Garmin Instinct Tactical

26 tuotetta

Garmin
Väliaikaisesti loppu
389,00 €
369,00 €
Garmin
Väliaikaisesti loppu
519,00 €
329,00 €

Garmin Instinct Tactical — GPS-älykello, joka on luotu kestämään

Garmin Instinct Tactical on laadukas GPS-älykello, joka on luotu kestämään tilanteessa kuin tilanteessa. Tämä rouhea älykello täyttää sotilasstandardin mukaiset kestävyysvaatimukset ja on varustettu lukuisilla ulkoilijoille suunnatuilla lisäominaisuuksilla verrattuna perusmallin. Solar-mallin auringosta latautuva akku varmistaa, että virta ei lopu kesken edes pidemmillä retkillä!

Garmin Instinct 2 Solar Tactical — uusia ominaisuuksia ja kevyempi muotoilu

Garmin Instinct 2 Solar Tactical julkaistiin helmikuussa 2022 jatkamaan suositun edeltäjänsä jalanjäljissä hieman parempana. Seuraavan sukupolven Instinct 2 Solar Tactical -älykello on varustettu uusilla ominaisuuksilla ja kevyemmällä muotoilulla. Aurinkolataus on nyt standardi ja löytyy kummastakin uudesta mallista.

Garmin Instinct 2 Solar Tactical -kellon uudet ominaisuudet:

  • Uusi Kill Switch toiminto — tyhjennä kellon muisti nopeasti
  • Garmin Pay -lähimaksuominaisuus
  • Kevyempi ja pienempi muotoilu

Toisen sukupolven Garmin Instinct 2 Solar Tactical on 10 grammaa kevyempi verrattuna edeltäjäänsä. Kello painaa vain 43g siinä missä aiempi kello painoi 53g. Uudella Kill Switch -toiminnolla tyhjennät kellon käyttäjämuistin nopeasti tilanteen niin vaatiessa. Lisäksi kellosta löytyy nyt myös kätevä Garmin Pay lähimaksuominaisuus!

Luotettava ja rouhea ulkonaliikkujan GPS-kello maalle ja ilmaan

Garmin Instict Tactical Edition-mallisto tuo mukanaan tutut Instinctin toiminnallisuudet, kuten älykkäät ilmoitukset, esiladattu harjoitusohjelma, huipputarkka Glonass GPS, musiikinhallinta ja sykemittaus, ja lisäksi Garmin Instict Tactical sisältää päivitetyt sensorit, laajennetut ominaisuudet ja entistä vahvemmat fyysiset piirteet. Yhdysvaltain sotilasstandardin 810G mukaan rakennettu urheilukello sopii ulkoilmaan lämmön-, iskun- ja vedenkestävyydeltään, ja uudessa Intict Tactical sisältää neljä uutta taktista ominaisuutta, kuten stealth-mode, ammattimaiseen laskuvarjohyppäykseen tarkoitettu Jumpmaster, Alpha track-seuranta, ja säädettävä taustavalo, jonka ansiosta kelloa voi nyt käyttää yhdessä pimeännäkölaitteiden kanssa, mikä laajentaa kellon käyttöaikaa kaikkiin vuorokaudenaikoihin ja erityisesti pohjoismaisiin elinolosuhteisiin. Kellossa on kaksi uutta väriä, vaihdettava 22 mm ranneke ja kello painaa vain 52 grammaa.

Laite on sopiva Garmin Connect- ja Garmin Explore -palveluiden kanssa.