Suunto D4i Novo Black

Hintahistoria

Tuotteen hintahistoria
Hinta nyt: 379.00 €
Normaalihinta: 399.00 €
Alin hinta 30 päivää ennen hinnanalennusta: 379.00 €

Varastossa (Määrä: 2)

SKU: 10412

Suunto D4i Novo Black kuuluu käyttäjäystävälliseen D4i sarjaan. Sukellustietokone on todella kevyt, siinä on pehmeä ja mukava silikoni-ranneke ja se on täynnä sukeltajalle hyödyllisiä ominaisuuksia! Helppolukuisen pistematriisinäytön ja elektroluminenssitaustavalon ansiosta kaikki sukelluksen kannalta tärkeät tiedot, kuten syvyys, sukellusaika ja dekompressiotiedot, näkyvät selkeinä. D4i-sukellustietokoneeseen on saatavana lisävarusteena langaton säiliöpainelähetin, jonka avulla voit helposti seurata säiliön painetta ja ilmamäärän perusteella laskettua jäljellä olevaa sukellusaikaa vilkaisemalla sukellustietokonettasi, jolloin sinulle jää enemmän aikaa nauttia itse sukeltamisesta. Pakkaukseen kuuluu Suunto D4i Novo Black, kaksi näytön suojaa ja pikaopas. Tuotteelle myönnetään 2 vuoden virallinen tehdastakuu.

  • Suunto RGBM, eli täydellinen jatkuva dekompressioalgoritmi
  • Neljä toimintatilaa: paineilma-, nitrox- ja vapaasukellustila sekä pois päältä
  • Ajastin paineilma- ja nitrox-käyttöön sekä innovatiivinen apnea-ajastin
  • Käyttäjän päivitettävissä oleva laiteohjelmisto
  • Langaton ilmaintegrointi lisävarusteena saatavilla olevan säiliöpainelähettimen avulla: reaaliaikainen säiliöpaine ja ilmamäärän perusteella laskettu jäljellä oleva sukellusaika
  • Sukelluksen suunnittelu helposti suoraan rannetietokoneella
  • Yksityiskohtaiset graafiset lokitiedostot ja sukellustiedot tietokoneeseen valinnaisen Suunto DM4 ohjelmiston avulla

Tarkemmat tuotetiedot:

Suunto D4i Novo sukellustietokoneissa on Suunto RGBM, eli täydellinen jatkuva dekompressioalgoritmi, joka laskee esimerkiksi optimaalisen nousuajan. Syvälle sukellettaessa syväpysähdystoiminnon avulla määritettävät enimmäissyvyyden ja pinnan väliset syväpysähdykset lisäävät sukelluksen turvallisuutta. Nykyinen syvyys ja enimmäissyvyys, kellonaika, sukellusaika ja dekompressioaika näkyvät kirkkaassa ja helppolukuisessa näytössä paineilma- ja nitroksitilassa. Syvyyteen ja aikaan liittyvät ääni- ja näyttöhälytykset ilmoittavat käyttäjälle, milloin on aika aloittaa nousu. Nitroksitilassa voit pidentää sukellusaikaa säätämällä kaasun happipitoisuudeksi 21–50 % ja hapen osapaineen raja-arvoiksi 0,5–1,6 bar. Suunto D4i sisältää innovatiivisia vapaasukellustoimintoja ja erillisen vapaasukellustilan, joten se sopii erinomaisesti myös vapaasukellusta tosimielellä harrastaville. Suunto D4i on ohjelmoitu päivittämään syvyys kolme kertaa sekunnissa, joten se tallentaa saavutetun todellisen syvyyden erittäin tarkasti. Sisäisen sukellusten suunnitteluohjelman avulla voit testata tulevia sukelluksia ja tarkastella nousuaikatauluja eri syvyyksissä ennen varsinaista sukellusta. Sukelluksen jälkeen voit siirtää sukelluksen tiedot helposti tietokoneeseen, jossa voit analysoida niitä tarkemmin valinnaisen Suunto DM4 -ohjelmiston avulla. Ohjelmisto sisältää yksityiskohtaisen lokikirjan, jossa kaikki sukelluksesi näkyvät graafisena esityksenä. Laitteella on 2 v takuu ja rannekkeella 1 v.

SKU 10412
Brändi Suunto
Rungon leveys 49 mm
Rannekkeen pituus 140 - 240 mm
Rannekkeen väri Musta
Takuu 2 vuotta
mpn SS050277000