Fossil The Commuter Automatic ME3158

d:Fossil The Commuter Automatic ME3158 on todellinen kelloharrastajan unelma. Tämä automaattikoneistolla varustettu kello saa virtansa kätesi liikkeestä ja tuo koko komeuden silmiesi eteen rungon ollessa sekä edestä että takaa läpinäkyvä. Tummanruskea nahkaranneke vain paranee vanhetessaan ja antaa kellolle entistä enemmän arvokkuutta. Luminoituvien indeksiensä ansiosta kello on luettavissa helposti myös pimeässä ja kokonsa puolesta se sopii hyvin useimpien miesten ranteisiin. Teräksisen rungon halkaisija on 42 mm ja rannekkeen leveys kiinnityskohdasta 22 mm. Kaikille Fossil -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa postikuluitta!

Sku: 32825

;
255,00 €
Fossil The Commuter Automatic ME3158 5 2
    • Fossil The Commuter Automatic ME3158 on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Fossil The Commuter Automatic ME3158

Fossil The Commuter Automatic ME3158

Tuotekoodi: 32825

Fossil The Commuter Automatic ME3158 5 2

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

319,00 €

255,00 €

Tuotekuvaus

Fossil The Commuter Automatic ME3158 on todellinen kelloharrastajan unelma. Tämä automaattikoneistolla varustettu kello saa virtansa kätesi liikkeestä ja tuo koko komeuden silmiesi eteen rungon ollessa sekä edestä että takaa läpinäkyvä. Tummanruskea nahkaranneke vain paranee vanhetessaan ja antaa kellolle entistä enemmän arvokkuutta. Luminoituvien indeksiensä ansiosta kello on luettavissa helposti myös pimeässä ja kokonsa puolesta se sopii hyvin useimpien miesten ranteisiin. Teräksisen rungon halkaisija on 42 mm ja rannekkeen leveys kiinnityskohdasta 22 mm.

Kaikille Fossil -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa postikuluitta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 32825
Brändi Fossil
Koneisto Automaatti
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen leveys 22mm
Rannekkeen väri Ruskea
Rungon leveys 42 mm
Taulun väri Musta
Vesitiiveys 50m / 5atm
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Musta
Takuu 2 vuotta
mpn ME3158

Pieni hetki