Polar A370 Fitnessmittarit

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Kokeile poistaa osa alla olevista hakuehdoista:

Polar A370 -fitnessmittari jatkaa jo hyvät ominaisuudet omanneen Polar A360 -mallin tietä yhä kehittyneempänä. Polar A370 -mallista löydät kattavan valikoiman huippuominaisuuksia rannesykemittauksesta unianalyysiin. Fitnessmittari on kevyt ja mukava ranteessa, ja sen muotoilu on tyylikkään siro. Mittarissa on laadukas värikosketusnäyttö, jota on helppo lukea kaikissa olosuhteissa. Älykkäillä ilmoituksilla saat värinän saattelemana tärkeää tietoa niin harjoituksista kuin arjen asioista. Polar A370 -fitnessmittari on myöskin vedenkestävä, joten se sopii uimiseen. Polar A370 -aktiivisuusrannekkeen voit muokata omaan tyyliisi sopivaksi vaihdettavilla rannekkeilla. Rannekkeita on saatavilla valkoisena, mustana, rubiinin punaisena, petrolin sinisenä, tummansinisenä ja oranssina.

Huippuominaisuudet

Polar A370 -fitnessmittarin kehittyneet ominaisuudet tarjoavat laajasti tietoa omasta aktiivisuudesta ja hyvinvoinnista. Mittarin 24/7 syke- ja aktiivisuusseuranta tarjoavat informaatiota liikkumisesta, levosta ja palautumisesta. Nyt voit myös käyttää hyväksi puhelimen GPS:ää, jonka avulla saat tarkat matka-, nopeus- ja reittitiedot. Uuden Polar Sleep Plus -unianalyysin avulla seuraat nukkumistasi tarkasti. Analyysin avulla pystyt vaikuttamaan unitottumuksiisi, jolloin pystyt palautumaan arjen rasituksista paremmin. Kaikissa ominaisuuksissa näkyy Polarin laadukas pitkäaikainen kehitystyö. Polar on ollut alan pioneeri ja kehittänyt puettavaa urheiluteknologiaa jo 40 vuotta. Mittausteknologia onkin erittäin tarkkaa ja markkinoiden kärkeä.

Levon ja palautumisen tärkeys

Nykyajan ihmisen elämä on täynnä stressiä, kiirettä ja kovaa rasitusta. On erittäin tärkeää tietää mitä kehossamme tapahtuu kaikkina vuorokauden aikoina. Kattava tieto rasituksesta ja levon ja palautumisen suhteesta auttavat meitä suunnittelemaan elämäämme paremmin, jolloin jaksamme arjessa paremmin. Polar A370 -fitnessmittarin 24/7 rannesykkeenmittauksella ja Polar Sleep -unianalyysin avulla pystyt seuraaman tarkasti ja kattavasti mitä vuorokauden aikana tapahtuu kehossasi. Polar A370 -fitnessmiittari mittaa sykettä automaattisesti viiden minuutin välein niin liikkeessä kuin levossakin. Lisäksi 3D-kiihtyvyysanturi tunnistaa liikkumisesi voimakkuuden, jolloin se kovemmassa rasituksessa osaa mitata sykettä tiheämmin. Laite tallentaa myös lepohetkien sykkeet. Sleep Plus -unenseurantajärjestelmä mittaa untasi unipolygrafia algoritmien sekä 3D-kiihtyvyysanturien avulla. Unipolygrafia perustuu yleisimpään tieteellisessä unitutkimuksessa käytettyyn mittausmenetelmään. Polar A370 -aktiivisuusmittarin avulla saat tarkkaa tietoa nukutusta ajasta, unen todellisesta määrästä, nukahtamis- ja heräämisajasta sekä unen keskeytyksistä. Mittari arvioi unesi asteikolla 1-5 miten yhtenäistä se on ollut. Polar Flow -sovelluksessa voit tutkia tarkemmin kerättyjä tietoja sykkeistä ja unestasi. Polar Smart Couch -ominaisuuden avulla saat avustusta ja palautetta eri osa-alueista, jolloin voit ymmärtää paremmin omien liikkumis- ja nukkumistapojen vaikutuksia kuntoon ja terveyteen. Ostamalla verkkokaupastamme Polar A370 -fitnessmittarin saat nopean ja ilmaisen 1-2 arkipäivän toimituksen. Polar-kelloille myönnetään 2 vuoden takuu!