Aarni Aurora Visakoivu

159,90 €
Toimitusaika 1-2 arkipäivää
Varastossa (Määrä: 2)
SKU
28701
Kaunolla
Tekstaten
Vanessa

Maksimissaan 20 merkkiä. 

Aarni Aurora Visakoivu on siro ja elegantti rannekello, joka koonsa puolesta sopii parhaiten naisille. Kellon 36 mm leveä runko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Kultaiset yksityiskohdat ja selkeä valkoinen kellotaulu antavat kellolle tyylikkään ulkonäön. Kellotaulua suojaa mineraalilasi. Kellon ilmeen kruunaa visakoivusta valmistettu kehys ja aidosta kotimaisesta hirvennahasta valmistettu ruskea nahkaranneke. Visakoivu on tunnetusti tiivis ja kestävä puulaji, jossa mutkittelevat syyt ja värivaihtelut luovat uskomattoman kauniin kokonaisuuden. Samettisen pehmeä ja kestävä hirvennahkaranneke on hirvenmetsästyksen sivutuote eli yhtäkään hirveä ei metsästetä pelkän nahan vuoksi. Rannekkeen leveys on kiinnityskohdasta 16 mm. Kello sopii suoraan 13-18,5 cm kokoiseen ranteeseen. Kellon sydämenä on japanilainen Miyota 2025 -kvartsikoneisto. Kello kuuluu 3 ATM -vesitiiveysluokkaan eli se on roiskevesitiivis.

Visakoivu on tunnetusti Suomen arvokkain puu. Puiseksi marmoriksikin kutsuttu visakoivu on tiivis ja kestävä puulaji, jonka aaltoileva pintakuviointi luo uskomattoman kauniin ulkonäön.

Suomessa suunnitellut Aarni-kellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa, ja niillä on 3 vuoden takuu.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Lisätietoja
SKU 28701
Brändi Aarni
Kaiverrus 20
Rungon leveys 36 mm
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Luminointi Ei
Materiaali Puu, Ruostumaton teräs
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen leveys 16mm
Rannekkeen väri Ruskea
Rungon paksuus 7
Rannekkeen pituus 145 - 195 mm
Rungon väri Muut värit
Taulun väri Valkoinen
Vesitiiviys Roiskevesitiivis / 30m
Takuu 3 vuotta

2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.