Diesel DZ4494 Tumbler Chronograph

d:Retrofuturistinen Diesel DZ4494 Tumbler Chronograph on ennennäkemätön yhdistelmä raikkaita värejä, läpikuultavia materiaaleja ja luovaa muotoilua. Sinisen sävyt näkyvät kellon rannekkeessa, rungossa, säätönupissa ja jopa viisarien kärjessä. 26 mm leveä ranneke on valmistettu miellyttävän tuntuisesta kumista. Käteviä lisäominaisuuksia tässä mallissa ovat päivyri ja sekuntikello. Kellon runko on halkaisijaltaan 49 mm ja sen takakannessa komeilee Dieselin upea Only The Brave -mohikaanilogo. Kaikille Diesel -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 33333

;
275,00 €

Diesel DZ4494 Tumbler Chronograph

Diesel DZ4494 Tumbler Chronograph

Tuotekoodi: 33333

Diesel DZ4494 Tumbler Chronograph 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

275,00 €

Tuotekuvaus

Retrofuturistinen Diesel DZ4494 Tumbler Chronograph on ennennäkemätön yhdistelmä raikkaita värejä, läpikuultavia materiaaleja ja luovaa muotoilua. Sinisen sävyt näkyvät kellon rannekkeessa, rungossa, säätönupissa ja jopa viisarien kärjessä. 26 mm leveä ranneke on valmistettu miellyttävän tuntuisesta kumista. Käteviä lisäominaisuuksia tässä mallissa ovat päivyri ja sekuntikello. Kellon runko on halkaisijaltaan 49 mm ja sen takakannessa komeilee Dieselin upea Only The Brave -mohikaanilogo.

Kaikille Diesel -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 33333
Brändi Diesel
Kaiverrus 10
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Kumi / Silikoni
Rannekkeen leveys 26mm
Rannekkeen väri Muut värit
Rungon leveys 49 mm
Taulun väri Harmaa
Vesitiiveys 50m / 5atm
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Muovi
Ominaisuudet Ajanotto / Kronografi, Päivyri
Rungon väri Muut värit
Takuu 2 vuotta
mpn DZ4494

Pieni hetki