Aarni Saga Saarni

d:Aarni Saga Saarni-naisten rannekellon hopeanväriset yksityiskohdat korostavat saarnipuun vaaleutta ja viileyttä tehden tästä kellosta arvokkaan hänelle, joka arvostaa Pohjoismaista muotoilua. Hennon pintakäsittelyn ansiosta kellon rannekkeessa näkyy kaikki puun syyt, jotka tekevät jokaisesta Saga-kellosta aina uniikin. Kellon ranneke on helppo säätää omaan ranteeseen sopivaksi paketissa tulevien säätötyökalujen avulla, ja rannekkeen säätövara on 12-19 cm. Rannekkeen kiinnityskohdan leveys on 16 mm. Sagan runko on leveydeltään 34 mm, ja siinä on Japanilainen Miyota GL20 Quartz -paristokoneisto. Suomessa suunnitellut Aarni-kellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa rannekkeen pidennyslenkkien ja työkalujen kanssa. Aarni-kelloilla on 3 vuoden takuu.

Sku: 39019

;
179,90 €

Aarni Saga Saarni

Aarni Saga Saarni

Tuotekoodi: 39019

Aarni Saga Saarni 0 0

Varastossa (Määrä: 5)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

179,90 €

Tuotekuvaus

Aarni Saga Saarni-naisten rannekellon hopeanväriset yksityiskohdat korostavat saarnipuun vaaleutta ja viileyttä tehden tästä kellosta arvokkaan hänelle, joka arvostaa Pohjoismaista muotoilua. Hennon pintakäsittelyn ansiosta kellon rannekkeessa näkyy kaikki puun syyt, jotka tekevät jokaisesta Saga-kellosta aina uniikin. Kellon ranneke on helppo säätää omaan ranteeseen sopivaksi paketissa tulevien säätötyökalujen avulla, ja rannekkeen säätövara on 12-19 cm. Rannekkeen kiinnityskohdan leveys on 16 mm. Sagan runko on leveydeltään 34 mm, ja siinä on Japanilainen Miyota GL20 Quartz -paristokoneisto.

Suomessa suunnitellut Aarni-kellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa rannekkeen pidennyslenkkien ja työkalujen kanssa. Aarni-kelloilla on 3 vuoden takuu.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 39019
Brändi Aarni
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Puu
Rannekkeen leveys 16mm
Rannekkeen väri Ruskea
Rungon leveys 34 mm
Taulun väri Hopea
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Puu, Ruostumaton teräs
Rungon väri Muut värit
Takuu 3 vuotta

Pieni hetki