Suunto 5 Peak ja Suunto 5

33 tuotetta

Suunto
Väliaikaisesti loppu
49,00 €
Suunto
Väliaikaisesti loppu
49,00 €
Suunto
Väliaikaisesti loppu
49,00 €

Uusi Suunto 5 Peak — tyylikäs ja monipuolinen multisport-urheilukello erinomaisella akunkestolla

Suunto 5 Peak on kevyt GPS multisport-kello, joka tukee aktiivista elämäntyyliä ja monipuolista urheilua. Löydä uutta puhtia arkeen, optimoi treenirutiinit tai lähde vaikka seikkailulle luontoon. Kellon sisäänrakennettu GPS, pitkäkestoinen akku ja erittäin kestävä muotoilu, tekevät Suunto 5 Peak -urheilukellosta täydellisen valinnan myös outdoor-urheiluun. Yli 80 urheilutilan valikoima takaa monipuoliset treenit, ja haastaa sinut kokeilemaan uutta. Mittaa syke, seuraa aktiivisuutta, opi lisää unen laadusta ja pidä silmällä stressitason vaihtelua. Kellon innovatiiviset toiminnot on suunniteltu auttamaan sinua pitämään kehon ja mielen virkeänä, myös arjen kiireiden keskellä.

Suunto 5 Peak -urheilukellon tyylikäs, mutta äärimmäisen kestävä ja kevyt muotoilu näyttää ja tuntuu hyvältä ranteessa vuorokauden ympäri. Tutustu monipuoliseen värivalikoimaan, ja löydä oma suosikkisi.Yhdistä kello yhteensopivaan älypuhelimeen ja seuraa viestejä ja puheluita kätevästi kellosi näytöltä. Musiikin ohjaus -ominaisuuden ansiosta sinun ei tarvitse ottaa puhelinta esille, kun haluat vaihtaa soittolistaa.

Erinomainen akunkesto ja loistavat karttaominaisuudet

Suunto 5 Peak on varustettu tehokkaalla akulla ja älykkäillä virtaa säästävillä akkutiloilla. Tämän ansiosta pääset todella hyödyntämään kellon toimintoja latauskertojen välillä. Täyteen ladattuna, voit käyttää kelloa jopa 7 päivää unen ja aktiivisuuden seurantaan ja treenata jopa 3 tuntia täydellä GPS-teholla. Suunnitteletko pidempää retkeä? Retki-tilassa voit käyttää kellon GPS-toimintoa jopa 100 tuntia.

Kellon 3D lämpökartat opastavat sinut alueesi mielenkiintoisimpien reittien äärelle. Selaa suosittuja reittejä Suunto-sovelluksessa ja piristä lenkki uusilla maisemilla. Reittien lataaminen kellolle käy helposti ja nopeasti. Kätevän turn-by-turn -navigoinnin ansiosta voit helposti seurata reittiä kellon kirkkaalta näytöltä. Ja ei huolta vaikka uudet maisemat veisivätkin sinut hieman mennessään. Suunto 5 Peak -kellon avulla löydät aina takaisin lähtöpisteeseen.

Tutustu myös Suunto 5 -urheilukelloon

Suunto 5 julkaistiin vuonna 2019. Kellosta löytyy laaja kattaus treeniominaisuuksia, jotka tuovat iloa ja motivaatiota niin harrastelijoiden kuin tosissaan treenavienkin treeneihin. Kellossa yhdistyy suosittujen Suunto 3 Fitness ja Suunto Spartan Trainer laitteiden pidetyimmät ominaisuudet. Laitteesta löytyy mm. kuntotason seuranta, rannesykkeen mittaus, mukautuvat automaattiset treeniohjelmat, älykkäät virransäästötilat ja yli 80 lajiprofiilia.

Tämä sykemittari on myös varustettu sisäänrakennetulla GPS:llä, jonka ansiosta se on näppärä treenikaveri myös ulkotreeneihin. Kello tsemppaa motivoiden, ohjaa harjoituksiasi ja muistuttaa myös levon tärkeydestä. Suunto 5:n tasokas teknologia  tukee stressinhallinnassa ja valvoo unen laatua. Laite siis ohjaa elämään terveellisempiä elämäntapoja noudattaen hyvin kokonaisvaltaisella tasolla.

Suomessa valmistettu sykemittari

Suomessa valmistettu Suunto 5 on kehitetty ja  testattu pohjoisen vaativat sääolosuhteet huomioiden. Laitteesta löytyy edeltäjiensä Suunto 3 Fitness ja Suunto Spartan Trainerin parhaat palat. Kello on toimintojensa puolesta suunnattu vähän totisempaan treenaamiseen, mikä näkyy mm. Sisäänrakennetun GPS:n tuomissa ulottuvuuksissa. GPS:n avulla ulkoilmatreenit ja Triathlon-lajien analysointi käy Suunto 5-kellon avulla näppärästi.

Pitkä akunkesto

Suunto 5:n pitkä akunkesto vaikuttaa tehokkuudellaan. Laitteen akku kantaa jopa kokonaisen viikon 24/7 aktiivisuusseurannalla ja mobiili-ilmoituksilla. Kelloa ei siis tarvitse turhaan ladata kaikkien treenien välissä, joka lisää käytön helppoutta ja joustoa arjessa. 24/7 aktiivisuusseuranta seuraa mm. päivän aikana otettuja askeleita ja kalorinkulutusta. Ekstra motivaatiota kuntoiluun saa asettamalla itselleen liikuntatavoitteita, joiden tavoittamista kello päivän aikana seuraa. Suunto 5 on saatavilla neljässä eri värissä: graphite copper, burgundy copper, white ja black. Muista myös hankkia kellon näytön suojaksi suojalasi.

 

5 syytä hankkia Suunto 5

1. Kestävyysurheilija tarvitsee kestävän kellon, ja Suunto 5 todellakin on sitä! Laitteen pitäminen ranteessa on myös hyvin kepeää, joten pääset nauttimaan pitkästä akunkestosta täysin rinnoin. Monet karttavat kello kädessä nukkumista, mutta Suunto 5:tä tuskin edes huomaa iholla, kun käyt nukkumaan. Jokaöinen lataaminen ei ole tarpeen, sillä laitteen älykäs virransäätely vähentää akun turhaa kulumista. Suunto 5 myös ilmoittaa etukäteen, kun on latauksen aika.

2. Treeni sujuu mukavammin, kun tavoitteet ovat selkeänä mielessä ja niiden saavuttamiseen on johdonmukainen suunnitelma. Suunto 5 räätälöi harjoitusohjelmaasi jatkuvasti vastaamaan nykyistä kuntotasoasi, jolloin haaste pysyy sopivana ja kehitys tapahtuu nopeammin! Et ole myöskään sidottu pelkästään yhdenlaiseen treeniin, sillä Suunto 5:n lajivalikoimasta löytyy jopa yli 80 erilaista urheilutilaa! Kokeilunhaluisille valinnanvaraa siis riittää. Lajiprofiileja pystyy toki kustomoimaan myös itse.

3. Tehokas palautuminen on vähintään yhtä tärkeää kuin itse treeni, ja Suunto 5 neuvoo sinua mielellään myös levon optimoimiseksi. Unen määrä ja stressitason vaihtelut ovat helposti analysoitavissa, minkä lisäksi laite tunnistaa automaattisesti kehosi rasitus- ja palautumistilat. Suunto 5 pitää huolen, että saat arjessa riittävästi hyötyliikuntaa, mutta varmistaa samalla ettet aja itseäsi ylikuntoon. Anna siis kellon hoitaa laskelmat puolestasi, niin voit itse keskittyä olennaiseen!

4. Ulkona samoilijat ja triathlonistit - huutoihinne on vastattu! Suunto 5 on varustettu sisäänrakennetulla GPS:llä ja monilla edistyneillä juoksu-, pyöräily- ja uintiominaisuuksilla. Reittisuunnittelu on nyt helpompaa kuin koskaan ja monipuolinen Suunto App tekee harjoittelusta todella koukuttavaa! Kello analysoi juoksu- ja pyöräilytehoasi sekä uintitekniikkaasi erittäin ammattitaitoisesti, tarjoten ylivertaisen resurssin tulostesi parantamiseen.

5. Ota treeniesi seuraamisesta irti vieläkin enemmän! Suunto 5 -kello on yhteensopiva suositun Suunto App -sovelluksen kanssa. Aplikaatiosta löytyy sekä IOS- että Android-versio.

Suunto 5 -laitteita on saatavilla monissa eri värisävyissä, joten kaikille kuntoilijoille löytyy varmasti mieluisa vaihtoehto! Värin lisäksi tuotteissa ei ole muita eroavaisuuksia.

Suunto 5 Peak — Usein kysytyt kysymykset

Kuinka pitkä akunkesto Suunto 5 Peak -kellossa on?

Kompaktissa Suunto 5 Peak -kellossa on koostaan huolimatta erittäin hyvä akunkesto. Täyteen ladattuna akku kestää jopa viikon sisältäen 3 tuntia treeniaikaa täsmällisellä GPS-paikannuksella sekä päivittäisen aktiivisuuden- ja unenseurannan. Kellon kätevän Retki-tilan ansiosta voit käyttää GPS-paikannusta suunnistamiseen jopa 100 tunnin ajan astetta pidemmillä retkillä.

Onko Suunto 5 Peak -kellossa kosketusnäyttö?

Suunto 5 Peak -kellossa ei ole kosketusnäyttöä. Sen sijaan kellossa on 1,1 tuuman tarkka matriisinäyttö ja fyysiset painikkeet, joilla kellon ohjaaminen sujuu intuitiivisesti. Kellon painikkeiden ansiosta Suunto 5 Peak -urheilukelloa on helppo ohjata myös hansikkaat kädessä astetta kylmällä säällä. Jos kuitenkin haluat urheilukellon kosketusnäytöllä, suosittelemme tutustumaan Suunto 9 Peak -malliin.

Voiko Suunto 5 Peak -kellolla kuunnella musiikkia?

Suunto 5 Peak -kellossa on musiikinohjaus-toiminto, jonka ansiosta voit hallita puhelimelta kuuntelemaasi musiikkia kätevästi suoraan kellon näytöltä. Musiikinohjaimilla voit esimerkiksi tauottaa kappaleen, säätää äänenvoimakkuutta tai ohittaa kappaleita, joita et halua kuunnella. Kätevää, mikäli kuuntelet mielelläsi musiikkia esim. treenien aikana! Sen sijaan, että sinun pitäisi ottaa puhelin esille lenkin aikana voit ohjata musiikkia suoraan ranteesta. Toiminto vaatii, että kello on yhdistetty puhelimeen Bluetooth:in kautta.