Aarni Aurora Visakoivu

d:Aarni Aurora Visakoivu on siro ja elegantti rannekello, joka koonsa puolesta sopii parhaiten naisille. Kellon 36 mm leveä runko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Kultaiset yksityiskohdat ja selkeä valkoinen kellotaulu antavat kellolle tyylikkään ulkonäön. Kellotaulua suojaa mineraalilasi. Kellon ilmeen kruunaa visakoivusta valmistettu kehys ja aidosta kotimaisesta hirvennahasta valmistettu ruskea nahkaranneke. Visakoivu on tunnetusti tiivis ja kestävä puulaji, jossa mutkittelevat syyt ja värivaihtelut luovat uskomattoman kauniin kokonaisuuden. Samettisen pehmeä ja kestävä hirvennahkaranneke on hirvenmetsästyksen sivutuote eli yhtäkään hirveä ei metsästetä pelkän nahan vuoksi. Rannekkeen leveys on kiinnityskohdasta 16 mm. Kello sopii suoraan 13-18,5 cm kokoiseen ranteeseen. Kellon sydämenä on japanilainen Miyota 2025 -kvartsikoneisto. Kello kuuluu 3 ATM -vesitiiveysluokkaan eli se on roiskevesitiivis. Visakoivu on tunnetusti Suomen arvokkain puu. Puiseksi marmoriksikin kutsuttu visakoivu on tiivis ja kestävä puulaji, jonka aaltoileva pintakuviointi luo uskomattoman kauniin ulkonäön. Suomessa suunnitellut Aarni-kellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa, ja niillä on 3 vuoden takuu.

Sku: 28701

;
149,90 €

Aarni Aurora Visakoivu

Aarni Aurora Visakoivu

Tuotekoodi: 28701

Aarni Aurora Visakoivu 0 0

Varastossa (Määrä: 2)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

149,90 €

Tuotekuvaus

Aarni Aurora Visakoivu on siro ja elegantti rannekello, joka koonsa puolesta sopii parhaiten naisille. Kellon 36 mm leveä runko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Kultaiset yksityiskohdat ja selkeä valkoinen kellotaulu antavat kellolle tyylikkään ulkonäön. Kellotaulua suojaa mineraalilasi. Kellon ilmeen kruunaa visakoivusta valmistettu kehys ja aidosta kotimaisesta hirvennahasta valmistettu ruskea nahkaranneke. Visakoivu on tunnetusti tiivis ja kestävä puulaji, jossa mutkittelevat syyt ja värivaihtelut luovat uskomattoman kauniin kokonaisuuden. Samettisen pehmeä ja kestävä hirvennahkaranneke on hirvenmetsästyksen sivutuote eli yhtäkään hirveä ei metsästetä pelkän nahan vuoksi. Rannekkeen leveys on kiinnityskohdasta 16 mm. Kello sopii suoraan 13-18,5 cm kokoiseen ranteeseen. Kellon sydämenä on japanilainen Miyota 2025 -kvartsikoneisto. Kello kuuluu 3 ATM -vesitiiveysluokkaan eli se on roiskevesitiivis.

Visakoivu on tunnetusti Suomen arvokkain puu. Puiseksi marmoriksikin kutsuttu visakoivu on tiivis ja kestävä puulaji, jonka aaltoileva pintakuviointi luo uskomattoman kauniin ulkonäön.

Suomessa suunnitellut Aarni-kellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa, ja niillä on 3 vuoden takuu.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 28701
Brändi Aarni
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen leveys 16mm
Rannekkeen väri Ruskea
Rungon leveys 36 mm
Taulun väri Valkoinen
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Materiaali Puu, Ruostumaton teräs
Rungon väri Muut värit
Takuu 3 vuotta

Pieni hetki