Casio G-Shock Gravitymaster GPW-1000-1A

Sku: 16059

615,00 €
-40%

Casio G-Shock Gravitymaster GPW-1000-1A

Lisää kuvia

Casio G-Shock Gravitymaster GPW-1000-1A

Tuotekoodi: 16059

Casio G-Shock Gravitymaster GPW-1000-1A 0 0

Loppu varastosta

Special Price 615,00 €

Hinta: 1 025,00 €

Tuotekuvaus

Äärimmäisiin olosuhteisiin ja kovaan käyttöön tarkoitettu Casio G-Shock Gravitymaster GPW-1000-1A rannekello kestää iskuja, pysyy aina ajassa, latautuu valosta ja näyttää yksinkertaisesti todella rajulta. Näitä kelloja on tullut Suomeen vain aivan muutama, joten kannattaa olle nopea, jos haluat omasi.

Gravitymaster GPW-1000-1A kellossa on melkein kaikki ominaisuudet mitä voit tarvita. Se pysyy varmasti ajassa, koska se ottaa aikansa GPS -sateliiteista sekä radio-aalloista. Eli tiedät kelloajan heti missäpäin maailmaa oletkin. Sen kalenteri tietää aina montako päivää kuukaudessa on, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitäkään. GPS-paikannuksen sekä radioaaltojen yhdistelmällä se pystyy päättelemään pitääkö kello olla kesäajassa, tähän ei muut vastaavat kellot pysty. Sen sisuskalut ovat rakennettu Casion kehittelemän TRIPLE G -iskusuojan alle, joten rikki sitä ei saa oikeen tahdo saada millään normaalissa käytössä. Kellotaulua suojaa lisäksi käytännössä naarmuuntumaton safiirilasi, jota pystyy naarmuttamaan vain timantilla. Super LED -taustavalo takaa käytettävyyden myös pilkkopimeässä, ja lisäksi kellotaulun indekseissä ja viisareissa on poikkeuksellisen hyvin pimeässä hohtavat Neo-Brite insertit. Jos mielesi tekee mennä sukeltamaan, niin ei muutakuin hyppäät veteen, kello on nimittäin vesitiivis 200m saakka. 

Casio G-Shock Gravitymaster -rannekelloon voi myös asettaa ajastimen sekä hälytyksen / herätyksen. Lisäksi siinä on 1/20 osa sekuntin tarkkuudella mittaava kronografi. Se kertoo sinulle kun paristo alkaa olla lopussa, ja voit asettaa sen koska vain virransäästötilaan. Sen akku kestää täydellä latauksella noin 7 kuukautta. Kellon leveys on 56,0 mm ja paksuus 18,8 mm ja se painaa 126g. Casio kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 16059
Brändi Casio
Väri Musta
Sukupuoli Miesten kellot
Koneisto Eco-Drive / Solar
Lasi Mineraalilasi
Materiaali Muovi
Muoto Pyöreä
Ominaisuudet GPS-aika
Ranneke Polyuretaani / Muovi
Rannekkeen väri Musta
Rungon leveys 56
Rungon väri Musta
Taulun väri Musta
Vesitiiveys 200m / 20atm
Takuu 2 vuotta

Käyttöohjeet ja muut ladattavat tiedostot:

Ei ohjeita