Casio G-Shock Gravitymaster GPW-1000-1A on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Casio G-Shock Gravitymaster GPW-1000-1A

1 025,00 €
Poistunut valikoimasta
SKU
16059

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Äärimmäisiin olosuhteisiin ja kovaan käyttöön tarkoitettu Casio G-Shock Gravitymaster GPW-1000-1A rannekello kestää iskuja, pysyy aina ajassa, latautuu valosta ja näyttää yksinkertaisesti todella rajulta. Näitä kelloja on tullut Suomeen vain aivan muutama, joten kannattaa olle nopea, jos haluat omasi.

Gravitymaster GPW-1000-1A kellossa on melkein kaikki ominaisuudet mitä voit tarvita. Se pysyy varmasti ajassa, koska se ottaa aikansa GPS -sateliiteista sekä radio-aalloista. Eli tiedät kelloajan heti missäpäin maailmaa oletkin. Sen kalenteri tietää aina montako päivää kuukaudessa on, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitäkään. GPS-paikannuksen sekä radioaaltojen yhdistelmällä se pystyy päättelemään pitääkö kello olla kesäajassa, tähän ei muut vastaavat kellot pysty. Sen sisuskalut ovat rakennettu Casion kehittelemän TRIPLE G -iskusuojan alle, joten rikki sitä ei saa oikeen tahdo saada millään normaalissa käytössä. Kellotaulua suojaa lisäksi käytännössä naarmuuntumaton safiirilasi, jota pystyy naarmuttamaan vain timantilla. Super LED -taustavalo takaa käytettävyyden myös pilkkopimeässä, ja lisäksi kellotaulun indekseissä ja viisareissa on poikkeuksellisen hyvin pimeässä hohtavat Neo-Brite insertit. Jos mielesi tekee mennä sukeltamaan, niin ei muutakuin hyppäät veteen, kello on nimittäin vesitiivis 200m saakka. 

Casio G-Shock Gravitymaster -rannekelloon voi myös asettaa ajastimen sekä hälytyksen / herätyksen. Lisäksi siinä on 1/20 osa sekuntin tarkkuudella mittaava kronografi. Se kertoo sinulle kun paristo alkaa olla lopussa, ja voit asettaa sen koska vain virransäästötilaan. Sen akku kestää täydellä latauksella noin 7 kuukautta. Kellon leveys on 56,0 mm ja paksuus 18,8 mm ja se painaa 126g. Casio kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Lisätietoja
SKU 16059
Brändi Casio
Koneisto Eco-Drive / Solar
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Polyuretaani / Muovi
Rannekkeen väri Musta
Rungon leveys 56
Rungon leveys 56 mm
Taulun väri Musta
Vesitiiviys 200m / 20atm
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Muovi
Rungon väri Musta
Väri Musta
Takuu 2 vuotta
mpn GPW-1000-1A

2024 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.