Diesel Rasp DZ1872

d:Syvänsininen väritys ja karkea viimeistely rungon ja painikkeen pinnalla antavat Diesel Rasp DZ1872 -rannekellolle sen omintakeisen rouhean olemuksen. Kello on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja sen takakannesta löytyy Dieselin upea Only The Brave -mohikaanilogo. Mitat tällä tuotteella ovat 47 mm (runko) ja 24 mm (ranneke kiinnityskohdasta). Kaikille Diesel -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 32828

;
255,00 €

Diesel Rasp DZ1872

Diesel Rasp DZ1872

Tuotekoodi: 32828

Diesel Rasp DZ1872 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

255,00 €

Tuotekuvaus

Syvänsininen väritys ja karkea viimeistely rungon ja painikkeen pinnalla antavat Diesel Rasp DZ1872 -rannekellolle sen omintakeisen rouhean olemuksen. Kello on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja sen takakannesta löytyy Dieselin upea Only The Brave -mohikaanilogo. Mitat tällä tuotteella ovat 47 mm (runko) ja 24 mm (ranneke kiinnityskohdasta).

Kaikille Diesel -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 32828
Brändi Diesel
Kaiverrus 10
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 24mm
Rannekkeen väri Muut värit
Rungon leveys 47 mm
Taulun väri Harmaa
Vesitiiveys 50m / 5atm
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Muut värit
Takuu 2 vuotta
mpn DZ1872

Pieni hetki