Diesel Stigg DZ1883

d:Diesel Stigg DZ1883 on tyylikäs miesten kello. Kellon hopeanvärinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko on leveydeltään 48 mm ja paksuudeltaan 11 mm. Ruskea nahkaranneke ja hienona yksityiskohtana toimiva keltainen sekuntiviisari tekevät kellosta ulkonäöllisesti erittäin toimivan kokonaisuuden. Diesel-kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli, ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom, Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 28602

;
125,40 €
    • Diesel Stigg DZ1883 on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Diesel Stigg DZ1883

Diesel Stigg DZ1883

Tuotekoodi: 28602

Diesel Stigg DZ1883 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

209,00 €

125,40 €

Tuotekuvaus

Diesel Stigg DZ1883 on tyylikäs miesten kello. Kellon hopeanvärinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko on leveydeltään 48 mm ja paksuudeltaan 11 mm. Ruskea nahkaranneke ja hienona yksityiskohtana toimiva keltainen sekuntiviisari tekevät kellosta ulkonäöllisesti erittäin toimivan kokonaisuuden. Diesel-kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli, ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom, Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 28602
Brändi Diesel
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen väri Ruskea
Rungon leveys 48 mm
Taulun väri Harmaa
Vesitiiveys 50m / 5atm
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Hopea/harmaa
Takuu 2 vuotta
mpn DZ1883

Pieni hetki