Suunto 5

Rajaa
Listausvalinnat
Kategoria
Rannekkeen väri
Taulun väri
Rungon väri
Vesitiiviys
Lasi
Ominaisuudet

6 tuotetta

6 tuotetta

Suunnon uutuus vuodelle 2019

Suunto 5 on brändin odotettu uusi sykemittari vuodelle 2019. Kellosta löytyy laaja kattaus treeniominaisuuksia, jotka tuovat iloa ja motivaatiota niin harrastelijoiden kuin tosissaan treenavienkin treeneihin. Kellossa yhdistyy suosittujen Suunto 3 Fitness ja Suunto Spartan Trainer laitteiden pidetyimmät ominaisuudet. Laitteesta löytyy mm. kuntotason seuranta, rannesykkeen mittaus, mukautuvat automaattiset treeniohjelmat, älykkäät virransäästötilat ja yli 80 lajiprofiilia.

Tämä sykemittari on myös varustettu sisäänrakennetulla GPS:llä, jonka ansiosta se on näppärä treenikaveri myös ulkotreeneihin. Kello tsemppaa motivoiden, ohjaa harjoituksiasi ja muistuttaa myös levon tärkeydestä. Suunto 5:n tasokas teknologia  tukee stressinhallinnassa ja valvoo unen laatua. Laite siis ohjaa elämään terveellisempiä elämäntapoja noudattaen hyvin kokonaisvaltaisella tasolla.

Suomessa valmistettu sykemittari

Suomessa valmistettu Suunto 5 on kehitetty ja  testattu pohjoisen vaativat sääolosuhteet huomioiden. Laitteesta löytyy edeltäjiensä Suunto 3 Fitness ja Suunto Spartan Trainerin parhaat palat. Kello on toimintojensa puolesta suunnattu vähän totisempaan treenaamiseen, mikä näkyy mm. Sisäänrakennetun GPS:n tuomissa ulottuvuuksissa. GPS:n avulla ulkoilmatreenit ja Triathlon-lajien analysointi käy Suunto 5-kellon avulla näppärästi.

Pitkä akunkesto

Suunto 5:n pitkä akunkesto vaikuttaa tehokkuudellaan. Laitteen akku kantaa jopa kokonaisen viikon 24/7 aktiivisuusseurannalla ja mobiili-ilmoituksilla. Kelloa ei siis tarvitse turhaan ladata kaikkien treenien välissä, joka lisää käytön helppoutta ja joustoa arjessa. 24/7 aktiivisuusseuranta seuraa mm. päivän aikana otettuja askeleita ja kalorinkulutusta. Ekstra motivaatiota kuntoiluun saa asettamalla itselleen liikuntatavoitteita, joiden tavoittamista kello päivän aikana seuraa. Suunto 5 on saatavilla neljässä eri värissä: graphite copper, burgundy copper, white ja black. Muista myös hankkia kellon näytön suojaksi suojalasi.

 

Keskisen Kello esittää: 5 syytä hankkia Suunto 5!

1. Kestävyysurheilija tarvitsee kestävän kellon, ja Suunto 5 todellakin on sitä! Laitteen pitäminen ranteessa on myös hyvin kepeää, joten pääset nauttimaan pitkästä akunkestosta täysin rinnoin. Monet karttavat kello kädessä nukkumista, mutta Suunto 5:tä tuskin edes huomaa iholla, kun käyt nukkumaan. Jokaöinen lataaminen ei ole tarpeen, sillä laitteen älykäs virransäätely vähentää akun turhaa kulumista. Suunto 5 myös ilmoittaa etukäteen, kun on latauksen aika.

2. Treeni sujuu mukavammin, kun tavoitteet ovat selkeänä mielessä ja niiden saavuttamiseen on johdonmukainen suunnitelma. Suunto 5 räätälöi harjoitusohjelmaasi jatkuvasti vastaamaan nykyistä kuntotasoasi, jolloin haaste pysyy sopivana ja kehitys tapahtuu nopeammin! Et ole myöskään sidottu pelkästään yhdenlaiseen treeniin, sillä Suunto 5:n lajivalikoimasta löytyy jopa yli 80 erilaista urheilutilaa! Kokeilunhaluisille valinnanvaraa siis riittää. Lajiprofiileja pystyy toki kustomoimaan myös itse.

3. Tehokas palautuminen on vähintään yhtä tärkeää kuin itse treeni, ja Suunto 5 neuvoo sinua mielellään myös levon optimoimiseksi. Unen määrä ja stressitason vaihtelut ovat helposti analysoitavissa, minkä lisäksi laite tunnistaa automaattisesti kehosi rasitus- ja palautumistilat. Suunto 5 pitää huolen, että saat arjessa riittävästi hyötyliikuntaa, mutta varmistaa samalla ettet aja itseäsi ylikuntoon. Anna siis kellon hoitaa laskelmat puolestasi, niin voit itse keskittyä olennaiseen!

4. Ulkona samoilijat ja triathlonistit - huutoihinne on vastattu! Suunto 5 on varustettu sisäänrakennetulla GPS:llä ja monilla edistyneillä juoksu-, pyöräily- ja uintiominaisuuksilla. Reittisuunnittelu on nyt helpompaa kuin koskaan ja monipuolinen Suunto App tekee harjoittelusta todella koukuttavaa! Kello analysoi juoksu- ja pyöräilytehoasi sekä uintitekniikkaasi erittäin ammattitaitoisesti, tarjoten ylivertaisen resurssin tulostesi parantamiseen.

5. Ota treeniesi seuraamisesta irti vieläkin enemmän! Suunto 5 -kello on yhteensopiva suositun Suunto App -sovelluksen kanssa. Aplikaatiosta löytyy sekä IOS- että Android-versio.

Suunto 5 -laitteita on saatavilla monissa eri värisävyissä, joten kaikille kuntoilijoille löytyy varmasti mieluisa vaihtoehto! Värin lisäksi tuotteissa ei ole muita eroavaisuuksia.

payments-logo
2021 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.