Garmin Vivoactive 3 Music 010-01985-02 on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Garmin Vivoactive 3 Music 010-01985-02

329,00 €
Toimitusaika 1-2 arkipäivää
Väliaikaisesti loppu
SKU
32657

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Muut mallit

Garmin Vìvoactive 3 Music. Musiikin vallankumous on täällä!

Vìvoactive 3 Music 010-01985-02 -älyrannekello on sporttinen ja monipuolinen aikarauta. Kellosta löytyy ominaisuuksia jokaiseen elämän käänteeseen, liikut sitten vähän tai vähän enemmän. Garminin omasta Connect IQ -sovelluskaupasta sinun on mahdollista ladata erilaisia ohjelmia puhelimeesi ja personoida kellosi juuri sinulle sopivaksi. Yksikään Garmin -kello ei tule olemaan samanlainen!

Edeltäjästään poiketen Music -malli tarjoaa markkinoiden kätevimmän tavan pitää musiikki mukanasi: suoraan rannekellossasi! Massiiviset 500 kappaletta sisuksiinsa salliva kello antaa harjoitteluun runsaasti lisäpotkua. Voit siirtää musiikkisi kelloon joko tietonkoneeltasi tai synkronoimalla soittolistasi yleisimmistä suoratoistopalveluista. Enää sinun ei tarvitse tasapainoilla puhelimen kotiin jättämisen ja luontoäänien tahdissa treenaamisen välillä. Yhdistä vain Bluetooth-kuulokkeesi* älykelloosi ja olet valmiina lähtöön. Nopeaa ja vaivatonta!

Laitteen runko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja kemiallisesti vahvistetusta lasista. Ranneke puolestaan on silikonia. Kello saa käyttövirtansa ladattavasta akusta, joka kestää jopa 7 päivää älykellotoimintoja käytettäessä ja 5 tuntia sekä GPS-tilan että musiikin ollessa päällä. Kellossa on myös kehittynyt rannesykemittausominaisuus.

Enemmän sporttia elämään, ilman turhaa stressiä

Vìvoactive 3 Music 010-01985-02 -älyrannekelloon on esiasennettu 15 eri urheilulajin aktiivisuusohjelmat, joilla voit seurata ja toteuttaa erilaisia aktiviteetteja. Pyöräile, ui tai lenkkeile, jokaiselle urheilulajille löytyy oma vaihtoehtonsa. Laitteen GPS-toiminto seuraa valittujen ohjelmien suorituksia!

Kellon Elevatetm toiminto seuraa syke- ja stressitasoasi reaaliajassa. Kellossa käytetyt anturi antavat tietoa sinulle siitä, miten kehosi reagoi liikuntaan. Vívoactive voi myös tarvittaessa ilmoittaa mikäli syke- tai stressitasosi on kohoamassa liian korkealle ja ohjeistaa sinua rentoutumisharjoituksilla.

Garmin Connecttm

Yhdistä Vìvoactive 3 Music 010-01985-02 -älykellosi Garmin Connecttm -sovellukseen puhelimessasi ja saat käyttöösi kaikki ominaisuudet mitä älykellolla on sinulle tarjota! Connect -sovellusta käyttämällä voit muun muassa:

  • Pitää kirjaa aktiviteeteistasi sekä kävellyistä/uiduista matkoista
  • Vertailla eri päivien aktiivisuustasoja
  • Nähdä suoraan kellosta, mikäli sinulle saapuu matkapuhelimeesi viestejä tai puheluita
  • Osallistua Garminin viikottaisiin ja kuukausittaisiin haasteisiin
  • Personoida älykellosi käyttöliittymää ja tiedonkeräystapoja
  • Yhdistää kellosi lähimaksuominaisuudella varustettuun pankkikorttiin ja tehdä lähimaksuostokset käyttämällä älykelloasi

Garmin Connecttm-sovellus on ilmainen ja se on ladattavissa Applelle AppStoresta, Androidille Google Play -kaupasta sekä Windowsille Microsoft Storesta.

Garmin Paytm

Unohditko lompakkosi kotiin ja lenkin jälkeen maistuisivat kahvilan antimet? Ei hätää, sillä älykellon Garmin Paytm -sovelluksen avulla voit tallentaa Vìvoactive 3 Music 010-01985-02 -älykellosi tietoihin lähimaksullisia pankkikortteja. Tämän jälkeen voit käyttää kelloasi pankkikortin sijaan lähimaksuja tehdessä.Tarkista Garmin Pay -toiminnon saatavuus omille korteillesi klikkaamalla tästä.

Myös tietoturva on Garminille erittäin tärkeä asia. Tämän vuoksi sinun ei tarvitse syöttää pankkikorttisi tietoja sovellukseen kuin kerran, minkä jälkeen tulet käyttämään maksutilanteissa ainoastaan kellokohtaista nelinumeroista salasanaa. Pankkikortin tietoja ei tulla tallentamaan omiin laitteisiin, Garminin palvelimille tai myyjien laitteisiin, joten voit käyttää Pay-ominaisuutta turvallisin mielin.

* Kuulokkeet myydään erikseen

Lisätietoja
SKU 32657
Brändi Garmin
Koneisto Kvartsi (paristo)
Ominaisuudet Rannesykemittaus, GPS (sisäänrakennettu), Barometri, Askelmittari, Kalorikulutus, Kosketusnäyttö, Spotify-tuki
Ominaisuudet Ajanotto / Kronografi, Digitaalinäyttö, GPS-aika, Herätys, Päivyri
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Kumi / Silikoni
Rungon väri Musta
Rungon leveys 43
Rannekkeen väri Musta
Taulun väri LCD
Vesitiiveys 50m / 5atm
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Materiaali Muovi, Ruostumaton teräs
Takuu 2 vuotta
mpn 010-01985-02
payments-logo
2020 All rights reserved.