Aarni Saga Pähkinäpuu

Varastossa (Määrä: 5)

SKU: 39020
Kaunolla
Tekstaten
Vanessa

Maksimissaan 20 merkkiä.  Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.

Aarni Saga Pähkinäpuu-naisten rannekellon muotoilu puhuu puolestaan. Kello on sileä, moderni ja ajaton, ja siinä yhdistyy kuninkaallinen, tumma pähkinäpuu ruusukultaisiin yksityiskohtiin. Pähkinäpuu on ajaton luksusmateriaali, ja erittäin miellyttävää ranteessa, ja koska puu on aina ainutlaatuista, myös jokainen Saga-kello on muotoilultaan uniikki. Saga on lisäksi helppo pukea ylle ruusukullanvärisen linkkulukon ansiosta, ja ranneke on helppo säätää omaan ranteeseen sopivaksi paketissa tulevien säätötyökalujen avulla. Rannekkeen säätövara on 12-19 cm, ja rannekkeen kiinnityskohdan leveys on 16 mm. Sagan runko on leveydeltään 34 mm, ja siinä on Japanilainen Miyota GL20 Quartz -paristokoneisto.

Suomessa suunnitellut Aarni-kellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa rannekkeen pidennyslenkkien ja työkalujen kanssa. Aarni-kelloilla on 3 vuoden takuu.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

SKU 39020
Brändi Aarni
Kaiverrus 20
Rungon leveys 34 mm
Kategoria Naisten kellot
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Luminointi Ei
Materiaali Puu, Ruostumaton teräs
Muoto Pyöreä
Ranneke Puu
Rannekkeen leveys 16mm
Rannekkeen väri Ruskea
Rungon paksuus 8
Rannekkeen pituus 120 - 190 mm
Rungon väri Muut värit
Taulun väri Punakulta
Vesitiiviys Roiskevesitiivis / 30m
Takuu 3 vuotta