Garmin Fenix 6X Pro Solar Titanium älykello 010-02157-24 -tuotetta ei ole enää saatavilla.

Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Garmin Fenix 6X Pro Solar Titanium älykello 010-02157-24

Hintahistoria

Tuotteen hintahistoria
Hinta nyt: 799.00 €
Normaalihinta: 1139.00 €
Alin hinta 30 päivää ennen hinnanalennusta: 799.00 €

Ei varastossa

SKU: 36983

Garmin Fenix 6X Pro Solar Titanium 010-02157-24 Multisport GPS-älykello seikkailijoille ja äärirajoilla kulkeville

Suosittu Garmin Fenix 6 Multisport GPS-tuoteperhe on testattu ääriolosuhteissa! Garminin kehuttu Fenix 6 -kokoelma tarjoaa laadukkaan kattauksen käyttöominaisuuksia, joiden ansiosta ylität uusia rajoja ja saavutat kunnianhimoisempiakin tavoitteita. Monipuolisesta premium-luokan kellosarjasta on helppo löytää omaan ranteeseen sopiva malli. Valitse kolmesta kokovaihtoehdosta ja löydä suosikkisi laajasta valikoimasta värejä ja pintamateriaaleja. Voit myös räätälöidä kellon sisällöllisesti, lataamalla suosikkiapplikaatiot ja widgetit Connect IQ -kaupasta.

Fenix 6X Pro Solar -malli saa lisävirtaa auringosta, taaten ultra-pitkän akunkeston. Auringon valolla pidennät helposti kellosi käyttöaikaa myös niillä seikkailuilla, joilla verkkovirtaa ei ole saatavilla. Kestävä ja pitkäikäinen Garmin Fenix 6X Pro Solar Titanium 010-02157-24 täyttää Yhdysvaltain 810G sotilasstandardit lämmönkestävyyden, iskunkestävyyden ja vesitiiviyden suhteen. Tässä mallissa on toimistollekin sopiva titaaniranneke, tyylikäs harmaa runko sekä titaanista valmistettu kellotaulun kehä. Kirkasta kellotaulua suojaa erityisen laadukas Corning® Gorilla® Glass 3 -lasi.

Garmin Fenix 6X Pro Solar Titanium pähkinänkuoressa

 • Premium-luokan multisportkello, joka on valmistettu laadukkaimmista materiaaleista ja ladattu täyteen innovatiivisimpia toimintoja
 • Pitkäkestoinen akku, joka saa tarvittaessa lisävoimaa auringosta
 • Uudet toiminnot: Pulse OX (happisaturaatio), Body Battery (energiataso), Pace Pro (juoksutahdin optimointi)
 • GPS, GLONASS ja Galileo navigointi. Trendline intelligence, Topo-kartat, laskettelukartat ja golfkentät
 • Laaja valikoima urheiluprofiileja (uutuudet: off-piste ja laskettelu)
 • Ensiluokkainen sykemittausteknologia
 • Barometrinen ilmanpainemittari, kompassi, gyroskooppi ja korkeusanturi
 • Älykkäät puhelinilmoitukset, musiikin kuuntelu (tilaa jopa 2000 kappaleelle)
 • Garmin Pay lähimaksuominaisuus (Mastercard ja Visa)
 • Wi-Fi®, BLUETOOTH® ja ANT


Suunniteltu 24/7-käyttöä varten

Ota haltuun Fenix 6 -sarjan äärimmilleen hiotut treeni- ja hyvinvointiominaisuudet, joista saat uutta potkua ja tukea harjoittelusessioihin. Nyt on aika asettaa uusia tavoitteita ja myös saavuttaa ne! Garmin Fenix 6X Pro Solar 010-02157-24 sykemittari on kokonaisvaltainen harjoittelukumppani, joka on aina valmis tarttumaan kanssasi uuteen haasteeseen. Kello tarjoaa toinen toistaan innovatiivisempia toimintoja hyvinvointisi tueksi. Mallin huikeaBody Battery -toiminto seuraa energiatasojasi ja kertoo onko aika levätä vai suunnata jälleen salille. Sisäänrakennetun rannesykeanturin entistä tehokkaampi optinen syketekniikka seuraa harjoittelun tehokkuutta pitäen silmällä myös stressitasojasi. Tämä laadukas sykemittari toimii myös veden alla ilman erillistä sykevyötä! Pulse Ox-anturi seuraa puolestaan veren happisaturaatiota. Tästä on etenkin hyötyä kiipeilyretkillä toiminnan helpottaessa korkeaan ilmanalaan sopeutumisen tahdittamista. Pulse Ox-toiminto tukee myös Garmin Fenix 6 -kellon unenseurantatoimintoa taaten entistäkin täsmällisemmät tulokset. Urheiluprofiileissakin on hyvä kattaus harjoittelutiloja; sisäkiipeily, maastopyöräily ja surffaus! Sisäkiipeily-lafiprofiilissa seuraat suorituksiasi sisäkiipeilyhalleissa ja saat tiedon reittien määrästä, pystysuunnassa kiivetystä matkasta, kiipeämisajasta ja reittien vaikeusasteesta. Surffaus-profiilissa käytössäsi on Surfline®-widget, jolla näet aallonkorkeuden, vuorovesivaihtelut, säätiedot ja muut ilmoitukset lempisurffauskohteestasi. Maastopyöräilytoiminto seuraa jokaisen ajolenkin yksityiskohtaisia tietoja: MTB Grit and Flow mittaa ja pisteyttää suorituksen vaikeustason ja laskeutumisen sujuvuuden.

Juoksuharjoittelussa Pace Pro auttaa löytämään sinulle optimaalisimman vauhdin. Juoksemalla sopivaa vauhtia saat tehtyä treeneistäsi entistäkin tehokkaampia! Harjoittelusession jälkeen saat käyttöösi kattavat suoritustiedot, joiden avulla on helppo tarkkailla kehitystäsi. Juoksudynamiikka-datan avulla parannat suorituksiasi, ja korkeuteen sopeutettu VO2 max auttaa sinua palautumaan. Omien harjoitustuloksien seuraamisesta on tehty helppoa myös pitkällä aikavälillä tarkasteltuna! Ota kellostasi vielä enemmän irti ja yhdistä se suosittuun Garmin connect -sovellukseen.

Kello joka pitää seikkailijoista huolta

Perinteisten GPS:n, GLONASIN ja Galileo-navigointijärjestelmien lisäksi Garmin Fenix 6X Pro Solar tarjoaa myös laadukkaat topokartat. Tutustu myös kellosi laskettelukarttoihin joilla jotka kattavat yli 2000 reittiä ympäri maailmaa. Näiden lisäksi kellosta löytyy laadukkaat golf-kartat sekä trendline -reititys, jonka avulla on helppo navigoida toivottuun kohteeseen parhainta mahdollista reittiä käyttäen (sisältäen kartan peittokuvan). Expedition-virransäästötilan ansiosta kellosi pitää huolen virran riittävyydestä pidemmilläkin retkillä. Garmin Fenix 6X Pro Solar pitää huolen myös turvallisuudestasi Garminin turvallisuus- ja seurantaominaisuuksien avulla. Hätätilanteessa sinun on helppo lähettää sijaintitietosi lähiomaisille. Garmin Explore -sovelluksen avulla suunnittelet reittejä, käytät karttoja ja jaat suosikkireittisi sosiaalisessa mediassa. Laadukkaiden kartta- ja navigointitoimintojen lisäksi kellosta löytyy barometrinen korkeusmittari ja kolmiakselinen sähköinen kompassi.

Älytoimintoja joilla teet arjestasi helpomman (ja hauskemman)!

Tahdita treenit lempimusiikillasi. Garmin Fenix 6X Pro Solar -kelloon mahtuu jopa 2000 kappaletta! Voit myös yhdistää kellon suosikki suoratoistopalveluihisi. Yhteensopivia palveluita ovat mm. Spotify ja Deezer. Yhdistä Bluetooth-kuulokkeesi kelloon ja kuuntele lempikappaleitasi, minne ikinä menetkin. Tästä kellosta on myös iloa toimistolla! Yhdistä kello älypuhelimeesi niin saat ilmoitukset sähköposteista, tekstiviesteistä ja hälytyksistä suoraan kellolle. Garmin Pay -maksuominaisuuden avulla kassalla maksaminen käy nopeasti (tarkista toiminnon yhdistettävyys pankkisi kanssa). Muista ottaa myös haltuun Garmin Connect IQ -kaupan tarjoama laaja sovellusvalikoima ja räätälöi kello suosikkisovelluksillasi.

Golf- ja laskettelutoiminnot

Garmin Fenix 6X Pro Solar -kellolla on toimintoja myös golfin pelaajille ja laskettelurinteessä viihtyville. Urheiluprofiilien joukosta löytyvät nyt myös off-piste ja laskettelu. Analysoi lasketteludataasi ja saavuta entistä parempia tuloksia. Kellon vapaalaskutoiminto erottaa laskettelijan laskut ja nousut toisistaan, mahdollistaen entistäkin tarkemmat tulokset. Golfkentällä kello antaa käyttöösi täysiväriset CourseView-kartat, jotka kattavat yli 41 000 golfkenttää ympäri maailmaa. Kokeile kentällä myös kellon painikekohdistusta sekä PlaysLike-etäisyyttä.

Tärkeimmät ominaisuudet

 • Parannettu sykeanturi, joka toimii veden alla ilman sykevyötä
 • Pulse Ox-anturi veren happisaturaation ja palautumisen seurantaan
 • Suoritustietojen seuranta ja Body Battery energiatasojen seurantaan
 • GPS, GLONASS ja Galileo + tredline-intelligence ja topo- ja laskettelukartat navigoinnin tueksi sisältäen käännös käännökseltä-navigoinnin
 • Esiladatut lajiprofiilit (pyöräily, uinti, pikajuoksu, vaellus, soutu, laskettelu, golf jne.)
 • Virrankulutuksen hallinta ja expedition-tila
 • ABC-anturit: korkeusanturi, gyroskooppi, barometrinen ilmanpainemittari, kolmiakselinen sähköinen kompassi
 • Turvallisuus ja seurantaominaisuudet riippumatta sijainnistasi
 • Älykkäät ilmoitukset suoraan kelloosi
 • Musiikkisovellukset: jopa 2 000 kappaletta ja yhteensopivuus suoratoistopalveluiden kanssa
 • Garmin Pay-lähimaksu (Mastercard ja Visa). Tarkista Garmin Pay -toiminnon saatavuus omille korteillesi klikkaamalla tästä.
 • Connect IQ-kauppa sovellusten lataamiseen ja kellon visuaalisten ominaisuuksien räätälöintiin
 • Langattomat yhteydet: Wi-Fi®, BLUETOOTH® ja ANT+


Tekniset tiedot:

 • Corning® Gorilla® Glass 3 -kellolasi
 • Näytön koko: 1.4" (280 px)
 • Rungon koko: 51 x 51 x 14.9 mm
 • Rungon materiaali: Kuitulujitepolymeeri ja metallinen takakansi
 • Litiumioniakku
 • Jopa 21 päivää +24 hrs/viikko*, GPS: Jopa 60h +6 hrs**, GPS + Musiikki: Jopa 15h +1hr**, Max Battery, GPS-tila: 120h + 28h**, Expedition GPS-tila: 46 päivää + 10 päivää**, Virtaa säästävä kellotila: 80 päivää + 40 päivää** 6X Pro Solar -kellon akku kestää älykellotilassa 21 päivää + 3 lisäpäivää aurinkolatausominaisuuksia hyödynnettäessä.
 • 26 mm QuickFit™ -titaaniranneke Mukana toimitetaan lisäksi 26 mm QuickFit™ -silikoniranneke
 • Fenix 6X -kellot sopivat rannekkeesta riippuen ympärysmitaltaan seuraavan kokoisiin ranteisiin: silikonihihna 127-210 mm, nahkahihna 132-213 mm, kangashihna 132-213 mm, metallihihna 132-225 mm
 • Vesitiiviysluokka: 100 m / 10 ATM
 • Muisti: 32 GB


Pakkaus sisältää Garmin Fenix 6X Pro Solar Titanium 010-02157-24 laitteen, 26 mm QuickFit™ -silikonirannekkeen, ohjekirjan ja lataus-/datakaapelin.

SKU 36983
Brändi Garmin
Rungon leveys 51 mm
Lasi Gorilla Glass
Ranneke Titaani
Rungon väri Hopea/harmaa
Rannekkeen leveys 26mm
Rannekkeen pituus 135 - 225 mm
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Taulun väri LCD
Vesitiiviys 100m / 10atm
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Materiaali Muovi, Titaani
Takuu 2 vuotta
mpn 010-02157-24