Chippendale Hopeiset Jälkiruokalusikat Pienet 6kpl

d: Kotimaisen Kultakeskuksen Chippendale sarjan jälkiruokalusikat ovat valmistettu hopeasta. Pakkaus sisältää 6kpl jälkiruokalusikoita. Yhden jälkiruokalusikan pituus on 14,5 cm. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta hopeatuotteen kahvan etupuolelle nimikirjaimet ja takapuolelle päivämäärän (muodossa xx.xx.xx). Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään. Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!  

Sku: 15114

;
528,00 €
-20%

Chippendale Hopeiset Jälkiruokalusikat Pienet 6kpl

Chippendale Hopeiset Jälkiruokalusikat Pienet 6kpl

Tuotekoodi: 15114

Chippendale Hopeiset Jälkiruokalusikat Pienet 6kpl 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

660,00 €

528,00 €

Tuotekuvaus

Kotimaisen Kultakeskuksen Chippendale sarjan jälkiruokalusikat ovat valmistettu hopeasta. Pakkaus sisältää 6kpl jälkiruokalusikoita. Yhden jälkiruokalusikan pituus on 14,5 cm. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Voimme kaivertaa veloituksetta hopeatuotteen kahvan etupuolelle nimikirjaimet ja takapuolelle päivämäärän (muodossa xx.xx.xx). Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään. Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

 

Tekniset tiedot

Tuotenumero 15114
Brändi Kultakeskus Hopea
Kaiverrus 50

Pieni hetki