Aarni Aurora Pähkinäpuu

d:Aarni Aurora Pähkinäpuu on siro ja elegantti rannekello, joka koonsa puolesta sopii parhaiten naisille. Kellon 36 mm leveä runko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Ruusukultaiset yksityiskohdat ja selkeä tummanruskea kellotaulu antavat kellolle tyylikkään ulkonäön. Kellotaulua suojaa mineraalilasi. Kellon ilmeen kruunaa pähkinäpuusta valmistettu kehys ja aidosta kotimaisesta hirvennahasta valmistettu musta nahkaranneke. Rannekkeen leveys on kiinnityskohdasta 16 mm. Kello sopii suoraan 13-18,5 cm kokoiseen ranteeseen. Kellon sydämenä on japanilainen Miyota 2025 -kvartsikoneisto. Kello kuuluu 3 ATM -vesitiiveysluokkaan eli se on roiskevesitiivis. Pähkinäpuu liitetään tunnetusti arvokkuuteen ja luksukseen. Käytetäänhän sitä muun muassa luksusautojen kojelaudoissa. Samettisen pehmeä ja kestävä hirvennahkaranneke on hirvenmetsästyksen sivutuote eli yhtäkään hirveä ei metsästetä pelkän nahan vuoksi. Aarni-kelloilla on 3 vuoden takuu, ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Sku: 28702

;
149,90 €

Aarni Aurora Pähkinäpuu

Aarni Aurora Pähkinäpuu

Tuotekoodi: 28702

Aarni Aurora Pähkinäpuu 0 0

Varastossa (Määrä: 2)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

149,90 €

Tuotekuvaus

Aarni Aurora Pähkinäpuu on siro ja elegantti rannekello, joka koonsa puolesta sopii parhaiten naisille. Kellon 36 mm leveä runko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Ruusukultaiset yksityiskohdat ja selkeä tummanruskea kellotaulu antavat kellolle tyylikkään ulkonäön. Kellotaulua suojaa mineraalilasi. Kellon ilmeen kruunaa pähkinäpuusta valmistettu kehys ja aidosta kotimaisesta hirvennahasta valmistettu musta nahkaranneke. Rannekkeen leveys on kiinnityskohdasta 16 mm. Kello sopii suoraan 13-18,5 cm kokoiseen ranteeseen. Kellon sydämenä on japanilainen Miyota 2025 -kvartsikoneisto. Kello kuuluu 3 ATM -vesitiiveysluokkaan eli se on roiskevesitiivis.

Pähkinäpuu liitetään tunnetusti arvokkuuteen ja luksukseen. Käytetäänhän sitä muun muassa luksusautojen kojelaudoissa. Samettisen pehmeä ja kestävä hirvennahkaranneke on hirvenmetsästyksen sivutuote eli yhtäkään hirveä ei metsästetä pelkän nahan vuoksi.

Aarni-kelloilla on 3 vuoden takuu, ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 28702
Brändi Aarni
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen leveys 16mm
Rannekkeen väri Musta
Rungon leveys 36 mm
Taulun väri Musta
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Materiaali Puu, Ruostumaton teräs
Rungon väri Muut värit
Takuu 3 vuotta

Pieni hetki