Suunto 7 Graphite Copper on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Suunto 7 Graphite Copper

Spotify & offline-musiikki
Unen ja aktiivisuuden seuranta
Wear OS by Google™


379,00 € 258,90 € Säästät: 120,10 €
Väliaikaisesti loppu
SKU
38327

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Suunto 7 Graphite Copper esittelee ensimmäistä kertaa Wear OS by Google -käyttöjärjestelmän Suunnon kelloissa. Suunto 7 Graphite Copper yhdistää loistavasti GPS-urheilukellon ja älykellon parhaat ominaisuudet samassa paketissa. Suunto 7 Graphite Copper -mallissa on grafiitin harmaa polyamidi runko, ruostumattomasta teräksestä valmistettu ruusukullan värinen kellotaulun kehä ja grafiitinharmaa silikoniranneke. Nykyään valinta urheilukellon ja älykellon välillä on ollut vaikeaa mutta Suunto 7 Graphite Copper tuo ratkaisun tähän sillä se tarjoaa molempien maailmojen parhaat puolet. Kello yhdistää Suunnon kelloista tutut monipuoliset urheiluominaisuudet, ilmaiset värilliset kartat sekä Wear OS by Googlen tarjoamat käytännölliset älykello ominaisuudet. Suunto 7 toimii Android ja iOS (Apple) käyttöjärjestelmiä käyttävien puhelimien kanssa. Puhelin, sekä laite saattavat toimia yhdessä, mutta voivat vaatia säännöllistä Bluetooth-vianetsintää. Huomioithan että kellossa on sykemittaus ranteesta mutta Suunto 7 Graphite Copper -älykelloon ei voi yhdistää sykevyötä eikä Suunto Podeja!


Uusia ominaisuuksia: unenseuranta ja paljon muuta

Suunto 7 -sykemittarit saivat 30. maaliskuuta ja 19. huhtikuuta 2021 alkaen kaksi eri päivitystä, joiden ansiosta Suunto 7 Graphite Copper -sykekello on entistäkin parempi. Uusina ominaisuuksina kellot saavat seuraavat päivitykset (julkaistaan vaiheittain):

 • komootin laajat aluepaketit tarjoavat vaiheittaisia navigointiohjeita ja offline-toimintoja valitsemillasi alueilla. Suunnittele reittisi ennakkoon komootin tietokone- tai mobiilisovelluksella ja synkronoi se kelloosi. Nyt saat kelloosi varoituksen, kun esimerkiksi risteys lähestyy. Monipäiväisillä vaellus- ja pyöräretkillä suunnistaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa
 • Tallenna kelloosi tärkeitä ja mielenkiintoisia matkakohteita ja navigoi näihin paikkoihin kellosi avulla
 • Unenseuranta: Kun pidät Suunto 7 -kelloa ranteessasi läpi yön, saat tärkeää tietoa siitä, kauanko nukut ja miten virkistävää unesi oli. Voit asettaa niin nukkumistavoitteen kuin nukkumaanmenomuistutuksen. Unenseurannan avulla opit ylläpitämään terveellistä nukkumisaikataulua ja palautumaan parhaiten
 • Kehon voimavarat: Suunto 7 näyttää sinulle joka aamu, mitkä ovat yön aikana saavuttamasi voimavarat ja kehon kokonaisvoimavarat. Laite mittaa aktiivisuuttasi, stressiäsi ja palautumistasi, jolloin sinun on helppo seurata, miten uni ja harjoittelu vaikuttavat omaan kehoosi
 • Päivittäinen syke: seuraa päivittäistä sykettä uudelta näytöltä. Voit nopeasti tarkistaa tämän hetkisen sykkeesi tai katsella päivän käyrää, josta näet sykkeen muutokset, kun olet aktiivinen ja kun lepäät
 • Uusi Outdoor-kellotaulu

Tärkeimmät ominaisuudet:

 • Yli 70 valmiiksi määritettyä lajia
 • Ilmaiset värilliset offline-kartat ja suosituimmat reitit lämpökartoilla
 • Sykemittaus ranteesta
 • Vesitiiviys 50m
 • Kelloon pystyy tallentamaan tuhansia musiikkikappaleita ja kuunnella musiikkia offline-tilassa ilman puhelinta Play Music-sovelluksella
 • Google Fit
 • Google Assistant (ei tue vielä Suomen kieltä)
 • Google Pay (ei toimi vielä Suomessa)
 • Google Play

Kattavat ominaisuudet urheiluun

Suunto 7 Graphite Copper sykemittari tuo monipuoliset lajivalinnat ja ominaisuudet urheilusuoritusten seurantaan ja tueksi. Kaikki urheiluominaisuudet ovat laitteessa vain yhden napinpainalluksen päässä. Suunto 7 Graphite Copper älykellossa on yli 70 valmiiksi määritettyä lajiprofiilia, joista varmasti löydät omasi. Kellossa on sisäänrakennettu GPS, jonka avulla saat määritetty nopeutesi, kulkemasi matkan sekä sijainnin. Lisäksi laitteessa on Glonass, Galileo sekä QZSS tuki. Kellossa on optinen rannesykemittaussensori, joka mittaa sykkeen ranteestasi. Suunto 7 Graphite Copper on yhteensopiva Suunnon oma Suunto App sovelluksen kanssa sekä suurien urheilusovellusten kuten Stravan, Endomondon sekä TrainingPeaksin kanssa. Näissä palveluissa voit tarkastella ja analysoida harjoituksiasi sekä jakaa tuloksiasi. Laitteen antama palaute ja näkemykset valmentavat sinua treenaamaan älykkäämmin ja puskevat sinua kohti tavoitteitasi.

Ennen harjoitusta voi suunnitella reitin Suunto Appissä ennalta, valita harjoitustasi tukevan lajiprofiilin sekä tarkistaa säätiedot (säätiedot ulkopuolisen ladattavan sääappin kautta). Harjoituksen aikana voit valita 3 eri moodia näytön herättämiseksi: 1) näytön herättäminen rannetta kääntämällä (vähäinen akun kulutus), 2) näyttö päällä koko ajan (korkea akun kulutus), 3) näytön herättäminen koskettamalla (matala energian kulutus). Kellon näyttö säätää näytön kirkkautta harjoituksen aikana vallitsevan valaistuksen mukaan. Harjoituksen aikana voit selata neljää eri tietonäyttöä: harjoitustiedot, kierrokset, grafiikka (esim. korkeus, syke, tahti grafiikka) sekä kartta. Kuunnellessasi treenin aikana musiikkia puhelimeltasi, voit ohjata soittolistojasi suoraan kellosi näytöltä. Sykettäsi voit seurata reaaliajassa sekä tarkkailla sykealueita. Harjoituksen jälkeen saat yhteenvedon harjoituksesta ja se tallentuu myös kellon logiin. Suunto 7 Graphite Copperista voit lisäksi tarkastella viikoittaista sekä kuukausitason yhteenvetoa harjoituksistasi. Tarkempaa tarkastelua varten tulee kello synkronoida Suunto Appin tai yhteensopivan kolmannen osapuolen sovelluksen kanssa (Strava, Endomondo, TrainingPeaks). Suunto Appissä voit lisäksi jakaa harjoituksesi muiden kanssa.

Monipuoliset kartta ominaisuudet

Suunto 7 Graphite Copper tarjoaa monipuoliset kartta ominaisuudet. Voit tutkia ympäröivää maailmaa ilmaisten offline-karttojen avulla. Kartoista näet maaston yksityiskohdat, korkeuskäyrät sekä reitit. Karttaa on helppo käyttää sillä voit panoroida, liikuttaa sekä zoomata karttaa. Karttaan on helppo siirtyä harjoituksen aikana sillä ne ovat aina yhden näytönpyyhkäisyn päässä. Suunto 7 Graphite Copperen sisäänrakennetut lämpökartat viidelletoista eri aktiviteetille näyttävät suosituimmat reitit, joita muut ovat käyttäneet. Paikalliset offline kartat on helppo ladata Wifin kautta. Voit myös manuaalisesti ladata haluamasi alueen kartan. Offline-kartat takaavat sen että löydät aina parhaat harjoitusreitit vaikka puhelinta tai verkkoa ei olisi lähettyvillä. Suunto 7 Graphite Copper sykemittari näyttää kartalla sijaintisi sekä kulkusuunnan. Näet myös harjoituksesi alku ja loppupisteen sekä kuljetun reitin.

Aktiivisuuden seurantaa ja musiikkia

Päivittäistä aktiivisuutta on helppo seurata Suunto 7 Graphite Coppern avulla. Aktiivisuuden seuranta pohjautuu Suunto 7:ssa Google FIT applikaatioon. Kello laskee päivittäiset askeleet, kalorinkulutuksen sekä kuljetun matkan. Kello myös tallentaa sykkeesi päivän ajalta sekä määrittää leposykkeesi. Kellossa on myös ohjattu hengitysharjoitus jonka avulla on helppo rentoutua. Laite seuraa neljää erilaista aktiivisuustavoitetta: Heart Points, Move Minutes, juoksukerrat/viiikko sekä päivittäistä askelmäärää. Google Fit on suunniteltu Heart Pointsien ja Move Minutesien ympärille. Ansaitset Move minuuteja kaikesta aktiivisesta suorittamisesta, esimerkiksi jos valitset portaat hissin sijaan. Heart pointseja ansaitset yhden pisteen minuutissa kohtalaisen voimakkaasta harjoittelusta. Voimakkaasta harjoittelusta esimerkiksi juoksemisesta ansaitset kaksi pistettä minuutissa. Julkaisu hetkellä Suunto 7 Graphite Copper ei tue unenseurantaa mutta tämä saattaa olla tulossa tulevaisuudessa.

Kaipaatko musiikkia treeneihin? Yhdistämällä puhelimesi Suunto 7 -kelloon voit ohjata soittolistojasi suoraan kellon näytöllä. Enää ei tarvitse yrittää kaivaa puhelinta esille taskusta kesken lenkin, jos haluat vaihtaa soittolistaa. Nyt voit vaihtaa musiikin helposti kellollasi.

älykello ominaisuudet tekevät päivästäsi helpomman

Suunto 7 Graphite Copper tarjoaa sinulle urheilukellon ominaisuuksien lisäksi kattavat älykello ominaisuudet. Käyttöjärjestelmänä Suunto 7:ssa on Wear OS by Google, joka tekee tästä tämän päivän älykkäimmän urheilukellon. Voit ladata Google Playsta haluamasi applikaatiot kelloosi. Saatavilla on jopa 5000 eri sovellusta 2000 eri kehittäjältä. Suunto 7 Graphite Copper näyttää saapuvat puhelut sekä viestit. Puheluihin voi vastata kellosta mutta puhuminen tulee suorittaa puhelimen välityksellä. Google Pay ei toimi vielä Suomessa kaikilla korteille. Google Play:stä voit ladata sovelluksia tarpeesi mukaan. Tässä joitain esimerkkejä:

 • Kartta, reitti ja navigointi applikaatioita (Google maps, View ranger,...)
 • Urheilu applikaatioita ( Strava, Nike, Endomondo,...)
 • Maksuapplikaatio Google Pay (ei toimi vielä Suomessa)
 • Viestintä applikaatioita (Gmail, Messenger,...)
 • Useita uutis-, sää-, peli-, selainapplikaatioita
 • Useita kellotauluja
 • ja paljon muuta...

Kestävyyttä ja laatua

Suunto 7 Graphite Copper on suunniteltu ja testattu Suomessa Suunnon korkeiden laatustandardien mukaisesti. Tämä iskun, veden ja liankestävä kello toimii niin sateessa, mudassa kuin lumessakin. Kellossa on kosketusnäytön lisäksi fyysiset painimet, jotta kelloa voi käyttää myös hanskat kädessä. Kellon kirkasta korkeanresoluution värinäyttöä suojaa kestävä Gorilla-lasi. Suunto 7:n akku kestää jopa 48 tuntia älykello käytössä ja jopa 12 tuntia GPS päällä. Akunkeston arvot ovat suuntaa antavia ja vaihtelevat käytön sekä päällä olevien applikaatioiden mukaan. Kellon latausaika 0-100% on noin 100 minuuttia. Käyttöikää lisää päivitettävä ohjelmisto, joka takaa myös sen että käytössäsi ovat viimeisimmät ominaisuudet. Kellon ulkonäköä on helppoa muuttaa sillä kelloon on esiladattu useita erilaisia kellotauluja ja lisää on ladattavissa Google Playstä. Lisäksi Suunnon vaihdettavat rannekkeet tuovat uutta ilmettä kelloosi, kun kaipaat muutosta.

Tekniset tiedot:

 • Leveys 50 mm ja paksuus 15,5 mm. Rannekkeen leveys kiinnityskohdasta 24 mm.
 • Paino 70 grammaa
 • Rungon materiaali vahvistettu polyamidi ja kehän materiaali ruostumaton teräs
 • Rannekkeen materiaali silikoni
 • Vesitiiviys 50m
 • 1,39 tuuman AMOLED värikosketusnäyttö, 454 x 454 pixeliä, kirkkaus jopa 1000 nitsiä
 • Corning Gorilla 3 lasi
 • Qualcomm Snapdragon Wear 3100, Quad-core CPU
 • 1GB RAM ja 8GB Flash muistia (tästä noin 4,5GB vapaata tilaa sovelluksille, musiikille ja kartoille)
 • Sensorit: kiihtyvyysmittari, Gyroskooppi, magnetometri, barometri, optinen rannesykemittaus sensori, valaistus sensori, yhdistetty nopeus ja korkeus sensori, sensori, joka tunnistaa sen että kello ei ole ranteessa
 • Yhdistettävyys: WiFi, Bluetooth 5.0, NFC, USB
 • Paikannus: GPS + GLONASS+BEIDOU+QZSS
 • 450mAh lithium-polymeeri akku

Suunto Value Pack -etupaketti

Suunto 7 Graphite Copper -kellon ostajana saat nyt käyttöösi Suunto Value Pack -etupaketin! Ota haltuun kattava kokoelma Suunnon kumppaneiden tarjoamia laadukkaita etuja ja kannustimia, joiden yhteisarvo on jopa yli 300€. Vie treenikokemuksesi uudelle tasolle kokeilemalla laadukkaita premium-palveluita, hyödynnä ilmaiset harjoittelusuunnitelmat ja tutustu edullisiin alennuksiin. Mukana on etuja kansainvälisiltä treenipalveluiden tuottajilta, kuten mm. Strava, TrainingPeaks ja Endomondo. Nyt pääset helposti tutustumaan Suunnon luottamien kumppaneiden tarjoamiin sovelluksiin, ja pystyt kokeilemaan mikä niistä toisi juuri sinulle mahdollisimman paljon tukea treeneihin. Suunto kehittää jatkuvasti Value Pack -etupakettinsa sisältöä, jotta se pysyisi ajankohtaisena ja inspiroisi sinua tarttumaan uusiin haasteisiin.

Uusia ominaisuuksia ja parannuksia

Suunto 7 -laitteet saivat uuden järjestelmäpäivityksen PXDB.200528.004, joka julkaistaan vaiheittain 30. kesäkuuta 2020 alkaen.

 • Uusi Suunto Tänään -kuvake, jonka avulla näet helposti askel-, kalori- ja palautumisaikatietosi
 • Seuraa harjoittelutietojasi ja luo mukautettuja urheilutiloja Suunto-sovelluksella. Omat urheilutilasi näkyvät kellon urheilutilaluettelon alussa
 • MyRadar -sääsovellus
 • Jatkuva virtaa säästävä urheilunäyttö - näyttö on aina hereillä treenin aikana käyttäen minimaalisesti virtaa
 • Virtaa säästävä GPS-tila (GPS:n tarkkuutta säätämällä)
 • Vaihda lenkkisi maisemaa - ota haltuun suositut aloituspisteet ja reitit Suunto-sovelluksesta
 • Reittinavigointi ja omien reittien luonti Suunto-sovelluksessa
 • Parannettu matkan ja sijainnin tarkkuus
 • Aktiivisuuden ja harjoittelutietojen laajempi sijoittaminen Google Fit -palveluun
 • Monipuolisemmat käyttäjän opastusilmoitukset
 • Vikojen korjauksia, parannetut käännösversiot ja optimoitu suorityskyky
Lisätietoja
SKU 38327
Brändi Suunto
Rungon leveys 50 mm
Lasi Gorilla Glass
Ranneke Kumi / Silikoni
Rungon väri Hopea/harmaa
Rannekkeen leveys 24mm
Rannekkeen pituus 130 - 220 mm
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Taulun väri LCD
Vesitiiviys 50m / 5atm
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Materiaali Muovi
Takuu 2 vuotta
mpn SS050382000
payments-logo
2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.