Aarni Aurora Pähkinäpuu

159,90 €
Toimitusaika 1-2 arkipäivää
Varastossa (Määrä: 1)
SKU
28702
Kaunolla
Tekstaten
Vanessa

Maksimissaan 20 merkkiä. 

Aarni Aurora Pähkinäpuu on siro ja elegantti rannekello, joka koonsa puolesta sopii parhaiten naisille. Kellon 36 mm leveä runko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Ruusukultaiset yksityiskohdat ja selkeä tummanruskea kellotaulu antavat kellolle tyylikkään ulkonäön. Kellotaulua suojaa mineraalilasi. Kellon ilmeen kruunaa pähkinäpuusta valmistettu kehys ja aidosta kotimaisesta hirvennahasta valmistettu musta nahkaranneke. Rannekkeen leveys on kiinnityskohdasta 16 mm. Kello sopii suoraan 13-18,5 cm kokoiseen ranteeseen. Kellon sydämenä on japanilainen Miyota 2025 -kvartsikoneisto. Kello kuuluu 3 ATM -vesitiiveysluokkaan eli se on roiskevesitiivis.

Pähkinäpuu liitetään tunnetusti arvokkuuteen ja luksukseen. Käytetäänhän sitä muun muassa luksusautojen kojelaudoissa. Samettisen pehmeä ja kestävä hirvennahkaranneke on hirvenmetsästyksen sivutuote eli yhtäkään hirveä ei metsästetä pelkän nahan vuoksi.

Aarni-kelloilla on 3 vuoden takuu, ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Lisätietoja
SKU 28702
Brändi Aarni
Kaiverrus 20
Rungon leveys 36 mm
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Luminointi Ei
Materiaali Puu, Ruostumaton teräs
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen leveys 16mm
Rannekkeen väri Musta
Rungon paksuus 7
Rannekkeen pituus 145 - 195 mm
Rungon väri Muut värit
Taulun väri Musta
Vesitiiviys Roiskevesitiivis / 30m
Takuu 3 vuotta

2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.