Aarni Sirius Tammi

Varastossa (Määrä: 5+)

SKU: 39017
Kaunolla
Tekstaten
Vanessa

Maksimissaan 20 merkkiä.  Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.

Aarni Sirius Tammi-rannekello on valmistettu tammesta, joka on kestävä ja pitkäikäinen materiaali, ja sen kumppaniksi on valittu kauniit pronssiset yksityiskohdat, jotka tuovat tammen puun syyt kauniisti esiin. Pronssisia yksityiskohtia korostaa suuri mattamusta kellotaulu, jota ympäröi kiiltävä pronssinen kehä antaen tälle kellolle kontrastia ja syvyyttä. Myös osoittimet on pronssinväriset, ja kellossa on erillinen pieni näyttö sekunneille. Siriuksessa on Japanilainen Miyota 1L45 Quartz -paristokoneisto. Kellon rungon leveys on 42 mm, ja rannekkeen kiinnityskohdan leveys on 20. Ranneke on säädettävissä 14-21 cm pituuteen.

Suomessa suunnitellut Aarni-kellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa rannekkeen pidennyslenkkien ja työkalujen kanssa, joiden avulla ranneke on helppo säätää omaan ranteeseen sopivaksi. Aarni-kelloilla on 3 vuoden takuu.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

SKU 39017
Brändi Aarni
Kaiverrus 20
Rungon leveys 42 mm
Kategoria Miesten kellot
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Luminointi Ei
Materiaali Puu, Ruostumaton teräs
Muoto Pyöreä
Ranneke Puu
Rannekkeen leveys 20mm
Rannekkeen väri Ruskea
Rungon paksuus 9
Rannekkeen pituus 140 - 210 mm
Rungon väri Muut värit
Taulun väri Musta
Vesitiiviys Roiskevesitiivis / 30m
Takuu 3 vuotta