helppokäyttöinen maksusovellus, joka kulkee kellossa mukana (Google Pay ei toimi vielä Suomessa). Tarkkaile aktiivisuuttasi Google Fit -sovelluksen avulla ja anna Google Assistant -sovelluksen tehostaa kiireistä arkeasi. Vieläkö kaipaat jotain? Kurkkaa Google Play -kauppaan ja lataa suosikkisovelluksesi. Näin saat räätälöityä kellosi toiminnot vastaamaan juuri sinun tarpeitasi.

Huomioi, että Google Pay ei toimi vielä Suomessa ja Google Assistant -sovellus toimii vain Englanniksi.

Valmiina silloin kuin sinäkin

Suomessa suunniteltu ja testattu Suunto 7 White Burgundy edustaa sitä tasokasta laatua, josta Suunto tunnetaan. Tätä kelloa eivät tärähdykset, vesi tai lika haittaa. Suunto 7 pärjää mainiosti myös haastavammissa olosuhteissa oli kyseessä sitten rankempi sadekuuro tai lumipyry. Kellon fyysiset painikkeet tekevät käyttökokemuksesta sulavan vaikka hansikkaat kädessä. Kirkasta ja värikästä kosketusnäyttöä suojaa laadukas naarmuuntumaton Gorilla-lasi. Voit myös luottaa akunkestoon! Suunto 7 White Burgundyn akku kestää aina aamusta iltaan, jopa 48h älykellotilassa ja 12h GPS-tilassa.

Suunto 7 on kello joka vain paranee päivä päivältä

Ärsyttävätkö älylaitteiden jatkuvat päivitykset? Ei huolta, tämä kello hoitaa ne aivan itse kunhan olet yhteydessä Wifiin. Muokkaa Suunto 7 White Burgundy -kellosta sinun näköisesi. Laajasta valikoimastamme löydät värikkäät ja klassiset vaihtorannekkeet, joilla voit muuttaa kellon tyyliä vaikka päivittäin mielesi mukaan. Voit räätälöidä kellon digitaalisen kellotaulun ulkonäköä ja lataamalla lempisovelluksesi Google Play -kaupasta saat kellosi toiminnot vastaamaan juuri sinun tarpeitasi. Suunto haluaa myös tarjota sinulle yhteistyökumppaneidensa kanssa räätälöidyn Suunto Value Pack -arvopaketin, josta löydät yli 300€ arvon edestä erilaisia toimintoja ja sovelluksia. On aika ottaa kellosta vieläkin enemmän irti! Kokeile esimerkiksi 3D-videon kuvausta seikkailuistasi, ota haltuun tarkemmat analyysit aktiivisuudestasi ja löydä tämän hetken parhaat treenivinkit.

Suunto 7 White Burgundy -kello toimitetaan alkuperäisessä pakkauksessa, joka sisältää Suunto 7 -kellon, USB-piuhan ja pikaoppaan.

Uusia ominaisuuksia ja parannuksia

Suunto 7 -laitteet saivat uuden järjestelmäpäivityksen PXDB.200528.004, joka julkaistaan vaiheittain 30. kesäkuuta 2020 alkaen.

Uudet ominaisuudet, parannukset ja korjaukset

 • Uusi Suunto Tänään -kuvake, jonka avulla näet helposti askel-, kalori- ja palautumisaikatietosi
 • Seuraa harjoittelutietojasi ja luo mukautettuja urheilutiloja Suunto-sovelluksella. Omat urheilutilasi näkyvät kellon urheilutilaluettelon alussa
 • MyRadar -sääsovellus
 • Jatkuva virtaa säästävä urheilunäyttö - näyttö on aina hereillä treenin aikana käyttäen minimaalisesti virtaa
 • Virtaa säästävä GPS-tila (GPS:n tarkkuutta säätämällä)
 • Vaihda lenkkisi maisemaa - ota haltuun suositut aloituspisteet ja reitit Suunto-sovelluksesta
 • Reittinavigointi ja omien rettien luonti Suunto-sovelluksessa
 • Parannettu matkan ja sijainnin tarkkuus
 • Aktiivisuuden ja harjoittelutietojen laajempi sijoittaminen Google Fit -palveluun
 • Monipuolisemmat käyttäjän opastusilmoitukset
 • Vikojen korjauksia, parannetut käännösversiot ja optimoitu suorityskyky
Lisätietoja
SKU 38329
Brändi Suunto
Ominaisuudet Rannesykemittaus, GPS (sisäänrakennettu), Barometri, Askelmittari, Kalorikulutus, Kosketusnäyttö, Spotify-tuki
Ominaisuudet Ajanotto / Kronografi, Digitaalinäyttö, GPS-aika, Herätys, Multifunction, Päivyri, Perpetual
Lasi Gorilla Glass
Muoto Pyöreä
Ranneke Kumi / Silikoni
Rungon väri Valkoinen
Rungon leveys 50
Rannekkeen leveys 24mm
Rannekkeen väri Valkoinen
Taulun väri LCD
Vesitiiveys 50m / 5atm
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Materiaali Muovi
Takuu 2 vuotta
mpn SS050380000
payments-logo
2020 All rights reserved.