Suunto D4i Novo Blue on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

Suunto D4i Novo Blue

559,00 € 419,00 € Säästät: 140,00 €

Hintahistoria

Tuotteen hintahistoria
Hinta nyt: 419.00 €
Normaalihinta: 559.00 €
Alin hinta 30 päivää ennen hinnanalennusta: 419.00 €
Poistunut valikoimasta
SKU
10414

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Kevätsiivous

Suunto D4i Novo Blue kuuluu käyttäjäystävälliseen D4i sarjaan. Sukellustietokone on todella kevyt, siinä on pehmeä ja mukava silikoni-ranneke ja se on täynnä sukeltajalle hyödyllisiä ominaisuuksia! Helppolukuisen pistematriisinäytön ja elektroluminenssitaustavalon ansiosta kaikki sukelluksen kannalta tärkeät tiedot, kuten syvyys, sukellusaika ja dekompressiotiedot, näkyvät selkeinä. D4i-sukellustietokoneeseen on saatavana lisävarusteena langaton säiliöpainelähetin, jonka avulla voit helposti seurata säiliön painetta ja ilmamäärän perusteella laskettua jäljellä olevaa sukellusaikaa vilkaisemalla sukellustietokonettasi, jolloin sinulle jää enemmän aikaa nauttia itse sukeltamisesta. Pakkaukseen kuuluu Suunto D4i Novo Blue, D-sarjan USB-kaapeli, musta jatkoranneke, kaksi näytön suojaa, sukellusohjeet dvd ja pikaopas. Tuotteelle myönnetään 2 vuoden virallinen tehdastakuu.

  • Suunto RGBM, eli täydellinen jatkuva dekompressioalgoritmi
  • Neljä toimintatilaa: paineilma-, nitrox- ja vapaasukellustila sekä pois päältä
  • Ajastin paineilma- ja nitrox-käyttöön sekä innovatiivinen apnea-ajastin
  • Käyttäjän päivitettävissä oleva laiteohjelmisto
  • Langaton ilmaintegrointi lisävarusteena saatavilla olevan säiliöpainelähettimen avulla: reaaliaikainen säiliöpaine ja ilmamäärän perusteella laskettu jäljellä oleva sukellusaika
  • Sukelluksen suunnittelu helposti suoraan rannetietokoneella
  • Yksityiskohtaiset graafiset lokitiedostot ja sukellustiedot tietokoneeseen valinnaisen Suunto DM4 ohjelmiston avulla

Tarkemmat tuotetiedot:

Suunto D4i Novo sukellustietokoneissa on Suunto RGBM, eli täydellinen jatkuva dekompressioalgoritmi, joka laskee esimerkiksi optimaalisen nousuajan. Syvälle sukellettaessa syväpysähdystoiminnon avulla määritettävät enimmäissyvyyden ja pinnan väliset syväpysähdykset lisäävät sukelluksen turvallisuutta. Nykyinen syvyys ja enimmäissyvyys, kellonaika, sukellusaika ja dekompressioaika näkyvät kirkkaassa ja helppolukuisessa näytössä paineilma- ja nitroksitilassa. Syvyyteen ja aikaan liittyvät ääni- ja näyttöhälytykset ilmoittavat käyttäjälle, milloin on aika aloittaa nousu. Nitroksitilassa voit pidentää sukellusaikaa säätämällä kaasun happipitoisuudeksi 21–50 % ja hapen osapaineen raja-arvoiksi 0,5–1,6 bar. Suunto D4i sisältää innovatiivisia vapaasukellustoimintoja ja erillisen vapaasukellustilan, joten se sopii erinomaisesti myös vapaasukellusta tosimielellä harrastaville. Suunto D4i on ohjelmoitu päivittämään syvyys kolme kertaa sekunnissa, joten se tallentaa saavutetun todellisen syvyyden erittäin tarkasti. Sisäisen sukellusten suunnitteluohjelman avulla voit testata tulevia sukelluksia ja tarkastella nousuaikatauluja eri syvyyksissä ennen varsinaista sukellusta. Sukelluksen jälkeen voit siirtää sukelluksen tiedot helposti tietokoneeseen, jossa voit analysoida niitä tarkemmin valinnaisen Suunto DM4 -ohjelmiston avulla. Ohjelmisto sisältää yksityiskohtaisen lokikirjan, jossa kaikki sukelluksesi näkyvät graafisena esityksenä. Kun asennat DM4-ohjelmiston tietokoneeseen, voit synkronoida Suunto D4i:n Movescount.com-urheilupäiväkirjasi kanssa ja seurata kaikkia urheilutapahtumiasi Movescount.comissa. Laitteella on 2 v takuu ja rannekkeella 1 v.

Lisätietoja
SKU 10414
Brändi Suunto
Rannekkeen väri Sininen
Rungon leveys 49
Rungon leveys 49 mm
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Takuu 2 vuotta

2024 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.