Diesel DZ7412 Little Daddy

d:Diesel DZ7412 Little Daddy on näyttävä ja suurikokoneinen kullanvärinen rannekello. Kellon mustassa kelltaulussa on kaksi eri näyttöä kellonajalle. Lisäksi kellossa on ajanotto ominaisuus. Rungon leveys 52mm ja paksuus 14mm. Rannekkeen leveys 24mm. Diesel kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli, ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom, Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 31395

;
399,00 €
    • Diesel DZ7412 Little Daddy on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Diesel DZ7412 Little Daddy

Diesel DZ7412 Little Daddy

Tuotekoodi: 31395

Diesel DZ7412 Little Daddy 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

399,00 €

Tuotekuvaus

Diesel DZ7412 Little Daddy on näyttävä ja suurikokoneinen kullanvärinen rannekello. Kellon mustassa kelltaulussa on kaksi eri näyttöä kellonajalle. Lisäksi kellossa on ajanotto ominaisuus. Rungon leveys 52mm ja paksuus 14mm. Rannekkeen leveys 24mm. Diesel kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli, ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom, Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 31395
Brändi Diesel
Kaiverrus 15
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen väri Kulta
Rungon leveys 13 mm
Taulun väri Musta
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Ominaisuudet Multifunction, Päivyri
Rungon väri Kulta
Takuu 2 vuotta
mpn DZ7412

Pieni hetki