Chippendale Isot Hopeiset Jälkiruokalusikat 6kpl

d: Kotimaisen Kultakeskuksen Chippendale sarjan jälkiruokalusikat ovat valmistettu hopeasta. Pakkaus sisältää 6kpl jälkiruokalusikoita. Yhden jälkiruokalusikan pituus on 16,8 cm. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta hopeatuotteen kahvan etupuolelle nimikirjaimet ja takapuolelle päivämäärän (muodossa xx.xx.xx). Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään. Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!  

Sku: 15115

;
542,00 €
-20%

Chippendale Isot Hopeiset Jälkiruokalusikat 6kpl

Chippendale Isot Hopeiset Jälkiruokalusikat 6kpl

Tuotekoodi: 15115

Chippendale Isot Hopeiset Jälkiruokalusikat 6kpl 0 0

Varastossa (Määrä: 2)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

678,00 €

542,00 €

Tuotekuvaus

Kotimaisen Kultakeskuksen Chippendale sarjan jälkiruokalusikat ovat valmistettu hopeasta. Pakkaus sisältää 6kpl jälkiruokalusikoita. Yhden jälkiruokalusikan pituus on 16,8 cm. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Voimme kaivertaa veloituksetta hopeatuotteen kahvan etupuolelle nimikirjaimet ja takapuolelle päivämäärän (muodossa xx.xx.xx). Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään. Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

 

Tekniset tiedot

Tuotenumero 15115
Brändi Kultakeskus Hopea
Kaiverrus 50

Pieni hetki