Suunto Kailash

3 tuotetta

3 tuotetta

Suunto Kailash on syksyllä 2015 julkaistu Lifestyle-rannetietokone. Se on ensimmäinen Suunto Lifestyle -tuotesarjaan kuuluva kello paljon matkustaville. Suunto Kailashin avulla tiedät mm. kuinka monta kilometriä olet matkustanut vuoden aikana, ja kuinka monessa maassa olet vieraillut.

Suomessa valmistetut Suunto Kailash -kellot on suunniteltu seikkailuhenkisille ihmisille. Kellot ovat loistavia ajannäyttäjiä niin matkailijoille kuin seikkailijoille. Kellon nupista löydät 7R-merkin, jota kutsutaan seikkeilugeeniksi. Tutkijoiden mukaan seikkailugeenin omaavat ihmiset nauttivat uusista asioista, haluavat tutustua uusiin paikkoihin, ovat uteliaita ja ottavat enemmän riskejä. Suunto Kailash -rannekellot ovat tyyliltään erittäin puhdaslinjaisia ja niissä on erittäin pehmeät ja kevyet silikoonirannekkeet. Rannekkeiden ansioista kellot tuntuvat mukavilta ja miellyttäviltä ranteessa. Laadukkaaseen ulkonäköön yhdistyy luotettavat tekniset ominaisuudet. Suunto onkin suunnitellut tarkkuusintrumentteja jo vuodesta 1936 lähtien seikkailijoille. Suunto Kailash määrittää automaattisesti sijaintisi, kirjaa matkasi ja liikuntasi. Yhdellä napin painalluksella voit määrittää nykyisen sijaintisi, jolloin kellossa avautuu esiin navigointinäkymä. Näkymässä voit määrittää itseäsi kiinnostavan kiintopisteen, johon kello osaa näyttää suunnan ja etäisyyden missäpäin tahansa kaupunkia liikut. Suunto Kailash -kelloihin saat myös näkyviin puhelimesi ilmoitukset puheluista, tekstiviesteistä ja push-ilmoitukset.

Lujimmat materiaalit

Kaikki Kailash-kellot on valmistettu käsityönä Suomessa lujimmista mahdollisista huippumateriaaleista. Suunto Kailash -kellojen kuoret on valmistettu kestävästä lasikuitukomposiitista, joka tekee rungosta erittäin lujan ja kevyen. Kellojen kehät on valmistettu laadun 5 titaanista, joka on tuttua mm. lentokoneteollisuudesta. Tarkasti konevalmistetut titaanikehät ovat korroosiosuojattuja ja ne kestävät kaikki vaikeat olosuhteet. Rannekellojen näyttöjä suojaavat tarkkuusleikatut ja kiillotetut safiirilasit. Safiirikristallilasi on lähes murtumaton ja sen naarmuuntuminen on erittäin epätodennäköistä.

Älykkäät ominaisuudet

Suunto Kailash -rannekelloissa on älykäs mobiiliyhteys IPhone-puhelimiin. Voit yhdistää kellon bluetoothin avulla vain IPhoneen saatavilla olevaan Suunto 7R-sovellukseen. Sovellus tallentaa ja visualisoi matkasi Adventure Timeline -näkymässä. Lisäksi saat halutessasi puhelimen ilmoituksia kelloosi esimerkiksi puheluista ja tekstiviesteistä.

Kaikki Suunto Kailash -kellot toimitetaan säänkestävissä koteloissa, jonka avulla voit säilyttää ja suojella kelloja retkillä. Koteloiden materiaaleina käytetään mustaa anodisoitua alumiinia. Kaikille Suunto Kailesh -rannekelloille myönnetään 2 vuoden takuu. Nopea ja ilmainen 1-2 arkipäivän toimitus!

payments-logo
2020 All rights reserved.