Garmin Tactix Delta QuickFit 26 -nylonranneke musta 010-13010-00

121,50 € 155,00 €
Toimitusaika 1-2 arkipäivää
Varastossa (Määrä: 5)
SKU
42777

Garmin Tactix Delta QuickFit 26 -nylonranneke musta 010-13010-00. Rannekkeessa on musta nylonosa sekä musta solki. Uuden QuickFit tekniikan ansiosta kiinnitystyökaluja ei tarvita. QuickFit -rannekkeilla muutat kellon ulkonäköä ja tuntumaa yhdellä napsautuksella. Rannekkeen vaihtaminen on helppoa, mutta kiinnitys on silti aina turvallinen. Jokaiseen lajiin ja tilaisuuteen löytyy juuri oikeantyylinen ranneke.

Yhteensopivat laitteet:

 • Fenix 5X (ei 5S ja 5)
 • Fenix 5X Plus (ei 5S Plus ja 5 Plus)
 • Fenix 6X (ei 6S ja 6)
 • Fenix 7X (ei 7S ja 7)
 • Fenix 3 ja Fenix 3 HR
 • Quatix 3, Quatix 6X ja Quatix 7X
 • Descent Mk1 ja Mk2i
 • Enduro
 • Tactix Bravo, Tactix Charlie ja Tactix Delta
 • Tactix 7
 • D2 Bravo, D2 Charlie ja D2 Delta
 • Foretrex 601 ja 701

Käyttö ja huolto

Suosittelemme, että puhdistat silikoni- tai TPU-elastomeerihihnan säännöllisesti, jotta siihen ei kerry hikijäämiä tai muuta likaa. Voit puhdistaa hihnan esimerkiksi emulsio-, aurinkovoide- ja hyönteismyrkkyjäämistä spriillä ja nukkaamattomalla liinalla. Huuhtele hihna sen jälkeen vedellä. Anna hihnan kuivua ennen käyttöä. Kellon rungon voi huuhdella vedellä tai puhdistaa kostutetulla nukkaamattomalla liinalla.

Garmin-kellojen hihnan on hyvä olla riittävän löysällä, jotta se pääsee liikkumaan ranteessa. Rannesykemittarit kannattaa kuitenkin kiinnittää ranteeseen tiukemmin suorituksen ajaksi. Huuhtele laite perusteellisesti ja anna sen kuivua, kun se on altistunut hielle harjoituksen aikana tai vedelle uinnin tai suihkun aikana. Jos laite altistuu pitkään kosteudelle, se saattaa ärsyttää ihoa käytössä. Muista myös antaa ihon levätä välillä esim. siirtämällä laitetta ranteesta toiseen. Välttämällä seuraavia kemikaaleja voit estää laitteen pinnan muutokset ja ihoärsytyksen: hyönteiskarkotteet, kosteusvoiteet ja -emulsiot, rasvat, parfyymit, käsihuuhteet, saippuat, aurinkovoiteet.

Huom. Jos toimit edellä mainittujen vinkkien mukaisesti, Garmin-laitteen käyttämisen ei pitäisi aiheuttaa ongelmia. Jos ihosi kuitenkin alkaa punoittaa tai ärsyyntyä, lopeta laitteen käyttö, kunnes iho paranee. Puhdista laite ja hihna perusteellisesti asianmukaisten käyttö- ja huolto-ohjeiden mukaisesti. Jos oireet jatkuvat, ota yhteys lääkäriin tai ihotautilääkäriin.

Lisätietoja
SKU 42777
Brändi Garmin
Yhteensopivuus Garmin D2 Bravo, Garmin D2 Charlie, Garmin Descent Mk1, Garmin Fenix 3, Garmin Fenix 3 HR, Garmin Fenix 5X, Garmin Fenix 5X Plus, Garmin Fenix 6X, Garmin Foretrex 601, Garmin Foretrex 701, Garmin Quatix 3, Garmin Tactix Bravo, Garmin Tactix Charlie, Garmin Fenix 7X, Garmin Tactix 7, Garmin Quatix 7X, Garmin Instinct 2X Solar, Garmin Instinct 2X Solar Tactical Edition
Ranneke Kangas / Nylon
Rannekkeen tyyppi Perusranneke
Rannekkeen väri Musta
Rannekkeen leveys 26mm
Rannekkeen pituus 135 - 213 mm
Takuu 2 vuotta
mpn 010-13010-00

2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.