Polar M600 Sykemittarit

2 tuotetta

2 tuotetta

Polar M600 urheilukellot ilmaisella ja nopealla toimituksella. Polar M600 on uuden sukupolven älykello, jossa on myös sykemittarin ominaisuudet. Sen käyttöjärjestelmä pohjautuu Goolen Android Wear -käyttöjärjestlmään.

Polarin uusin julkaisu M600 tuo parhaat ominaisuudet M400 -laitteesta ja lisää siihen optisen sykesensorin, joka mittaa sykkeen ranteesta sekä Android -käyttöjärjestelmän, jonka avulla Polar M600 -laitteeseen saa tuhansia lisä-applikaatioita.

Polar M600 -sykemittarin tärkeimmät ominaisuudet

Yksi merkittävimmistä uudistuksista on Android Wear -käyttöjärjestelmä, joka tuo monipuolisempia ja älykkäämpiä ominaisuuksia käyttöösi. M600 on ennenkaikkea optimoitu urheiluun, mutta älykkäät ominaisuudet tuovat helpotusta arkeen ja monipuolistavat kellon käyttötarkoitusta. Teknisiltä ominaisuuksiltaan kello on laadukasta Polar-tasoa. Tässä älykellossa on laadukas 1,3 tuuman kosketusvärinäyttö, jota suojaa kestävä 3.sukupolven gorillalasi. Kellon akku kestää jopa 2 päivää, kun GPS on pois päältä. Kovemmassa käytössä GPS:n ollessa päällä akku kestää n.10 tuntia. Polar M600 -kellosta löytyy myös GPS, GLONASS-anturi, WIFI, Bluetooth sekä optinen 6 ledin sykesensori. Jos tykkäät kuunnella musiikkia urheillessa, niin yksi parhaimmista uusista ominaisuuksista Polar M600 -urheilukellossa on mahdollisuus tallentaa musiikkia kellon sisäiseen 4 GB:n muistiin. Tämän jälkeen voit kuunnella musiikkia kätevästi langattomasti bluetooth-kuulokkeiden avulla ja musiikin hallinta on helppoa värillisen kosketusnäytön kautta.

Urheiluominaisuudet

Monipuolinen Polar M600 -urheilukello on suunniteltu juoksuun, uintiin ja muihin lajeihin, ja se on myös älykkään valmennuksen edelläkävijöiltä. Kello on uimavesitiivis (IPX8), joka takaa sen että se soveltuu myös haastavampiin olosuhteisiin. Urheilusuoritusten erittäin tarkasta ja luotettavasta mittauksesta huolehtii 6 optisen ledin sykesensori, joka mittaa sykkeen suoraan ranteesta. Sykesensorin mittaukset yhdistettynä Polarin kehittyneisiin sykkeenmittausalgoritmeihin takaavat alansa tarkimmat mittaustulokset. Polar Smart Coaching -ominaisuuksien avulla voit ladata mieleiset lajit yli 100 lajin valikoimista. Älykkäät valmennus ohjelmat tarjoavat valmiita harjoitusohjelmia tai voit vaikkapa harjoitella juoksutapahtumaan mukautuvan henkilökohtaisen harjoitussuunnitelman avulla. Kellon avulla näet päivittäisen aktiivisuustason, kalorinkulutuksen ja niiden kokonaisvaltaisen vaikutuksen päivä-, viikko-, ja kuukausitasolla. Saat myös vinkkejä aktiivisuustason parantamiseen. Polar Smart Couching tarjoaa kattavaa tietoa harjoittelun vaikutuksesta ja kehittymisestä. Älykkäiden valmennus tapojen ansioista on helppo motivoitua liikkumaan, kun näet kehittymisen. Polar Flow verkkopalvelun tai mobiilisovelluksen kautta seuraat kokonaisvaltaisesti kehittymistäsi ja parannat harjoittelutuloksia.

Android Wear 2.0 -älyalustan parhaat palat

Älyalusta tarjoaa laajan kirjon älykello ominaisuuksia käyttöösi. Kellon näytölle saat suoraan puhelimen ilmoitukset, hallitset saapuvat puhelut, luet ja vastaat tekstiviesteihin, näet kalenterista ajankohtaiset menot ja hallitset musiikin kuuntelua. Polar M600 -urheilukellossa on myös sisäinen sää integraatio, joten näet hallitsevan säätilan helposti. Tarjolla on myöskin tuhansia kolmansien osapuolien sovelluksia moneen tarpeeseen, ja lisää kehitetään jatkuvasti (esim. Strava, Runtastic, Endomondo ja Under Armour Record). Sovelluksia voit ladata omaan tarpeeseen kätevästi Google Play -sovelluskaupasta. Oman M600 -urheilukellon voit helposti personoida ja mukauttaa omiin tarpeisiin vaihdettavilla kellotauluilla, joihin saat näkyviin haluamaasi tietoa. Android Wear on yhteensopiva sekä Androidin että iOS:n kanssa, joten ei ole väliä onko käytössäsi iPhone- vai Android-puhelin, Polar M600 toimii molempien kanssa.

Polar M600 on loistava valinta aktiiviliikkujalle ja tarjoaa laajan kirjon ominaisuuksia. Katso myös huippu-uutuus Polar M200 -fitnessmittari. Tilaa nopealla ja ilmaisella 1-2 arkipäivän toimituksella.

payments-logo
2020 All rights reserved.