Diesel MS9 Chronograph DZ4489

d:Diesel MS9 Chronograph DZ4489 on persoonallinen, hiilikuituvahvisteisesta teräksestä valmistettu miesten rannekello. Punasävyinen mineraalilasi on suorastaan rikollisen näköinen, eikä musta väritys rungossa ja rannekkeessa ainakaan lievennä tuota vaikutelmaa. Sekuntikello ja päivyri ovat myös näppärä lisä kellon työkalupakkiin. Takakannessa komeilee Dieselin upea Only The Brave -mohikaanilogo. Mitat tällä tuotteella ovat 47 mm (runko) ja 22 mm (ranneke kiinnityskohdasta). Kaikille Diesel -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 32832

;
224,25 €
-25%

Diesel MS9 Chronograph DZ4489

Diesel MS9 Chronograph DZ4489

Tuotekoodi: 32832

Diesel MS9 Chronograph DZ4489 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

299,00 €

224,25 €

Tuotekuvaus

Diesel MS9 Chronograph DZ4489 on persoonallinen, hiilikuituvahvisteisesta teräksestä valmistettu miesten rannekello. Punasävyinen mineraalilasi on suorastaan rikollisen näköinen, eikä musta väritys rungossa ja rannekkeessa ainakaan lievennä tuota vaikutelmaa. Sekuntikello ja päivyri ovat myös näppärä lisä kellon työkalupakkiin. Takakannessa komeilee Dieselin upea Only The Brave -mohikaanilogo. Mitat tällä tuotteella ovat 47 mm (runko) ja 22 mm (ranneke kiinnityskohdasta).

Kaikille Diesel -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 32832
Brändi Diesel
Kaiverrus 10
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 22mm
Rannekkeen väri Musta
Rungon leveys 47 mm
Taulun väri Musta
Vesitiiveys 50m / 5atm
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Ominaisuudet Ajanotto / Kronografi, Päivyri
Rungon väri Musta
Takuu 2 vuotta
mpn DZ4489

Pieni hetki