Diesel DZ7127 Mr. Daddy Kello

d:Diesel DZ7127 rannekello on yksi kaikkien aikojen suurimmista kelloista. Se onkin hauskasti nimetty Diesel DZ7127 Mr. Daddy kelloksi. Sen komea ja massiivinen ruonko on leveydeltään 57mm, ja nappien kanssa aikaraudan leveys on 65mm. Tämän Mr. Daddy version taulun väri on musta, mutta sen kellolasi heijastaa violettia väriä luoden hienon ja uniikin efektin. Voimme luvata että tämä kello kerää katseita!  Mustan nahkarannekkeen leveys on 24mm. Kello voidaan asettaa käymään 4 eri aikavyöhykkeen aikaa yhtäaikaisesti sillä kellossa on 3 viisarinäyttö sekä 1 digi näyttö! Kellosta löytyy myös ajanotto sekä päivyri. Diesel kelloille myönnetään 2 vuoden takuu. Kellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa postikuluitta.Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 20 merkkiä). Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrus" -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta! Tekstityyli: Tekstaten Kaunolla Vanessa  

Sku: 8129

;
399,00 €
    • Diesel DZ7127 Mr. Daddy Kello on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Diesel DZ7127 Mr. Daddy Kello

Diesel DZ7127 Mr. Daddy Kello

Tuotekoodi: 8129

Diesel DZ7127 Mr. Daddy Kello 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

399,00 €

Tuotekuvaus

Diesel DZ7127 rannekello on yksi kaikkien aikojen suurimmista kelloista. Se onkin hauskasti nimetty Diesel DZ7127 Mr. Daddy kelloksi. Sen komea ja massiivinen ruonko on leveydeltään 57mm, ja nappien kanssa aikaraudan leveys on 65mm. Tämän Mr. Daddy version taulun väri on musta, mutta sen kellolasi heijastaa violettia väriä luoden hienon ja uniikin efektin. Voimme luvata että tämä kello kerää katseita!  Mustan nahkarannekkeen leveys on 24mm. Kello voidaan asettaa käymään 4 eri aikavyöhykkeen aikaa yhtäaikaisesti sillä kellossa on 3 viisarinäyttö sekä 1 digi näyttö! Kellosta löytyy myös ajanotto sekä päivyri. Diesel kelloille myönnetään 2 vuoden takuu. Kellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa postikuluitta.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 20 merkkiä). Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrus" -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekstityyli:
Tekstaten
Kaunolla
Vanessa

 

 


Tekniset tiedot

Tuotenumero 8129
Brändi Diesel
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen väri Musta
Rungon leveys 57 mm
Taulun väri Sininen
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Ominaisuudet Ajanotto / Kronografi, Digitaalinäyttö, Multifunction, Päivyri
Rungon väri Musta
Väri Musta, Sininen
Takuu 2 vuotta
mpn DZ7127

Pieni hetki