Diesel DZ4500 Mega Chief

d:Diesel DZ4500 Mega Chief -kellossa on harmaa kellotaulu ja harmaa runko. Ranneke on valmistettu silikonista ja sen yläpinnalla on vihrertävän harmaata nylonia. Tämä kello ei kuitenkaan ole pelkkää showta, vaan loistaa myös ensiluokkaisilla ominaisuuksillaan ja materiaaleillaan. Kookas 53 mm runko ja 26 mm ranneke takaavat massiivisen ulkonäön. Sekuntikello ja päivyri ovat myös näppärä lisä kellon työkalupakkiin. Takakannessa komeilee Dieselin upea Only The Brave -mohikaanilogo. Kaikille Diesel -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 34338

;
236,00 €
    • Diesel DZ4500 Mega Chief on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Diesel DZ4500 Mega Chief

Diesel DZ4500 Mega Chief

Tuotekoodi: 34338

Diesel DZ4500 Mega Chief 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

295,00 €

236,00 €

Tuotekuvaus

Diesel DZ4500 Mega Chief -kellossa on harmaa kellotaulu ja harmaa runko. Ranneke on valmistettu silikonista ja sen yläpinnalla on vihrertävän harmaata nylonia. Tämä kello ei kuitenkaan ole pelkkää showta, vaan loistaa myös ensiluokkaisilla ominaisuuksillaan ja materiaaleillaan. Kookas 53 mm runko ja 26 mm ranneke takaavat massiivisen ulkonäön. Sekuntikello ja päivyri ovat myös näppärä lisä kellon työkalupakkiin. Takakannessa komeilee Dieselin upea Only The Brave -mohikaanilogo.

Kaikille Diesel -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 34338
Brändi Diesel
Kaiverrus 10
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Kumi / Silikoni
Rannekkeen väri Muut värit
Rungon leveys 53 mm
Taulun väri Harmaa
Vesitiiveys 100m / 10atm
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Ominaisuudet Ajanotto / Kronografi, Päivyri
Rungon väri Hopea/harmaa
Väri Harmaa
Takuu 2 vuotta
mpn DZ4500

Pieni hetki