Aarni Saga Saarni

189,90 €
Toimitusaika 1-2 arkipäivää
Varastossa (Määrä: 5)
SKU
39019
Kaunolla
Tekstaten
Vanessa

Maksimissaan 20 merkkiä. 

Aarni Saga Saarni-naisten rannekellon hopeanväriset yksityiskohdat korostavat saarnipuun vaaleutta ja viileyttä tehden tästä kellosta arvokkaan hänelle, joka arvostaa Pohjoismaista muotoilua. Hennon pintakäsittelyn ansiosta kellon rannekkeessa näkyy kaikki puun syyt, jotka tekevät jokaisesta Saga-kellosta aina uniikin. Kellon ranneke on helppo säätää omaan ranteeseen sopivaksi paketissa tulevien säätötyökalujen avulla, ja rannekkeen säätövara on 12-19 cm. Rannekkeen kiinnityskohdan leveys on 16 mm. Sagan runko on leveydeltään 34 mm, ja siinä on Japanilainen Miyota GL20 Quartz -paristokoneisto.

Suomessa suunnitellut Aarni-kellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa rannekkeen pidennyslenkkien ja työkalujen kanssa. Aarni-kelloilla on 3 vuoden takuu.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Lisätietoja
SKU 39019
Brändi Aarni
Kaiverrus 20
Rungon leveys 34 mm
Kategoria Naisten kellot
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Luminointi Ei
Materiaali Puu, Ruostumaton teräs
Muoto Pyöreä
Ranneke Puu
Rannekkeen leveys 16mm
Rannekkeen väri Ruskea
Rungon paksuus 8
Rannekkeen pituus 120 - 190 mm
Rungon väri Muut värit
Taulun väri Hopea
Vesitiiviys Roiskevesitiivis / 30m
Takuu 3 vuotta

2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.