Diesel Mega Chief White DZ4502

d:Diesel Mega Chief White DZ4502 on todella radikaali valkoinen teräskello. Tässä kellossa on huomioitava että valkoinen väri on aina herkkä ja väärin käytettynä siihen voi tulla värjäytymiä. Kookas 53 mm runko ja 26 mm ranneke takaavat massiivisen ulkonäön. Sekuntikello ja päivyri ovat myös näppärä lisä kellon työkalupakkiin. Takakannessa komeilee Dieselin upea Only The Brave -mohikaanilogo. Kaikille Diesel -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 34593

;
246,75 €
    • Diesel Mega Chief White DZ4502 on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Diesel Mega Chief White DZ4502

Diesel Mega Chief White DZ4502

Tuotekoodi: 34593

Diesel Mega Chief White DZ4502 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

329,00 €

246,75 €

Tuotekuvaus

Diesel Mega Chief White DZ4502 on todella radikaali valkoinen teräskello. Tässä kellossa on huomioitava että valkoinen väri on aina herkkä ja väärin käytettynä siihen voi tulla värjäytymiä. Kookas 53 mm runko ja 26 mm ranneke takaavat massiivisen ulkonäön. Sekuntikello ja päivyri ovat myös näppärä lisä kellon työkalupakkiin. Takakannessa komeilee Dieselin upea Only The Brave -mohikaanilogo.

Kaikille Diesel -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 34593
Brändi Diesel
Kaiverrus 10
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen väri Valkoinen
Rungon leveys 53 mm
Taulun väri Harmaa
Vesitiiveys 100m / 10atm
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Ominaisuudet Ajanotto / Kronografi, Päivyri
Rungon väri Valkoinen
Takuu 2 vuotta
mpn DZ4502

Pieni hetki