Suunto Spartan Sport Wrist HR Baro Graphite

549,00 € 299,00 € Säästät: 250,00 €
Väliaikaisesti loppu
SKU
41893

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Muut mallit

Suunto Spartan Sport Wrist HR Baro Graphite on Suunnon uusi multisport-GPS-kello, jonka rannesykemittaus ja barometrinen korkeusmittaus tekevät siitä täydellisen kellon aktiivisille urheilijoille. Kellon rungon leveys 50 mm ja paksuus 16,7 mm. Rannekkeen leveys kiinnityskohdasta 24 mm.

Mittaa sykkeesi ja tarkkaile untasi

Wrist HR Baro Graphite -kellon huippulaadukas rannesykemittaus tapahtuu markkinajohtaja Valencellin kehittämän rannesykemittausteknologian avulla. Rannesykemittauksen ansiosta voit seurata omaa aktiivisuuttasi vuorokauden jokaisena hetkenä. Baro Graphite -urheilukellosi laskee puolestasi kuluttamasi kalorit ja kävelemäsi askelmäärät. Uuden ohjelmistopäivityksen myötä Spartan Baro Graphite kykenee analysoimaan myös untasi. Se mittaa unen keston ja keskisykkeen unen aikana. Akunkesto on myöskin Spartan Sport Wrist HR Baro Graphitessa hyvä. Virtaa riittää 10 tuntia, kun laite on täydellä teholla. Virransäästötilan avulla voit pidentää akunkestoa jopa 40 tuntiin asti!

 

 

  • Vesitiivis aina 100 metriin saakka
  • Akun kesto 10 h täysitehoisella GPS-paikannusvälillä / Virransäästötilassa jopa 40 h
  • Värikosketusnäyttö kolmella toimintopainikkeella
  • GPS/GLONASS-reittinavigointi
  • FusedAlti™ antaa tarkemmat korkeuslukemat
  • Auringon nousu- ja laskuajat sekä myrskyvaroitukset
  • Tukee yli 80 eri urheilulajia
  • Seuraa harjoitusrasitusta, lepoa, edistymistä ja suunnittele etukäteen
  • Mittaa askeleesi ja kuluttamasi kalorit
  • Laitteen takuu 2 v, rannekkeella vuoden takuu

Suunto-laitteet eivät ole yhteensopivia Huawei-älypuhelinten kanssa. Puhelin, sekä laite saattavat toimia yhdessä, mutta voivat vaatia säännöllistä Bluetooth-vianetsintää.

Suunto Spartan Sport Wrist HR Baro -sarjan edut

Ilmanpaineen tarkkailu, lämpötilan mittaus ja myrskyvaroitukset ovat uusia ominaisuuksia Baro-sarjan kelloissa. Näet jatkossa korkeustiedot entistä tarkemmin Suunnon FusedAlti™ -tekniikan ansiosta. Nyt voit myös seurata sekä aktiivisuushistoriaasi että omaa edistymistäsi kehitysanalyysien käyrävertailun ansiosta jatkossa suoraan kellostasi. Uintiharrastajille toivottu uudistus on myöskin se, että voit mitata jatkossa sykkeesi uinnin aikana suoraan ranteestasi. Et siis tarvitse tätä varten enää Suunto Smart Sensor -älyanturia. Urheilukellon kuorta on myöskin vahvistettu valmistamalla se lasikuituvahvisteisesta polyamidista pelkän polyamidin sijaan.

Suunto FusedAlti™ näyttää korkeustiedot entistäkin tarkemmin

Spartan Sport Wrist HR Baro Graphite -multisport-kello mittaa nyt korkeustiedot entistäkin tarkemmin. Suunnon oma FusedAlti™-tekniikka mittaa korkeuslukemat sekä GPS- että ilmanpainetietojen avulla. Näin pystytään poistamaan virheelliset mittaustulokset, jotka saattaisivat ilmetä esimerkiksi satelliittiongelmien vuoksi. Laitteesta löytyvän GPS/GLONASS-seurannan avulla seuraat kätevästi nopeuttasi, vauhtiasi ja etenemäsi matkan pituutta. Entistäkin parempi reittinavigointi vie sinut haluamaasi paikkaasi, ja reaaliaikainen paluunavigointi auttaa sinua löytämään takaisin lähtöpisteeseesi. Jatkossa pystyt myös näkemään jäljellä olevan matkan määränpäähäsi sekä arvioidun saapumisajankohtasi. Näet Baro Graphite -kellostasi myös kätevästi auringon nousu- ja laskuajat, joten pimeä ei ikinä pääse yllättämään sinua. Eikä pääse myrskykään, koska laite antaa myrskyvaroituksen, jos ilmanpaine laskee äkillisesti.

Sport Wrist HR Baro Graphite on luotettava kumppani

Spartan Sport Wrist HR Baro Graphite tekee ulkoilusta ja urheilusta entistäkin mielekkäämpää. Löydät GPS-urheilukellostasi tuen yli 80 eri urheilulajille, jonka lisäksi sitä on helppo käyttää myös intervalliharjoituksissa. Kestävistä materiaaleista valmistetun Suunto Spartan Sport Baro Graphiten kehä on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, lasi mineraalikristallista ja kuori lasikuituvahvisteisesta polyamidista, ja sen tyylikäs grafiitinvärinen silikoniranneke tuntuu mukavalta ranteessasi. Painoa tällä Spartan Sport Wrist HR Baro Graphite -GPS-multisport-kellolla on 74 grammaa, rungon leveys on 50 mm ja rungon paksuus 16,7 mm. Kirkkaasta värikosketusnäytöstä löydät kolme eri painiketta, joilla kontrolloit kelloasi. Voit lisäksi itse mukauttaa kellotaulua haluamasi näköiseksi! Wrist HR Baro Graphite kantaa mukanasi myös viimeisen 30 päivän harjoitteluyhteenvedon, joten sinun on helppo pysyä viime viikkojen urheilu- ja ulkoilusuorituksistasi kartalla.

Lisätietoja
SKU 41893
Brändi Suunto
Ominaisuudet Rannesykemittaus, GPS (sisäänrakennettu), Barometri, Askelmittari, Kalorikulutus, Kosketusnäyttö, Unenseuranta
Ominaisuudet Ajanotto / Kronografi, Digitaalinäyttö, GPS-aika, Herätys, Päivyri
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Kumi / Silikoni
Rungon väri Hopea/harmaa
Rungon leveys 50
Rannekkeen leveys 24mm
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Taulun väri Musta
Vesitiiveys 100m / 10atm
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Muovi, Ruostumaton teräs
Takuu 2 vuotta
mpn SS050259000
payments-logo
2020 All rights reserved.