Diesel DZ7127 Mr. Daddy Kello on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Diesel DZ7127 Mr. Daddy Kello

399,00 €
Poistunut valikoimasta
SKU
8129

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Diesel DZ7127 rannekello on yksi kaikkien aikojen suurimmista kelloista. Se onkin hauskasti nimetty Diesel DZ7127 Mr. Daddy kelloksi. Sen komea ja massiivinen ruonko on leveydeltään 57mm, ja nappien kanssa aikaraudan leveys on 65mm. Tämän Mr. Daddy version taulun väri on musta, mutta sen kellolasi heijastaa violettia väriä luoden hienon ja uniikin efektin. Voimme luvata että tämä kello kerää katseita!  Mustan nahkarannekkeen leveys on 24mm. Kello voidaan asettaa käymään 4 eri aikavyöhykkeen aikaa yhtäaikaisesti sillä kellossa on 3 viisarinäyttö sekä 1 digi näyttö! Kellosta löytyy myös ajanotto sekä päivyri. Diesel kelloille myönnetään 2 vuoden takuu. Kellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 20 merkkiä). Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrus" -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekstityyli:
Tekstaten
Kaunolla
Vanessa

 

 


Lisätietoja
SKU 8129
Brändi Diesel
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen väri Musta
Rungon leveys 57
Rungon leveys 57 mm
Taulun väri Sininen
Vesitiiviys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Musta
Väri Musta, Sininen
Takuu 2 vuotta
mpn DZ7127

2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.