Aarni Sirius Pähkinäpuu

229,90 €
Toimitusaika 1-2 arkipäivää
Varastossa (Määrä: 5+)
SKU
39018
Kaunolla
Tekstaten
Vanessa

Maksimissaan 20 merkkiä. 

Aarni Sirius Pähkinäpuu-rannekellossa yhdistyy kuninkaallinen, tumma pähkinäpuu kauniiseen ja virtaviivaiseen sähkönsiniseen ja hopeanhohtoisiin yksityiskohtiin. Pähkinäpuu on tuttu materiaali muun muassa luksusautoista, jonka johdosta tämä materiaali onkin valittu Siriukseen. Kellon runko on leveydeltään 42 mm, ja Aarni Siriuksessa on Japanilainen Miyota 1L45 Quartz -paristokoneisto. Rannekkeen kiinnityskohdan leveys on 20, ja pakkauksessa tulevien jatkopalojen ansiosta ranneke on helppo säätää omaan ranteeseen sopivaksi. Ranneke on säädettävissä 14-21 cm pituuteen.

Suomessa suunnitellut Aarni-kellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa rannekkeen pidennyslenkkien ja työkalujen kanssa. Aarni-kelloilla on 3 vuoden takuu.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Lisätietoja
SKU 39018
Brändi Aarni
Kaiverrus 20
Rungon leveys 42 mm
Kategoria Miesten kellot
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Luminointi Ei
Materiaali Puu, Ruostumaton teräs
Muoto Pyöreä
Ranneke Puu
Rannekkeen leveys 20mm
Rannekkeen väri Ruskea
Rungon paksuus 9
Rannekkeen pituus 140 - 210 mm
Rungon väri Muut värit
Taulun väri Sininen
Vesitiiviys Roiskevesitiivis / 30m
Takuu 3 vuotta

2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.