Garmin Fenix 6X Sapphire DLC älykello 010-02157-14 -tuotetta ei ole enää saatavilla.

Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Garmin Fenix 6X Sapphire DLC älykello 010-02157-14

Ei varastossa

SKU: 36981

Garmin Fenix 6X Sapphire DLC 010-02157-14 Multisport GPS-älykello seikkailijoille ja äärirajoilla kulkeville

Garmin Fenix 6 Multisport GPS-tuoteperhe on testattu ääriolosuhteissa, ja siinä on parannellut käyttöominaisuudet, joiden avulla ylität rajoja ja asetat uusia tavoitteita – ja samalla räätälöit kellon sopimaan juuri sinun tarpeisiisi. Premium-luokan Fenix 6-älykellosarja sisältää useita eri malleja, kokoja ja pintamateriaaleja, joista on helppo valita juuri omaan tyyliin sopiva vaihtoehto, ja Connect IQ-kaupasta valitset juuri sinulle sopivat applikaatiot. Pitkä akunkesto tarkoittaa, ettei kellon virran loppumisesta ei tarvitse huolehtia. Kestävä ja pitkäikäinen Garmin Fenix 6X Sapphire DLC 010-02157-14 täyttää Yhdysvaltain sotilasstandardin 810G mukaisesti lämmön- ja iskunkestävyyden ja vesitiiviyden. Garmin Fenix 6X 010-02157-14 -kellossa on ruskea nahkaranneke, musta runko sekä musta ruostumattomasta teräksestä valmistettu DLC-pinnoitettu kellotaulun kehä.

Parempia suorituksia

Samalla Kun Fenix 6-perheestä on helppo löytää juuri omaan tyyliin sopiva älykello, on laitteessa myös äärimmilleen hiotut ominaisuudet, jotka tukevat omaa harjoittelua ja tavoitteiden asettamista, navigointia vaikeissakin olosuhteissa ja omaa hyvinvointia.

Garmin Fenix 6X 010-02157-14 sykemittari on kokonaisvaltainen harjoittelukumppani, ja urheiluprofiileissakin on laaha valikoima harjoittelutiloja; sisäkiipeily, maastopyöräily ja surffaus! Sisäkiipeily-lafiprofiilissa seuraat suorituksiasi sisäkiipeilyhalleissa ja saat tiedon reittien määrästä, pystysuunnassa kiivetystä matkasta, kiipeämisajasta ja reittien vaikeusasteesta. Surffaus-profiilissa käytössäsi on Surfline®-widget, jolla näet aallonkorkeuden, vuorovesivaihtelut, säätiedot ja muut ilmoitukset lempisurffauskohteestasi. Maastopyöräilytoiminto seuraa jokaisen ajolenkin yksityiskohtaisia tietoja: MTB Grit and Flow mittaa ja pisteyttää suorituksen vaikeustason ja laskeutumisen sujuvuuden. Muita ominaisuuksia ovat mm. Body battery seuraa energiatasoa ja kertoo kun on aika levätä ja aika harjoitella. Rannesykeanturin entistä tehokkaampi optinen syketekniikka seuraa harjoittelun tehokkuutta ja stressitasoa – ja se toimii myös veden alla ilman erillistä sykevyötä, kun taas Pulse Ox-anturi seuraa veren happisaturaatiota korkeissa ilmanaloissa liikkuessa, helpottaa korkeaan ilmanalaan sopeutumista ja unen laatua. Juoksuharjoittelussa Pace Pro auttaa pitämään juostessa oikeaa vauhtia yllä ja sopeuttaa vauhdin juoksumaastoon tehden treenistä entistä tehokkaampaa. Harjoituksen jälkeen käytössäsi on suoritustiedot, kuten juoksudynamiikka, jonka avulla parannat suorituksiasi, ja korkeuteen sopeutettu VO2 max auttaa palautumaan. Omia harjoitustuloksia on helppo seurata myös pitkällä aikavälillä ja Fenix 6X on yhteensopiva Garmin connect -sovelluksen kanssa.

Seikkaile turvallisesti

Perinteisten GPS:n, GLONASIN ja Galileo-navigointijärjestelmien lisäksi Garmin Fenix 6X on sisältää parannellut navigointiominaisuudet, kuten topo- ja laskettelukartat ympäri maailmaa (2 000 eri reittiä ja vaikeusastetta) jo olemassa olevien golf-karttojen lisäksi, ja trendline -reitityksen, jonka avulla on helppo navigoida toivottuun kohteeseen parhainta mahdollista reittiä käyttäen (sisältäen kartan peittokuvan). Expedition-virransäästötila pitää huolen virran riittävyydestä pitkilläkin reiteillä. Garmin Fenix6 pitää huolen myös turvallisuudestasi, ja Garminin turvallisuus- ja seurantaominaisuuksien avulla lähetät sijaintitietosi lähiomaiselle hädän sattuessa. Garmin Explore -sovelluksen avulla suunnittelet reittejä, käytät karttoja ja jaat reittisi sosiaalisessa mediassa.

Tärkeimmät ominaisuudet

 • Parannettu sykeanturi, joka toimii veden alla ilman sykevyötä
 • Pulse Ox-anturi veren happisaturaation ja palautumisen seurantaan
 • Suoritustietojen seuranta ja Body Battery energiatasojen seurantaan
 • GPS, GLONASS ja Galileo + tredline-intelligence ja topo- ja laskettelukartat navigoinnin tueksi sisältäen käännös käännökseltä-navigoinnin
 • Esiladatut lajiprofiilit (pyöräily, uinti, pikajuoksu, vaellus, soutu, laskettelu, golf jne.)
 • Virrankulutuksen hallinta ja expedition-tila
 • ABC-anturit: korkeusanturi, gyroskooppi, barometrinen ilmanpainemittari, kolmiakselinen sähköinen kompassi.
 • Turvallisuus ja seurantaominaisuudet riippumatta sijainnistasi
 • Älykkäät ilmoitukset suoraan kelloosi
 • Musiikkisovellukset: jopa 2 000 kappaletta ja yhteensopivuus suoratoistopalveluiden kanssa
 • Garmin Pay-lähimaksu (Mastercard ja Visa). Tarkista Garmin Pay -toiminnon saatavuus omille korteillesi klikkaamalla tästä.
 • Connect IQ-kauppa sovellusten lataamiseen ja kellon visuaalisten ominaisuuksien räätälöintiin
 • Langattomat yhteydet: Wi-Fi®, BLUETOOTH® ja ANT+

Tekniset tiedot:

 • Safiirilasi
 • Näytön koko: 1.4" (280 px)
 • Rungon koko: 51 x 51 x 14.9 mm
 • Rungon materiaali: Kuitulujitepolymeeri ja metallinen takakansi
 • Litiumioniakku
 • Akun kesto: Älykello: Jopa 21 päivää, GPS: Jopa 60h, GPS + Musiikki: Jopa 15h, Max Battery GPS-tila:120h, Expedition GPS-tila: 46 päivää, Virtaa säästävä kellotila: 80 päivää
 • Ruskea 26 mm QuickFit™ -nahkaranneke. Mukana toimitetaan lisäksi 26 mm QuickFit™ -silikoniranneke.
 • Fenix 6X -kellot sopivat rannekkeesta riippuen ympärysmitaltaan seuraavan kokoisiin ranteisiin: silikonihihna 127-210 mm, nahkahihna 132-213 mm, kangashihna 132-213 mm, metallihihna 132-225 mm
 • Paino: 93 grammaa
 • Vesitiiviysluokka: 100 m / 10 ATM
 • Muisti: 32 GB

Pakkaus sisältää Garmin Fenix 6X Sapphire DLC 010-02157-14 laitteen, 26 mm QuickFit™ -silikonirannekkeen, ohjekirjan ja lataus-/datakaapelin.

SKU 36981
Brändi Garmin
Rungon leveys 51 mm
Lasi Safiirilasi
Ranneke Nahka
Rungon väri Musta
Rannekkeen leveys 26mm
Rannekkeen pituus 135 - 213 mm
Rannekkeen väri Ruskea
Taulun väri LCD
Vesitiiviys 100m / 10atm
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Materiaali Muovi, Ruostumaton teräs
Takuu 2 vuotta
mpn 010-02157-14