Diesel Boltdown kronografi DZ7428

d:Diesel Boltdown kronografi DZ7428-rannekellossa on suuri 56 mm leveä musta ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko, musta kellotaulu ja viisi erillistä näyttöä kellolle, ajanotolle ja päivyrille, ja kolmelle eri aikavyöhykkeelle. Ranneke on 25 mm leveä ja valmistettu tummanruskeasta tikatusta nahasta. Tikkauksensa ja leveytensä ansiosta ranneke on kestävä, tukee kellon suurta rakennetta ja on erittäin miellyttävä ranteessa. Kellon ainutlaatuisen ilmeen viimeistelee korotettu erillisen teräksisen kellokehän päällä istuva mineraalilasi, joka antaa kellotaululle ilmavuutta. Rannekkeen kiinnityskohdan leveys on 25 mm ja pituus 16,5-22 cm. Rungon paksuus on 14,5 mm. Kellotaulun takana on Dieselin Only the brave-logo. Diesel-kellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa ja niillä on 2 vuoden takuu Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Sku: 37637

;
329,25 €
-25%

Diesel Boltdown kronografi DZ7428

Diesel Boltdown kronografi DZ7428

Tuotekoodi: 37637

Diesel Boltdown kronografi DZ7428 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

439,00 €

329,25 €

Tuotekuvaus

Diesel Boltdown kronografi DZ7428-rannekellossa on suuri 56 mm leveä musta ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko, musta kellotaulu ja viisi erillistä näyttöä kellolle, ajanotolle ja päivyrille, ja kolmelle eri aikavyöhykkeelle. Ranneke on 25 mm leveä ja valmistettu tummanruskeasta tikatusta nahasta. Tikkauksensa ja leveytensä ansiosta ranneke on kestävä, tukee kellon suurta rakennetta ja on erittäin miellyttävä ranteessa. Kellon ainutlaatuisen ilmeen viimeistelee korotettu erillisen teräksisen kellokehän päällä istuva mineraalilasi, joka antaa kellotaululle ilmavuutta. Rannekkeen kiinnityskohdan leveys on 25 mm ja pituus 16,5-22 cm. Rungon paksuus on 14,5 mm. Kellotaulun takana on Dieselin Only the brave-logo. Diesel-kellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa ja niillä on 2 vuoden takuu

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 37637
Brändi Diesel
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen leveys 25mm
Rannekkeen pituus 165 - 220 mm
Rannekkeen väri Ruskea
Rungon leveys 56 mm
Taulun väri Musta
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Hopea/harmaa
Takuu 2 vuotta
mpn DZ7428

Pieni hetki