Diesel DZ7411 Little Daddy

d:Diesel DZ7411 Little Daddy on tyylikäs suurikokoinen kello. Kellotaulu on keltainen ja rannekkeessa on keltaiset tikkaukset Kellotaulussa on kaksi eri näyttöä kellonajalle. Lisäksi kellossa on ajanotto ominaisuus. Rungon leveys 52mm ja paksuus 14mm. Rannekkeen leveys 24mm. Diesel kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli, ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom, Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 31621

;
349,00 €
    • Diesel DZ7411 Little Daddy on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Diesel DZ7411 Little Daddy

Diesel DZ7411 Little Daddy

Tuotekoodi: 31621

Diesel DZ7411 Little Daddy 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

349,00 €

Tuotekuvaus

Diesel DZ7411 Little Daddy on tyylikäs suurikokoinen kello. Kellotaulu on keltainen ja rannekkeessa on keltaiset tikkaukset Kellotaulussa on kaksi eri näyttöä kellonajalle. Lisäksi kellossa on ajanotto ominaisuus. Rungon leveys 52mm ja paksuus 14mm. Rannekkeen leveys 24mm. Diesel kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli, ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom, Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 31621
Brändi Diesel
Kaiverrus 10
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen väri Musta
Rungon leveys 52 mm
Taulun väri Keltainen
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Ominaisuudet Multifunction, Päivyri
Rungon väri Hopea/harmaa
Takuu 2 vuotta
mpn DZ7411

Pieni hetki