Garmin Fenix 5X Quickfit 26mm DLC hiilenharmaa titaaniranneke 010-12741-01

229,90 € 204,00 € Säästät: 25,90 €
Toimitusaika 1-2 arkipäivää
Varastossa (Määrä: 4)
SKU
31810

QuickFit -rannekkeilla muutat kellon ulkonäköä ja tuntumaa yhdellä napsautuksella. Garmin Fenix 5X Quickfit 26mm DLC hiilenharmaa 010-12741-01-titaaniranneke on valmistettu hiilenharmaaksi DLC-pinnoitetusta titaanista. Uuden QuicFit-tekniikan ansiosta kiinnitystyökaluja ei tarvita, ja rannekkeen vaihtaminen on helppoa, ja kiinnitys on silti aina turvallinen.

Yhteensopivat laitteet:

  • Fenix 5X-malleihin ( ei 5S- ja 5-malleihin)
  • Fenix 5X Plus-malleihin (ei 5S Plus- ja 5 Plus-malleihin)
  • Fenix 6X-malleihin (ei 6S- ja 6-malleihin)
  • Fenix 3- ja Fenix 3 HR-malleihin
  • Quatix 3
  • Descent Mk1
  • Tactix Bravo ja Tactix Charlie
  • D2 Bravo ja D2 Charlie
  • Foretrex 601 ja 701

Käyttö ja huolto

Suosittelemme, että puhdistat metallihihnan säännöllisesti, jotta siihen ei kerry hikijäämiä tai muuta likaa. Puhdista metallihihna pehmeällä, puhtaalla nukkaamattomalla liinalla. Kostuta liina vedellä tarvittaessa. Anna hihnan kuivua täysin ennen käyttöä. Älä käytä metallihihnan puhdistamiseen tai käsittelemiseen metallinkiillotus- tai hankausainetta. Se voi vioittaa pintaa. Kellon rungon voi huuhdella vedellä tai puhdistaa kostutetulla nukkaamattomalla liinalla.

Garmin-kellojen hihnan on hyvä olla riittävän löysällä, jotta se pääsee liikkumaan ranteessa. Rannesykemittarit kannattaa kuitenkin kiinnittää ranteeseen tiukemmin suorituksen ajaksi. Huuhtele laite perusteellisesti ja anna sen kuivua, kun se on altistunut hielle harjoituksen aikana tai vedelle uinnin tai suihkun aikana. Jos laite altistuu pitkään kosteudelle, se saattaa ärsyttää ihoa käytössä. Muista myös antaa ihon levätä välillä esim. siirtämällä laitetta ranteesta toiseen. Välttämällä seuraavia kemikaaleja voit estää laitteen pinnan muutokset ja ihoärsytyksen: hyönteiskarkotteet, kosteusvoiteet ja -emulsiot, rasvat, parfyymit, käsihuuhteet, saippuat, aurinkovoiteet.

Huom. Jos toimit edellä mainittujen vinkkien mukaisesti, Garmin-laitteen käyttämisen ei pitäisi aiheuttaa ongelmia. Jos ihosi kuitenkin alkaa punoittaa tai ärsyyntyä, lopeta laitteen käyttö, kunnes iho paranee. Puhdista laite ja hihna perusteellisesti asianmukaisten käyttö- ja huolto-ohjeiden mukaisesti. Jos oireet jatkuvat, ota yhteys lääkäriin tai ihotautilääkäriin.

Lisätietoja
SKU 31810
Brändi Garmin
Yhteensopivuus Garmin D2 Bravo, Garmin D2 Charlie, Garmin Descent Mk1, Garmin Fenix 3, Garmin Fenix 3 HR, Garmin Fenix 5X, Garmin Fenix 5X Plus, Garmin Fenix 6X, Garmin Foretrex 601, Garmin Foretrex 701, Garmin Quatix 3, Garmin Tactix Bravo, Garmin Tactix Charlie
Ranneke Titaani
Rannekkeen leveys 26mm
Takuu 2 vuotta
mpn 010-12741-01
payments-logo
2021 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.